110

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКитайците като са гении защо днес крадът всички техноологии а не ги измислят?Отговора е защото са умни. Като видят че друго племе е измислио нещо добро го вземат и го доразвиват. Та същото и за европейците и барута. Кидайците няколко века с тоя барут само фишеци пяравят. Огнестрелните оръжия са развити почти изцяло от европейци.Японците даже ги взимстват от европейците а не от китайците.

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 132А пък твойте партийни съмишленици освен трудовете на ленин друго не четът.

108

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи тръгна да ми обясняваш колко умни били инките които сами измислили нулата и колко *** били европейците които взимствали нулато щото те сигурно нищо не са измислили. Нали така таварищ?

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128Кои са тея книжки, Винету?

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126Като са такива гении инките защо не са измислили колелото?

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123Ти пък лично си наблюдавал "геноцида" и си водел поименен списък на убитите.

104

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА бе гений ето това си писал:"И другият вариант за взаимстването на европиейците от инките-индианци Централна Америка"Индийските цифри(известни като арабски) са приети през 10-ти век. Това е нпколко века преди откриването на америка. Освен ако не мислиш че южна америка е в централна азия или индия.А и още нещо. Инките са от ЮЖНА америка, не централна.Вие комунистите май сте алергични към учене.

103

Жокер

преди 3 години

Колкото повече затъпявa народа, толкова повече това води до сoциализъм, защото тъпитe и жадните са винаги повече от умните и разумните, а гласът им има също толкова стойност, колкото на отговорните и внимателните.... А този социализъм води във всички случай до някакъв вид комунизъм, както искате го наричайте, след което до пълна разруха и евентуално като се разчистят парaзитите, може отново да излезе някаква стабилна държава построена от разумните oцелели..

102

Анонимен

преди 3 години

Я ми кажи като е имало геноцид защо сега популацията на севрноамериканските индианци е 5 милиона, което е повече отколкото когато са били само на целия континент.как така геноцид пък те е овеличават. И освен това ги хрантутят.

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117А бе гений. Имндия и южна америка не са едно и също. Между тях има два океана и един континент. Вземи един глобус и се ограмоти малко.

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"И другият вариант за взаимстването на европиейците от инките-индианци Централна Америка."hahahahahahahahaТи съвсем се побърка. Я взем прочети кога са въведени "арабсктие цифри"(които са индийски) включително нулата, и кога е нправен първия контакт на европейците с инките.

99

Анонимен

преди 3 години

Днешните хора ядат главно индиански храни.Всички са станали индианци по света.

98

Анонимен

преди 3 години

Комунистите от Европа вземат земите на индианските господари и ги пращат в лагери като Белене и Скравена.Колумб е ляв комунист, неуважаващ правото на собственост и правото на богатия индианец.

97

Анонимен

преди 3 години

Отново виждаме задкулисните прояви на така наречените демократи, агонизират и правят всичко възможно да обърнат палачинката, но когато липсва акъл.........

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 114В статията става дума за северномаериканските индианци. Тези на теритотията на съвременните САЩ. За тях се твърди че имало геноцид.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Нулата идва от индианците. Говори се и за Индийски принос."хахахахахахахаА бе ***. Ти май не правиш разлика между индийците от индия и индианците от америка. Това комунистите сте толкова *** парчета не е истина. *** то е логично. Ако имахте акъл нямаше да сте комунисти.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110Комунистите като нямат аргументи започват да обиждат и да бутат статуи.

93

Internet Research Ag

преди 3 години

Този път няма да помагаме на психичното недоразумение.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Това са го направили индинаците от централна и южна америка.Те и сега са си мнозинстов в техните страни. Никой дор не претендира че имало геноцид срещу тях.Северноамериканските индинаци са били прости номади от каменната ера и на са построили абсолютно нищо.

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109Този тип е странен. Плюе русия но защитава комунизма. Плюе белите хора на подкрепя съвременната демократична партия. И защитава червените терористи.Интересно ми е дали има малка шапка и голям нос.