130

Некъф

преди 3 години

Който го е страх от коронката да се зазида във тях и да не излиза. Стига сте плашили хората с някакви измислени умирачки. Да се пазят тези които са с хронични заболявания !!!

129

Анонимен

преди 3 години

Прости хора са на власт не само у нас. Послушни са и не задават въпроси.

128

Анонимен

преди 3 години

Тая няма да я бъде, измислете друго.

127

Анонимен

преди 3 години

"Бихме искали ваксините да бъдат сигурни, общодостъпни и безплатни, добави Схинас."Е такъв филм няма!Мангъров каза, че една такава ваксина се разработва поне 10 години.А много малко от ваксините изобщо са доказани като ефикасни - това са задължителните ваксини в имунизационния календар.В някои държави обаче, не всички са задължителни, какъвто е случаят със БЦЖ.И точно тази ваксина сега я проучват дали пък не защитава и срещу коронавируса.

126

Анонимен

преди 3 години

Само като и се види физиономията и трябва да ни стане ясно всичко за тази ,,комисарка'' . Защо трябва обезателно да има ваксина ,а не се разработят ефективни лекарства ?

125

Коро

преди 3 години

Не във ваксините,а във ваксинирането бил ключа от палатката. Невероятна мисъл. Направо за Нобелова награда. Ей такива мислители като тази измислиха цялата простотия със затваряне,блокиране и т.н. И като затвориха и блокираха какво стана,изчезна ли бацила? Тоест файда от мерките няма. Едно време си мислих,че само в нашия парламент им има нещо, но се оказа че кретенията управлява целия свят.

124

Totenkopf

преди 3 години

ХаХАХАХАХАХ заглавието е ТОП не по врат, а по Шия, мега малоyмни сте!

123

,,1984''

преди 3 години

За сега посоката е ,,на-долу'',...но до кога? ...само Един е Този който го знае.Ковид-19 е преди 20-21-22-23-24-......99..и тн.

122

Тина търнър

преди 3 години

Не от ваксина се нуждае човечеството а от лекарство.Политиката е ясна, ще приложат ваксината върху възрастните хора с по- малка имунна защита с цел унищожаването им. Как те ще изградят защитни тела? Мисля си че такива ваксини са за прочистване на населението на земята. Ако се прилагат периодично през 5-10 г.върху възрастните хора- целта на някои *** е изпълнена.Не ваксина с лекарство е нужно!

121

Дядо Ви

преди 3 години

Не било във ваксините а във ваксинирането.Мисъл на века!

120

На тази

преди 3 години

дъртофела трябва да изпробват ваксините! Вчера съобщиха, че при прилагане на една от доброволките( млада жена), е получила нервно разстройство от ваксината. И без ваксини ни подлудиха вече!

119

До 13

преди 3 години

Имам си БЦЖ,,Айде бе.Манту правил ли си си?Или ти е сложно да отговориш?

118

Анонимен

преди 3 години

Пропаганда е антиваксърство, плоскоземие, русофилство и так дальше....понял?

117

Анонимен

преди 3 години

Парализиран е мозъка на такива като теб, които вярват в пропаганда и нямат критично мислене!

116

Анонимен

преди 3 години

Вече цяла Европа вярва и е парализирана!

115

Анонимен

преди 3 години

Вече цяла Европа не вярва в тази измама!

114

амеба

преди 3 години

Ние сме гръбнака на антиваксърите.

113

да,да ама не

преди 3 години

Ако Стела Кириакидис е казала такива глупости - как изобщо я търпят на тази позиция?!По вероятно е ДНЕС да са ползвали калпаво "гугле транслате"! И статията е пусната набързо без четене и корекции, както правят качествените журналисти!

112

Анонимен

преди 3 години

МОЛЕТЕ БОГ,ХОРА ЗА ПРОШКА НА ГРЕХОВЕТЕ И ПОЛАГАЙТЕ СТАРАНИЕ ЗА СПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛАТА МУ!!!АКО ИМА ПО-ДОБРА"ВАКСИНА"ОТ ТАЗИ,МОЛЯ ОБЯВЕТЕ Я!!!ГРЕХЪТ И БЕЗБОЖИЕТО ВОДИ ДО ГИБЕЛ,НО С МОЛИТВИ ЗА ПРОШКА И СТРЕМЕЖ КЪМ ДУХОВНО ИЗВИСЯВАНЕ/никак не е трудно/,СВЕТЪТ БЪРЗО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ФУНКЦИОНИРА СПОРЕД ПЪРВОНАЧАЛНИТЕ СИ ДАДЕНОСТИ И ЗАЛОЖБИ,ОТ ВСЕВИШНИЯ ПРЕДНАЧЕРТАНИ!НЕ ЗАПОЧНЕМ ЛИ СЕГА ТОВА,ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ,ЧЕ КОРОНА-ВИРУС Е САМО НАЧАЛОТО НА НАШИТЕ ГОЛЕМИ БЕДИ/меко казано/! ЗЕМНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НЕ ЩЕ ИМА!!!

111

Анонимен

преди 3 години

От теб се очаква да ми сипваш бензина, да ми пържиш картофите и да умреш млад от пороци, дебилност и спонтанни престъпни импулси.-----Добро пояснение за средно статистичския обитател на прокажената територия.Това ми хареса!!!