18

Нехуманен

преди 3 години

200 000 евро годишно оборот, печалба в тази област максимум 10%. Оказва се, че той получаваше доход 20 000 евро за една година. Или 1600 евро на месец. И как може да плати всички данъци, ДДС, застраховки, глоби? Ако платите всичко, ще останете длъжник за цял живот.

17

Анонимен

преди 3 години

Ето, аз като един гражданин на тази държава, не се чувствам ограбен от това момче. Да си се радва. Искам обаче кръвнина от Бойко и рода.

16

Анонимен

преди 3 години

На ВлаТко приятелчето в Дубай колко имаше да внася?

15

До 15

преди 3 години

Абе тъпчооо, ти четеш ли изобщо какво пише и за какво става въпрос?Ченгетата от икономическа полиция са нахлули в собствените му имоти, арестували са го на място и са конфискували оборудване и работна техника. Сега щели да му повдигат обвинения.... Е до тук ако човек не знаеше за какво става въпрос историята звучи сякаш момчето е произвеждало и продавало наркотици. А то е имало фирма за продажба и поддръжка на GPS-системи...Това за вас нормално поведение ли е от страна на държавата?

14

Изроди!

преди 3 години

Е сега ми кажете как младите да останат в тая *** и да правят бизнес? Ами няма да го направят. Да не са луди. Ще продължават да бягат навън.Тази мафиотска държава съществува само и единствено за да мачка собствения си народ. Ето ви поредния нагледен пример. Имаме десетки хиляди такива съсипани фирми.Момчето явно е умно. Започнало е бизнес и му потръгнало. Мафиотите обаче са го надушили че не отчита на партията и сега ще го съсипят. Е как да правиш бизнес тук. Това е мазохизъм.

13

Анонимен

преди 3 години

Измамил е нас, защото не е внесъл данъците от ДДС, печалба, осигуровки...

12

Нехуманен

преди 3 години

Имитация на дейност. Човекът не е наркоман, не е ***. Но в действителност 200 000 евро годишно оборот, дори не е печалба. Хората не винаги са арестувани за убийство. Ако го арестуват, ще плати ли по-бързо?

11

Анонимен

преди 3 години

"Измамил е системата, това не е престъпление."Точно така. Питате как да сменим прогнилата система? Ами като на първо време спрем да я спонсорираме посредством данъците си. И не, не става дума да сме тарикати. Вместо да плащаш данък-рекет на иззедниците и терористите от държавата, които после да те мачкат с твоите пари, дай ги за някоя кауза, за някое болно дете. Така парите ще отидат по предназначение и ще си лягаш с чиста съвест, че не си съучастник-спонсор на човеконенавистни практики.

10

Анонимен

преди 3 години

Ето Гештапото се реабелитира пред ЕС!

9

Анонимен

преди 3 години

Откраднатото от държавата му е печалбата. Има 1 милион печалба от ДДС. Другите пари са разходи и ги няма.

8

Хахаха

преди 3 години

Това ли е най - големия престъпник. Смешни сте!

7

Анонимен

преди 3 години

До 3More gay, please.Вижте коментар 3 и разберете най- накрая, че навсякъде има дежурни да контролират настроенията.Какво племе сме ние? Най- старата държава в европа с Хората с най- старите гени на планетата?

6

Анонимен

преди 3 години

Измамил е системата, това не е престъпление. Престъпление е твърдението, че държавата е бедна. Няма бедна държава, има политици които се правят, че са българи а работят за глобалните си господари и източват всички благини и кръвта на народа.5 тона злато на година?Приходите от митниците?Туризъм?Къде са тези пари, защо никога няма за народа? Най- вероятно не сме си ги поискали по правилния начин ...

5

До 3

преди 3 години

Щото явно му е писнало да гледа как родителите му ги скубят за щяло и нещяло с данъци и им е теглил едно благопожелание на НАПапаните калинки.

4

Анонимен

преди 3 години

Защо предприемач е в кавички? Това, че има да плаща данъци 1 млн. лева го прави доста добър предприемач.

3

Анонимен

преди 3 години

Очевидно бизнесът му е вървял. Но защо винаги се опитваме да измамим другите, страшно племе сме. Хем е измамил хората (без внасяне на данъци, лишил ни е от инфраструктура, градини, облагородяване), хем е измамил себе си - с обвинение за извършено престъпление.Жалко.

2

www

преди 3 години

Помислих, че става въпрос за емаг

1

Анонимен

преди 3 години

Пука му на GPS-а.