199

гражданин

преди 3 години

До 8888. Айде по-леко със заканите. Имат ти IP адреса. Иначе камъни летят, ама основно по БСП, когато са на власт.

198

до Калеко Алеко

преди 3 години

Съседи на Ренета казват, че е алкохолизирала тотално.Паднала е след махмурлук. С прокудения от църквата поп Зарята пият до сутринта.Той живее на практика при нея.. макар, че си има дом със златни рамки на картините и е обзаведен с разкош.

197

За боса на КошлукТВ

преди 3 години

Назначението на Емил Кошлуков за директор на БНТ е ярък пример на политическо назначение. То беше направено в момент, когато Кошлуков си беше позволил да покаже среден пръст към зрителите на водено от него предаване по БНТ. С назначението на Кошлуков, бойкоборисовци показаха среден пръст не само към зрителите на тази телевизия, а и към всички онези, които с парите от "своите" данъци плащат заплатите на нейните служители. След като приемат Кошлуков за свой директор, какво очакват в БНТ?

196

88888

преди 3 години

Оставка на Гешев , Оставка на Борисов , на Кошлуков , на Цацаров и въобще да благодарят , че хората мятат само яйца , че от историята знаем , у нас летят камъни Януари-Февруари , тогава гербераст ще е *** дума много повече от сега.............

195

ЕГАТИ ПРОТЕСТА..

преди 3 години

КЛОШАРИ И КОКОШКАРИ.... МЕТАТ ЯЙЦА... ХАХАХААА.......ГООООЛЕМИ ЯЙЦА... ХАХАХААА...... И ТОВА МИ БИЛО "ВЪСТАНИЕ"..... СМЕХ!!!!!

194

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите всъщност работят за Борисов. Хора предизвикващи отвращение с поведението и вида си и взели за цвят няколко заблудени студенти.Ако вземат властта ще се върнем в годините след 9.ХI.1944 г.

193

Анонимен

преди 3 години

Да арестуват тези който хвърлят,и на другия ден обществено полезен труд.Да чистят това което са изцапали.

192

Анонимен

преди 3 години

Време е вече Бабикян и Хаджигенов да отидат посланици на добра воля съответно в Баку и Анкара. Нали се изцепиха за еднополовите бракове. Да опитат първо еднополовата любов, после могат и де се оженят

191

Анонимен

преди 3 години

Единствено по фейсбук и социалните мрежи са активни тези мърлячи, там зарибяват младите и си прокарват фалшивите новини, а те пък им вярват на всичко написано - жалка картинка.

190

Анонимен

преди 3 години

Студентите да не мотата по улиците ами да седнат да пишат по темата..."За връзката между Арменската Апостолическа Православна Църква и Дубайската (не Катарската) ерес"

189

АК-57

преди 3 години

До ШортиТези ще вземат властта на кукуво лято. Те отсега са се разделили и хванали за гушата, кой да води бащина дружина. Нито имат програма, та те нямат и визия за водачи, кресливи ***. Не защитавам ГЕРБ, но с това си агресивно и малоумно поведение, наистина и тези, които не са гласували за тях, много ще се замислят дали да гласуват за разни смърдливи екземпляри.

188

Шорти

преди 3 години

Само клошари на протеста .... И тези като вземат властта какво ще правят?

187

Чочи

преди 3 години

По - смотан протест едва ли някога някъде в историята е имало ......

186

Анонимен

преди 3 години

Тези, както са я подкарали, ще бетонират ГЕРБ за още поне 2 мандата. Или толкова не разбират, какво правят, или освен Бойко да им плаща :)

185

Анонимен

преди 3 години

Уж свободните артисти сега се изпребиват да произвеждат *** против нашата нация и нашето минало, подражавайки и угаждайки на сегашния голям брат. Къде им е смелостта да покажат как съвременната власт мачка по-интелигентните?

184

Калеко Алеко

преди 3 години

Ренета Инджова преди известно време май беше паднала по стълбите на блока в който живее, като първо твърдеше, че е била блъсната от злонамерен извършител, а после отрече това си твърдение ... сега разбирам че пак е паднала, спъната от някаква саксия ... Тази жена май има проблем с вестибуларният си апарат и спиртните напитки, който се опитва да прехвърли на държавата, правителството и ланшният сняг, подобно на други протестъри от тълпата на улицата ... !!!

183

Анонимен

преди 3 години

Съдбата на Ренета Инджова е емблематична за съвременната диктатура.

182

Анонимен

преди 3 години

Ренета Инджова като шеф на статистиката каза истината за мъртвите души в избирателните списъци: Че нарочно ги държат за да получава България повече пари от Брюксел, суми и влияние са на брой население. Тя е истински дисидент.Беше най-скопосният министър-председател.

181

Калеко Алеко

преди 3 години

Крайно време е групата улични протестъри, които вандалстват по улиците София и поругават сградите на българските институции, да попаднат под ударите на закона, след като стигнаха дотам да застрашават и живота на български граждани, както и този на полицаите ... Ако държавата не вземе мерки с/у тези криминални прояви, гражданите и ще останат с впечатление че тя/държавата/ е абдикирала от задълженията си и всеки ще започне да раздава уличното си правосъдие ... !!!

180

до случаен минувач

преди 3 години

И на други хора се е случило това, да им умре дете, но те не се пропиват. Не вярвам да не и признават стажа, когато е била министър -председател. но това не беше много време. За да не и признават право на пенсия има нещо гнило. Защо нормалните хора, които са се трудили почтено 35, 40 години получават пенсия , а точно пияната Инджова не получава. Тука нещо не е наред. И тя си знае защо.