35

До #27

преди 3 години

Договорите на частните болници с НЗОК са НЕЗАКОННИ?? НЗОК е държавен монополист,а финансирането на частния сектор е ДЪРЖАВНА ПОМОЩ, което е недопустимо в ЕС!! Нека частните болници да организират СОБСТВЕНИ здравно-осигурителни каси!!

34

Анонимен

преди 3 години

Не мислихте, когато трябваше, нали? Стотици лекари и медицински сестри заминаха да работят за другите европейски държави . Трудното за нас предстои.

33

Д-р Злобюл

преди 3 години

До Д-р Хаус- Е-е, няма как БГ лекар да се нагушва с 10 бона месечно, а пациентите му да взимат 250-520 лв.

32

Анонимен

преди 3 години

Ми.... позор е такова изказване. От страна със здравна система на водещо световни ниво, сега да ми говорят за внос за кадри. Некадърници корумпирани

31

Д-р Хаус

преди 3 години

Г-жо Свилена Димитрова! Да бъдем наясно!! Докато заплатите на редовите лекари-специалисти / изключвам мафията с бели престилки!!/ не се изравнят с тези на Запад, никой няма да стъпи в България!! Щото тук лекарите не се ценят!! Ценят се чиновници,полицаи,даскали, депутати-безделници и т.н.!! Само че без здраве ням да има произвеждащи,образоващи се, пазещи реда,гасещи пожари и т.н. Разбрахте ли???

30

Анонимен

преди 3 години

Трябва да вкараме кадри в управлението ;)От българските гастарбайтери .Работели ,а не учили ;)

29

Анонимен

преди 3 години

на великото племе лекари не му трябват, то се оправя с връзки и рушвети и великия вожд ще го лекува а племето ще му ръкопляска под команда

28

фигаро

преди 3 години

средното заплащане на индийските лекари е около 200 хил. рупии на месец което прави около 2400 еврака .

27

Шопо

преди 3 години

Па ОНЯ у Брюксел не спира да се хвали колко всичко му е наред в държавата!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Частната болница иска евтини лекари. Вече не могат да си позволят бг лекари. Частните болници доказаха, че са едни примадони на държавна хранилка, които бягат от отговорности и не са сериозни лечебни заведения.При епидемия, ако Костов беше продал всички държавни болници на неговата синя буржоазия, както беше решил за втория мандат, днес щеше да стане апокалипсис и адско изнудване за пари от примадоните частни болници.

25

Котарак

преди 3 години

Народния човек искаше да каже италиански контейнери с отпадъци! Това несъмнено можем да внесем! Ама поне ще има мишки за мен!! Ха ха ха!!

24

Анонимен

преди 3 години

Лекари от западна Европа и САЩ вече тичат към Гоце Делчев и Търговище.

23

Анонимен

преди 3 години

Тука папуанец да вържеш ще скъса каишката.

22

22

преди 3 години

Машинистът отдаааавна е бегал... Върнете мед сестрите и лекарите с подобаващи заплати бе тиквуни. Направете професии като учители и лекари отново уважавани. За да не ни лекуват след това едвам изкласилите с 3 ки... IT сектор, хубаво, ама нямаш лекари нямаш учители. Съжалявам но дори мерки като поне работа 2 3 години в Б-я след завършване ако държавата е платила. НО на добро заплащане а не 800 лева. И парите, които наливат чуждестранните студенти да не отиват за къщи на ректорите на МУ (Варна)

21

Анонимен

преди 3 години

Някой да се сеща да вдигне малко заплатите на лекарите, че да не емигрират веднага след завършване в Германия?И що си мислите, че бесарабските българи ще останат у нас след като си вземат бг гражданството?

20

Анонимен

преди 3 години

Кой ще работи? Та те от социални ще взимат повече

19

Народен човек

преди 3 години

Ало,Свилена!! Можем да внесем само наркотици,порно и италиански чували с боклyк!! Знаеш ли ,че заплатата на млад лекар-специалист на Запад започва от 7-8 ХИЛЯДИ евро? А у нас- 400!! Поне не се излагай!!

18

Анонимен

преди 3 години

Този картел на частните болници трябва да бъде закрит. Частният бизнес създава национални, расови и етнически проблеми.Искат арабски и индийски българи да им работят без пари като роби.Нека се получим от американските бизнесмени, които докараха чернокожи да им работят без пари.Бизнесът е най-големият национален предател.

17

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си внесем лекари като Меркел.

16

Анонимен

преди 3 години

Е нали мигрантите бяха инженери и лекари къде са?