163

Истината

преди 3 години

Това, че светът се управлява от кабалисти и масони не е новина. Това, че искат да въведат Нов световен ред , в който те със закон и по право ( както при феодализма) са поставени на върха на обществото - също не е новина.Това, че очакват и се молят да се яви техния земен цар ( Антихриста) на дати определи според кабала и това не е новина. Новина е единствено, че въпреки цензурата и опиума на масмедиите , младите научават как функционира системата. Ето защо и ги забраняват групите и сайтовете.

162

Анонимен

преди 3 години

До Диана"Комунизмът е обществения строй, който ще дойде след капитализма"Ето това е конспиративна теория. При това доказано грешна.

161

Анонимен

преди 3 години

До До1"долнопробна секта възхваляващи насилието, и демонстративно показващи оръжие и закани,*** ще го използват."Бъркаш ги с Antifa

160

Анонимен

преди 3 години

До 187 всяка лъжаЮжен поток го спряха трима американски сенатора от които единият се пържи в ада а скоро ще му правят компания и останалите

159

всяка лъжа

преди 3 години

Се базира и стъпва на доказана истина и тази истина е до известна степен или напълно нелогична което и дава възможност да бъде доразвита с предположение което може да се определи от някой като лъжа.... нелогично е да спреш Южен поток , с идеята да спреш Русия ,а после да изградиш Северен ,нали щеше да ги спираш ?

158

Анонимен

преди 3 години

И защо фейсбук ще блокира и трие разни групи ? Къде е свободата на словото ? Или тя е само за либералниДжендарОтрепки ? Колкото и да блокират отново ще се намерят места от където ще се казва истината

157

Анонимен

преди 3 години

Да, правилно посочва статията.Пълно е с oткaчaлки.За тях трябва да има специален закон, който да ги обявява за вредни и да бъдат изтребвани като вредители.До крак!

156

Киро Х

преди 3 години

"Мъжете вярват и в други теми, които циркулират сред последователите на QAnon в Германия - култ към флага на Третия германски райх, както и фалшивото убеждение, че германският канцлер Ангела Меркел е била шпионин на Източногерманската служба за сигурност и скоро ще бъде арестувана."===========================================Интересно, тезата за това, че Ангела Меркел е била шпионин на ЩАЗИ (демек на КГБ) е "фалшиво убеждение" подкрепена ли е с някакви материални доказателства?

155

Додо

преди 3 години

*** е преписала поредната, дежурна доза неолиберастка помия от неокомунистическия *** Дойче Веле. Този път обаче (вероятно умишлено), е пропуснала да им даде реферат.

154

Анонимен

преди 3 години

хаха, опасна за кого, за елита ли ?

153

Ro

преди 3 години

Сигурно има доста нагласено, но, например, тежките престъпления (педофилия, трафик на деца и т.н.), които се практикуват от Холивуд и силите на деня, са напълно реални и ясно видими още във филмите с Шърли Темпъл, които бъкат от скандални сцени. Доста актьори говорят заобиколно за това, защото е ясно какво ще им се случи, а Джъстин Бийбър, направи цял клип, в който ясно е загатнал за какво иде реч (Yummy). Но да, имат интерес да ги наричат ф***шаги, бели мъже и т.н.

152

Ива

преди 3 години

Това последните 48 часа - следващите специалисти идат... Конспирация? Реалност!35 лодки: 800 мигранти пристигнаха на ЛампедузаНа борда на 35 лодки800 мигранти пристигнаха в ЛампедузаСлед триседмично прекъсване южноиталианският остров Лампедуза отново се сблъсква с нова миграционна вълна. В неделя в Лампедуза пристигнаха 20 лодки с общо 353 тунизийци. В събота 15 лодки с 433 мигранти на борда вече бяха достигнали острова между Тунис и Сицилия.

151

Анонимен

преди 3 години

Просто на интервю за работа да ги поразпитват за едно друго и който се издаде - у лево. Пак така с вече наетите.Пък на социални помощи нека си конспирират колкото искат. Най-бедните и мизерните на никого не пречат.Нещо като червените *** тук: лаят, но реално няма никакво значение какво правят.

150

Анонимен

преди 3 години

Чакм всевиждащия киборг. Бъдещето което не може да бъде спряно. Човека от третото измерение?? Къде си бе малък

149

Turk

преди 3 години

Когато се комбинират някои важни истини с очевидни лъжи, то човек остава с впечатление че истините също са лъжи, нещо което умело е направено в тази статия, а и не само в тази..

148

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 167 Съвремения човек са *** и баща ти където са ти дали живот. Събуди се

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 165Какво създание, какъв създател. Аз съм млад, успешен, имам воля и НЕ СЕ ОТКАЗВАМ! Готов съм да се боря за целите си СЪС ВСИЧКИ НАЛИЧНИ СРЕДСТВА. Това обаче, днес не е модерно. Днес е модерно, да си мекушаво джендтърче, интересуващо се от правата на майктите и лиготии. Съвременният човек бързо се превръща в отживелица.

146

Анонимен

преди 3 години

До 160 А отделно, кибер разработките и генното инженерство, ще направят хора, които няма нужда, да дефекират, за да оцеляват.

145

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Каквото и да си мислиш че си. Казвам ти НЕ СИ. Ако създанието си мисли, че ще го играе на създател.... няма как да стане. Успех и смени наркотиците... Не си мисли, че ти можеш само да четеш и разбираш

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 160В момента не, но след 10 години ще е възможно. В момента се изисква мнго специализирана екипировка и доста тежки модели, вървящи на много специализиран хардуер, но знаеш, как са нещата. Бързо се развиват. Сега може да се предскаже, не конкретна мисъл, но политически налгаси, настроения и какви каузи би подкрепил със сравнително висока точност. Но след време, ще е =зъвможно с малък уред, да се следят и мисловните процеси и да има картина в реално време. После, ще е дистанционно