49

Анонимен

преди 3 години

Този индивид, дето участва активно в създаването на сегашния модел на управление "Кой", има сега наглостта да пелтечи и да се пени на тема корупция и върховенството на закона. Аман от катарзиси в нашия политически живот. Но когато не е на софрата. 2013-2014-та, те с Мая Манолова и компания пееха друга песен. Тогава, докато Станишев ни обясняваше, да не се страхуваме вече от лошия ГЕРБ, бизнесмени пропищяха, че им отнемат бизнеса.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Не, няма да е това, защото няма обвързващ ефект. От друга страна е твърде вероятно такива действия да доведат БСП на власт. Тогава ще разберете вие (и ЕС) "кон боб яде ли".

47

Анонимен

преди 3 години

Резултатът от тази резолюция ще е натрапването *** Истанбулската конвенция и *** образованието в училищата.

46

А кога ...

преди 3 години

... да чакаме поредицата от статии за "мнението" на Фигуранта и поредните призиви за държавен преврат?

45

Dinosaurus

преди 3 години

Откакто Станишев нарита Ленчето, тя изтрещя тотално и си "отмъщава" на цяла България. Обаче това е личностен и психологически проблем, който БСП превръща в национално предателство, само за да се докопа до няколко "столчета' в НС. А отровното трио и сие провокират, аплодират и чакат своя час. Някой да вярва още, че това е демократично, че на някой от тези му пука за социална и правна справедливост? Ха, ха

44

Анонимен

преди 3 години

Каква демокрация с премиер комунист?Боко Тиквата е потомствен милиционер и крадец!

43

Анонимен

преди 3 години

Да не признават нито България нито родина. В името на кражбАта са готови и майките си да продадат. НАГЛИ БЕЗСРАМНИЦИ!

42

Анонимен

преди 3 години

Клеветите срещу България от страна н БСП не спират.

41

Комунист

преди 3 години

Я сем огладнел, оти не сум залебвал десет годин!Партийната каса веке е празна, требе ни мръвка. Тея натрупаха мазнинка ке я стопим само се докопаме до власто.

40

Анонимен

преди 3 години

Чиче комунистче, ти ли ще говориш за корупция ? Вие дето от 1944г Ограбвате България на Едро ! Всичко си приватизирахте/откраднахте - Земя,Заводи,Имоти, с Куфари изнасяхте валутния резерв и Злато . и сега нахално за още ламтите.Тея у брюксел това знаят ли го ???

39

Диана

преди 3 години

До Анонимен 34Къде ги видя тези 1000 интелектуалци?!... В съня си?!...Или в мечтите си?!...Имаше 120 нещастници, пътуващи много по света, които се подписаха под текста на БСПарите да подкрепят покровителите си, които сбъркаха живота им и вече не могат да живеят без Партията-майка да ги хрантути...Трагедия!

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Не става дума за това открито да се кандидатират за властта: сега целта е да се атакува ГЕРБ, следват избори на които неясни от политическа гледна точка като Слави ще получат "освободените" гласове, след което сценария е ясен: коалиция на БСП със Славчо и ДПС и тогава пак ще ни управлява БСП. Честито.

37

Шляхтиц

преди 3 години

Многоуважаема Госпожо автор Камелия Цветанова, мнението на ЕНП е юридически валидно точно толкова, колкото е валидно и мнението на БСП, Корнелия Нинова, Елена Йончева, Христо Иванов, Слави Трифонов, Бабикян, Мая Манолова и безброй други пропаднали индивиди, на които демокрацията даде възможност да направят нещо за Българския Народ и Българската Държава, но те не успяха и се провалиха. Мое скромно мнение на безпартиен и аполитичен БЪЛГАРИН.

36

ТОЧНО ТИ ЛИ

преди 3 години

Нашата демокрация е болна и тя трябва да бъде излекувана, да намерим лек, защото не е нормално евродепутатите да призовават за пълна защита на европейските ценности.................За какви ценности говориш ТОЧНО ТИ бе алоо......... Вие червените не ударихте дъното, не го разкопахте, а търсите друго по-дълбото дъно. Не бих се учудил да го стигнете. ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ НИ !!!!!!!!!!!! Гладни сте, ама мнооооого сте гладни, нали ???

35

Бау

преди 3 години

не са посочили нищо, плямпало такова.

34

Анонимен

преди 3 години

Каквито и медийни и политически интриги да завъртят, БСП няма да спечелят следващи избори.И мисля че някъде в най висшите си кръгове, в близки и откровенни разговори си го споделят. Но полит агитацията и масовата пропаганда са неделима част от корена и, за това нямат друг ход.А истината е, че на избирателите, това не им се нрави, и за това отлива от управляващите не отива при тях. Такива са нещата.

33

Анонимен

преди 3 години

1000'те "интелектуалци" подписали открито писмо за смяна на "модела" посочиха поименно "мутрите" който пречат на Фигуратна, Черепа и Бабикяните България да бъде най-просперираща в Европа, а това са "народните изедници": Борисов, Гешев, Караянчева, Рашидов и Кошлуков !

32

До Сата НАТО

преди 3 години

Първо нищо не са взели от теб. Имам едип познат който има малка фирма. Та той ми каза, от всичките които са били на власт, само от БСП са ми искали подкуп. Няма какво повече да се каже

31

Диана

преди 3 години

До БСПКога БСП е била без шизофрения?! Та те са великите, най-великите в този свят още от 1944! Те решават как да мислиш, как да дишаш, как да живееш...Какво тук значи някаква си мисъл? Нищо! Важното е ВЛАСТТА! Тези негодници трябва да се махнат от хоризонта...Вълкът кожата си мени, нравът си - не!

30

Анонимен

преди 3 години

Най-големият инкубатор на корупция е европейската бюрокрация - това стана ясно тия дни при дебатите и прословутата резолюция, която вече се тълкува от всекиго според интереса му.Българинът, ако иска законност и справедливост, трябва сам да почисти кoчината си!Забравете за европейски ценности - такива няма. Има само интереси - лични и семейно-партийни!