26

Димитрис Ставрос

преди 3 години

КИРОС И МЕТОДИС СА ГЪРЦИ=ВИЗАНТИНИ..АЗ НЕ ЗНАМ НЯКОГА ДОРИ И ТЕ САМИТЕ ДА СА КАЗАЛИ ИЛИ НАПИСАЛИ НЯКЪДЕ ---- Е СА БЪЛГАРОС ??ИМА ТРИ ИЗВОРИ В ГЪРЦИЯ ЗА КИРИЛЛОС И МЕТОДИС = И В ТРИТЕ ТЕ СЕ ЗОВАТ ЕЛЛИНИ=РОМЕЙ , И СА ГОРДИ ОТ ТОВА .

25

Анонимен

преди 3 години

До М даааКомунистическата партия в България е създадена през 18 век,бе "умник" ,Коминтерна е бил световен интернационал,а не руски.

24

Анонимен

преди 3 години

Браво!Тези фашисти не се спряха да ни обиждат славянския корен,дори се опитват да го зачеркнат и затова ги мразим! Дори се опитват да затрият славянския ни корен в "История славянобългарска" ,като манипулират заглавието и го фалшифицират на "История слаАвнобългарска",за да изтрият думата СЛАВЯНОбългарска,гръм да ги удари тези лъжци!И разбира се,че Кирил и Методий са славянски просветители.

23

М дааа

преди 3 години

Поредното доказателство за безродната партия която дойде на власт благодарение на Червената армия!

22

До Чебурашка

преди 3 години

Преди да ме коментираш и наречеш русоид видя ли какво съм написал и помисли ли поне малко. 27 юли - Успение на Св. Климент.

21

Активист на БКП

преди 3 години

Предлагам 24ти май да стане ден на руската писменост и да плащаме ежегоден данък на Москва.

20

Чебурашка

преди 3 години

Червените национални предатели, като истински руски мекерета не пропуснаха да се противопоставят и на новите 8 F-16!

19

Георги Софкин

преди 3 години

БСП СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ И МАФИЯТА.БКП СЕ РАЗДЕЛИ НА 7 КРИЛА = В 1990 ГОДИНА..ДПС Е РОЖБА НА БСП, И НА СОЛ ПОЛАНСК И ВИЛЕМ МОНТГОМЕРИ .ДЕ-СЕ Е ЖИВА И ДНЕС...ТЕ СА СЛУГИТЕ НА БСП И ГЕРБ (ОБЩОТО БКП ) !ГЕРБ Е ТРЕТИЯТ ЕШЕЛОН НА ПАРТИЯТА МАЙКА = ШОФОРИ НА УБО , СЛУГИ, МАСАЖИСТИ НА УШИ И ГЪРБА НА ТОШЪН, СЕРВИТИОРКИ (БОРИЛСАВОВА И ПЕТЯ СЛАВОВА=ДНЕС ВИДНИ БАНКЕРКИ) , МЕХАНИЗАТОРКА ОР КЪРРДЗАЛИ , ЦЕЦКА ЦАЧЕВА Е ЗАДОЧНО ЮРИСТКА ОТ РАБФАКА В ПЛЕВЕН .

18

Ст@м@т

преди 3 години

Азбуката е БЪЛГАРСКА и така трябва да се нарича, а не "кирилица", както арменците имат арменска, грузинците - грузинска, евреите - еврейска и много други. Да я наричат "Кирилица" е грешно защото не е писана от Кирил. Дори в житието Климент Охридски не я нарича кирилица, това е съвременен термин наложен с политическа цел от великите сили.

17

Истината

преди 3 години

Нищо в БСП не е истинско, дори и името и. Тя не е Българска а руска. Не е социалистическа а на едрия капитал и не е партия а организирана престъпна група!

16

Анонимен

преди 3 години

БСП=БКП винаги са работили в полза на Русия,ПРЕДАТЕЛИ.

15

бсп-София

преди 3 години

а на 09.09 да се ходи на манифестация ...... задължително !

14

До 10

преди 3 години

Славянска..., колко да е славянска. Заврънкулките на глаголицата може и да са славянски, но Кирилицата се състои от гръцки букви и ПРАБЪЛГАРСКИ руни като Ж,Ш,Ц,Ъ и други които букви ги няма в гръцката. А БСП винаги са били проруски лакеи и изменици.

13

zs

преди 3 години

Злобарите от БСП изтрещяха тотално!!!!

12

Анонимен

преди 3 години

почнахме да ставаме като македонците. Кой нормален тръгва да променя такива неща в днешната ситуация? Олигофрения до шия.

11

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Кирил и Методи са създали глаголицата за славяните..... Вие пишем на кирилица бе русоид, за какви славяни бълнуваш?

10

Чебурашка

преди 3 години

БСП винаги е била руска а не българска партия, за която руските интереси винаги са били над всичко. Няма по-големи българофоби и национални предатели от комунистите. Под диктовката на Москва те са избили повече българи отколкото са загинали през войните!

9

Анонимен

преди 3 години

24 май следва да е празник на славянската писменост, защото Кирил и Методи са създали глаголицата за славяните. Като искаме да празнуваме българска азбука - да честваме на 27 юли.

8

Леле

преди 3 години

Национални предатели... Буквите са Български, девети век,Първата Българска Империя.... 56% от руският език съдържа български думи. константин-Кирил Философ и Методий са велики, майка им е българка, но по-важното е какво са направили Ангеларий и Климентв Плиска!!!... Аре, страдайте, това не е руска азбука, както французите ме уверяват, възхитени, че разбирам "руската" АЗБУКА . ТОВА Е БЪЛГАРСКО ДЕЛО И ВЕЛИКО ДОСТИЖЕНИЕ!!!!

7

БСП

преди 3 години

за пореден път - майка си и баща си продават за руската кауза, позор за червените национални предатели