123

По скоро

преди 3 години

Тия имоти , купени за инвестиция , нямат достатъчно дни с наематели. Обещанията за супер печалба от наеми, не са се осъществили и ако ирландците са кандисали на 15 евро на квадрат, мислейки, че за такъв имот няма проблем да се плащат, по късно са разбрали , че приходи няма достатъчно, а таксите си вървят.

122

Оле мале

преди 3 години

Аз лично за втори път чувам за случай в който всеки има индивидуален договор с фирма за поддръжка . В повечето случай само домоуправителя има договор , той представлява живущите . Те не подписват нищо освен протокол че са избрали домоуправител . Това е !

121

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~121:НЕ БОЙТЕ СЕ-СКОРО НЯМА ДА ИМАТ КЛИЕНТИ ВСИЧКИ ТЕЗИ"ВЕЛИКИ БИЗНЕСМЕНИ",НЕПОЗНАВАЩИ ПОНЯТИЕТО ЕТИКА НА ОБНОСКИ,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДУХОВНИ ЦЕННОСТИ,СПАЗВАНЕ НА ЧОВЕШКИ ПРАВА,ЗАКОНИ,С КАКВОТО ХОРАТА В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ СА ОФОРМИЛИ СВОИТЕ ЖИВОТИ И ОТНОШЕНИЯ В ОБЩЕСТВОТО!ТЕЗИ НАШИ"ВЛЮБЕНИ"В МНОГОТО ПАРИ "БИЗНЕСМЕНИ"НЕ ЗНАЯТ СЪЩО КАКВО Е ИНТЕГРАЦИЯ КЪМ ЕВРОПА И СВЕТА/не имитация/!ТА И МНОГО КАЧЕСТВЕН БГ НАРОД ИЗГОНИХА/унищожиха с насилие,камуфлажирано/,ВОДЕЩИ СЕБЕ СИ ДО КРАЯ!

120

До 124

преди 3 години

Навсякъде решения се взимат с мнозинстно на сбирка на етажната собственост, включигелно и когато се избира фирма за поддръжка . В случай че е избрана не би трябвало да няма клауза за отказ от услугите . Предполагам пак с мнозинство се решава избор на друга фирма .

119

До 123

преди 3 години

Извинявай но навсякъде паркоместата се купуват отделно от имота ! А останалите неща като басейн и спа могат да се решат като се допускат външни лица като ползватели на услугата и по този начин отпада живущите насила да ползват услугите !

118

Не знам

преди 3 години

Как са се определили таксите, има ли редовно проведено общо събрание, договори ли са се подписали индивидуални. Мисля , че комплексът си е доста добре озеленен и поддържан. Не ви се вярва на са приложили правилата на ЗУЕС , по скоро с индивидуални договорчета са се набутали гордите Ирландци. По скоро са ги подписвали на пияна глава или са упълномощили български лица да подписват при всякакви условия.

117

Anonymous

преди 3 години

Никой не казва, че ирландците са си купили апартаментите в хотелски комплекс с басейн, спа, градини, паркинги, трафопост, и т.н, с опциите и те да ги ползват.Този комплекс се стопаниства от някакво дружество и е редно всички тези облаги да имат такси, безплатен обяд няма.На запад ако не си плащаш комуналните услуги те изхвърлят като куче, а тук ирландицте са се подписали и сега недоволстват.Колкото и да ни е лош имиджа, смятам, че ирландците не са в правото си.

116

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

При покупката на терена, строежа на комплекса и продажбата на апартаментите, са успешно изпрани много парички.И вие очаквате от "честните частници" разумно съотношение цена-качество на услугите ?!

115

Анонимен

преди 3 години

До 92Ами то точно така е и в Германия. Вие си мислите че навсякъде е така ларж като в България - 5 лева за входа събират и ако не ги дадеш никой не те търси.

114

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~105:ЯВНО"ШУРО-БАДЖАНАЩИНАТА"ОЩЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГОДИНИ НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛА!НАРОДЪТ НИ СЕ ЗАДЪХВА ОТ"УРЕДИЛИ СЕ"ЗА ДОХОДИ"РОДНИНИ"НА ТОЗИ И ОНЗИ"ВЛАСТЕЛИН",РАБОТЕЩИ ВСИЧКО С ФАЛШИФИ ИЛИ НИКАКВИ ДИПЛОМИ ЗА КВАЛИФИКАЦИИ,ВЛАДЕЕЩИ ЛЪЖИТЕ И ЛОШОТО КАЧЕСТВО ОТ ТЯХ!БГ БУКВАЛНО ГЪМЖИ ОТ ТАКИВА"КВАЛИФИЦИРАНИ КАДРИ"!И СТОКА ТАКАВА ПРОДАВАТ,КОЯТО В ДР.ДЪРЖАВИ ОТДАВНА Е ИЗЛЯЗЛА ОТ УПОТРЕБА,АКО НЯКОГА Е ВЛИЗАЛА/на ЕС цени/!ИМА"ГЕРОИ"И ОТ ЕТНОСИТЕ!ПАТИХ И ПАТЯ СЛЕД ДЪЛГО ОТСЪСТВИЕ ОТ БГ!!!

113

Анонимен

преди 3 години

Само да добавя че и при мен в Хамбург фирмата за поддръжка е фирмата на строителя. Така че строителя в Поморие е действал напълно по европейски.

112

Анонимен

преди 3 години

Само да добавя че и при мен в Хамбург фирмата за поддръжка е фирмата на строителя. Така че строителя в Поморие е действал напълно по европейски.

111

До 111

преди 3 години

Ае по - сериозно, а! Ако искаш да ми кажеш, че точно в този случай няма корупционни схеми и рекет... Дали Поморие, Св. Влас, къде и д кажеш все тая мизерия се шири

110

Анонимен

преди 3 години

Вие в България си живеете в някакъв измислен свят. Аз в Хамбург плащам 472 евро на месец такса поддръжка за 90 м2 апартамент. И няма нито басейн нито спа просто блок с подземни гаражи.

109

Анонимен

преди 3 години

България е рекетьорска държава .Как така е допуснато да се продава имот без собствена партида за ток и вода ? Това не е трябвало да бъде допускано .Ако спора е за климатиците те могат да са на друга партида а общите части да се разбират собствениците как да се поддържат.Не е трудно това да се направи ,но тогава няма да има рекет .А все пак боко тиквата е въртял бухалката .Ква държава да направи тоя ?

108

Анонимен

преди 3 години

Баси, те европейските дипломати по-нагни толупи и от нашите!Пък седнали на България да намират кусури.

107

БС

преди 3 години

Тези пък да луди в Поморие, искат 15 евро на м2, това да не е Ница.Аз плащам £80 в Англия за 80м2 апартамент.

106

бай ганю

преди 3 години

скандал ли? от кога опит за разрешаване на лични проблеми се класифицира като скандал?депутатката не търсила политическа отговорност а е опитала да окаже подкрепа на бездейните управници които вместо да решават проблеми те пресрещат със арогантност и безочливо отношение понеже друго освен да крадат не могате как да идват западняци с кинти у нас след като елементарни битовизми ги отблъскват а какво остава на инстуционално ниво ако искат да правят бизнес?

105

Анонимен

преди 3 години

Точно тоя пък извинение иска...Истината хапе!

104

Анонимен

преди 3 години

Не знам организаторите на протестите как може да викат тази жена при положение, че тя е комунистка и се бори за това