37

Анонимен

преди 3 години

А освен това арменците имат терористични организации, поне около 10 различни такива. (Пр. ASALA, JCAG, и др.) И техните терористи правят атентати в цяла Европа. Все едно европейците са им виновни, за собствените им неволи, които сами са си направили. (Пр. сами са започнали т.нар. "арменски геноцид".) Правили са атентати дори и в България, жалко че по-младите не знаят, защото никой не им е казал.

36

Арцах

преди 3 години

Напред Армения!

35

flach

преди 3 години

Арменски геноцидУикипедия:Арменски геноцид То беше планирано и осъществено от управляващата по това време партия, Комитета за съюз и напредък (CUP), по-известен като младотурците, съставен по-специално от триумвирата на офицерите Талаат паша, Енвер паша и Джемал паша, който ръководи Османската империя, участвал в Първата световна война заедно с Централните империи. Това струва живота на около един милион и двеста хиляди арменци

34

Анонимен

преди 3 години

"като ви гледам постовете срещу армения срещу един християнски народ"Арменците не са православни. Освен това в цялата история, арменците винаги са били врагове на България. Ще дам два ярки примера: 1-Унищожили са малоазиатските българи. 2-Били са съюзници на Византия, като спасяват Василий 2-ри от смърт, опожаряват много градове в България и заради тях падаме под 2 века византийско робство.

33

Анонимен

преди 3 години

като ви гледам постовете срещу армения срещу един християнски народ и слагачеството към тюрко ердоганската клика в Азърцайджан ми е ясно кскви измислени хрисияни сте особено по Великден и Коледа. Жалко за азерите богата държава а се хвана на въдицата на Ердоган.

32

Анонимен

преди 3 години

"Най-способният на война народ в Кавказ са арменците. Това го признава дори Рамзан Кадиров в интервю още преди години."---Тези впечатления остават от друго. Когато за начало започне бой, арменците са кръвожадни. Убиват безмилостно мъже, жени, деца, старци. Правят етнически прочиствания. Докато от другата страна мюсюлманинът е възпитан, че да се убива е грях. И в първа битка са объркани и грешат и падат в бой дори без да стрелят. Обаче когато вече не е първи бой, виждате какво се случва.

31

Анонимен

преди 3 години

8 цивилни гражданиса убити в втория по големина град на Азербайджан Ганджа

30

Анонимен

преди 3 години

Армения е терористична държава, убива цивилни мирни граждани в Азербайджан.

29

Анонимен

преди 3 години

Всички народи ги търпят тия нагли арменци, само те са възпитани да не търпят никой и да мразят всички други.

28

Ххх

преди 3 години

Подлите арменци пак ще си го получат.Преди сто и малко години какво се случи?Арменците в пределите на османската империя след куп предателства като служещи в армията, заради които са закрити две подразделения и избити няколко хиляди войници.Също така дезертирали или подпомагащи руснаците на фронта ,репресии над турците в райони с преобладаващо арм.населени ,накрая си го получиха.арменеца винаги е бил подъл,подмолен,затова никой не ги харесва.

27

Анонимен

преди 3 години

турция ще си го получи за всичките си кървави дела. И за кюрдите, и за арменците, и за Кипър, и за гърците.То остана ли нация, която да не ги мрази...

26

Анонимен

преди 3 години

А обернахте ли внимание как от векове арменците в България копаят под краката ни за сметка на господарите си от запада.Да е християнин, това не винаги означава че ти е приятел.Отворете си очите вече

25

flach

преди 3 години

Голяма мобилизация на арменската диаспора в САЩ .Донорският валс започна вчера с Ким Кардашиян със скромната сума от 1 милион, но има зад гърба си 189 милиона последователи. Кайли Дженър записва 197 милиона последователи Кендъл Дженър 140 милиона последователи. Khloé Kardashian 122 милиона. Kourtney Kardashian 102 милиона последователи. Всички тези жени са в ТОП 20 на Instagram.

24

Анонимен

преди 3 години

Азерските турци буквално смазаха арменската армия. Вижте в тубата как арменски войници плачат и бягат оставяйки след себе си оръжия и техника.Няма смисъл да пишете глупости тук

23

flach

преди 3 години

Така или иначе целта е да се направи етническо прочистване, то вече е започнало. От 145 000 останаха 75 000. Светът вижда много добре.

22

Анонимен

преди 3 години

"В любовен триъгълник винаги има един *** ъгъл!Армения, Русия, Франция."------------------ТЪПият ъгъл акуратно е фиксиран в текста:"азербайджанският външен министър Джейхун Байрамов упрекна Франция, че макар и председател на посредниците от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа, е нарушила принципа за неутралност."Русия е миротворец и заслужи признателността на Азербайджан и Армения.

21

Анонимен

преди 3 години

Азербайджнците да се оплачат на арменския поп...

20

flach

преди 3 години

Нагорни карабакантичност Кралство АрменияРегионът е интегриран най-късно през 7 век пр. Н. Е. AD в Урарту.Първоначалното му население, съставено от коренно население и номадски племена9 с арменски елемент10, е интегрирано в царството на Армения, т.е.по време на Оронтид през 4 век пр. Н. Е. 11 г. сл. Н. Е. Или по времето на Артаксиада през 2 век пр. Н. Е. J.-C.9. В рамките на това царство регионът е включен в историческата провинция Арцах12. Град Тигранакерт е основан там през периода на Артаксиада13.Манастир Амарас.През 387 г. Римската империя и Сасанидската империя сключват мирен

19

Анонимен

преди 3 години

Армения пак победи турказерите.

18

Анонимен

преди 3 години

В любовен триъгълник винаги има един *** ъгъл!Армения,Русия,Франция.