40

Анонимен

преди 3 години

Идва войната, между Гърция и Турция, а *** парче Ердоган няма армия, няма командващи /всичките му командири са, кой в затвора, кой избягал в чужбина/, няма подготвени военни, няма нищо, освен една голяма уста и малко наемници. Гърците ще го попилеят.

39

Атаман Сирко

преди 3 години

До TurkiyeНа баба си килотите ще си върнеш/ Най-много вие да върнете територии

38

Анонимен

преди 3 години

До Купчина развалини---------------------------------------------------------Ами задай едно търсене, в нета има някоя друга снимка какво е било преди 1974 г и ще видиш че е било доста приятно местенце

37

Анонимен

преди 3 години

Където стъпи турчин или руснак е така :(Tурците могат само чешми и джамии да строят

36

Анонимен

преди 3 години

Турция с нищо не допринася за цивилизацията - само джамии, забрадки и разруха след тях. Откъдето минат връщат часовника 5 века назад, отвратително!

35

БГ

преди 3 години

До унищужението на фес ляшката ко чина ще е все така.

34

Тюрк,турчин,ястреб

преди 3 години

Турция дължи извинение и репарации на целия свят!!!

33

Джем

преди 3 години

Единствената империя, която е известна с кръвопролития, разруха, невежество и мизерия - това е Османската империя! Нищо друго! Ататюрк се опита да промени облика чрез обявяване на републиката, но сега всичко постигнато се ликвидира.

32

Обективно

преди 3 години

Истинската причина е АГРЕСИВНАТА ИСЛЯМСКА РЕЛИГИЯ И ЕНЕРГОИЗТОЧНИЦИТЕ. НЕООСМАНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ. Миролюбива Европа НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ.

31

Мойто име е...

преди 3 години

...,,Сюндюк Али ага Мехмед Онур бей ефенди!!!,,Да видим Турция не е в добри отношения с:Гърция,Кипър ,Ирак,Сирия,Армения ,И разбира се с България само че ние симулираме такива!Или с нито един комшия!

30

Анонимен

преди 3 години

До Отец Дионисий 28гръцки кипър искаше да възвърне старото положение на острова ,съдбата турското население да бъде оставено на милостта на кипърските гърци Турция като страна гарант по кипър не можеше да го позволи ,а по въпроса за обещетенията , смятам киперската страна трябва плаща обещетения на избитите в унищожените турски села в острова ,така че тези мечти само ще ги сънуваш отче ,късно е чадо ,мандалото хлопна

29

Turkiye

преди 3 години

Скоро ще си върнем нашите си територии, разбирай българия. Часовникът тик-така. Ще е както едно време, аркадашлар.

28

Анонимен

преди 3 години

От където мине турчин остава само разруха.

27

K

преди 3 години

Неоосманизмът върлува от северна Сирия, през Кипър до Нагорни Карабах, а междувременно се разправи с опозиционерите - кемалисти в самата Турция. Въпросът е ние като петвековна рая защо веднага предаваме на Ердоган , борещите се срещу него турски дисиденти. Бочко си е Бочко, знаем го какъв си е предател... Народе???

26

Христо Христов

преди 3 години

Като прочетох за "буферната зона, контролирана от ООН" и се сетих за голанските възвишения, също контролирани от ООН и реакцията на света, когато Ислямска Държава изгони ООН от тях.Нито израел, нито "демократичната" общност реагираха.

25

Отец Дионисий

преди 3 години

ГРЪЦКИ КИПЪР - ЛЕГИТИМНАТА РЕПУБЛИКА, ИСКАШЕ ДА ОБЕДИНИ ОСТРОВА , МАЛЪК НЕДОЧЕЛ ТУРЧИНО.И СЛОЖИ ТРИ ПРОСТИ УСЛОВИЯ , НА ВАРВАРИТЕ КРАДЦИ :1. НАПУСКАНЕ НА ВСИЧКИТЕ НЕЗАКОННИ КОЛЛОНИСТИ ОТ АНАДОЛА , ЗАСЕЛИЛИ ОСТРОВА СЛЕД 20 ЮЛИ 1974 ГОД . == ДО ПРОПОРЦИЯТА ОТ 1960 ГОД. - 11 ПРОЦЕНТА ТУРКОС .2. НАПУСКАНЕ НА АБСОЛЮТНО ДО ПОСЛЕДНИЯ = ТУРСКИ ВОЙСКИ - НА ДЪРЖАВАТА ТУРЦИЯ .3. ИЗПЛАЩАНЕ НА КРЪВНИНА от Реп. Турция = ЗА УБИТИТЕ И ИЗЧЕЗНАЛИТЕ Кипърци, И ЗА КРАЖБИТЕ НА СОБСТВЕНОСТ = СЛЕД АВГУСТ 1974г.

24

Втора легия

преди 3 години

Ще се избият БАШИБОЗУЦИТЕ и бившите им гръцки *** ( по - късно и арменските *** след това кюрдските), който се е здружил с чакалите рано или късно ще му ръфат *** .!.

23

Анонимен

преди 3 години

-Кипърските гърци го определиха като нарушение на международното право-преди няколко години ООН предложи плана на Кофи Аннан ,съединение на острова , двете части щяха да се съединят ,даже направиха реферандуми ,ха познайте коя част на острова , каза не

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14 зависи кой е написал книгата по исторя ,когато в европа твърдяха че земята е плоска ,турският мореплавател Пири Реис рисуваше картата на земното кълбо ,

21

4040

преди 3 години

Турците са гадно военолюбиво фанатизирано племе. Но не бъркайте тези хора с българските мюсюлмани, те НЕ са турци!