79

Анонимен

преди 3 години

До анонимен "Не. Информиран е и е наясно с истината." ми то и ние сме наясно с истината но сме задължени да носим намордника и да си затваряме устите, очите и ушите под страх от смъртно наказание.

78

Анонимен

преди 3 години

"Путин също никога не носи маска, непредпазлив ли е като Тръмп?"............Не. Информиран е и е наясно с истината. Като Тръмп.

77

Хитър е

преди 3 години

Ползва Windows XP и Бил Гей се пука от яд щот не може да измисли вирус!

76

Москал

преди 3 години

"и вече е пета световна икономика......"Хи хи.....знаеш ли колко американски щати имат по добра икономика от магучая?

75

Алкаш

преди 3 години

80....повтаряш глупостите си каскет.

74

Анонимен

преди 3 години

Настъпващият отказ от долара.

73

Анонимен

преди 3 години

В Русия има 100% достъпност до детските градини във всяко населено място детските градини са 100% обезпечени. Практочески всяка майка може да е сигурна, че ще има място в детската градина за детето и, където и да е в Русия.

72

Анонимен

преди 3 години

САЩ отделят 16 пъти повече военнен бюджет от Русия и пак не могат да постигнат военно превъзходство над високите военни технологии на Русия, НАТО си мисли, че като произведе 100 пъти повече стари ракети и самолети ще има превъзходство. А в същото време 50 милиона американци гладуват, скоро на американците ще им се наложи да ядат танкове и ракети, то оръжията им за друго на стават.

71

Българин

преди 3 години

До анонимен 69Брей, ти да нямаш директна връзка с Господ, другарю?Той ли ти нашепва тези неща?Внимавай, Партията никога не е харесвала вярващите!Пророк в Партията е само председателя!Внимавай, да не се издадеш пред ППО-то, че изключването не ти мърда!

70

Анонимен

преди 3 години

Неочаквани доказателства за руската РЕАЛНА сила практически подлудяват Запада и русофобите!

69

Кремълското жуже

преди 3 години

е нагло и безочливо.Не му изобщо грижа за крепостните вирусни бояршчици.

68

Аз виждам

преди 3 години

Трупове, трупове, милиони чували с трупове, катафалки с трупове, хладилни камиони с трупове, морги препълнени с трупове, крематориуми не смогват с трупове

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Намали боярищника ватенка !

66

пияница мистик

преди 3 години

"Питали ли сте се защо от началото на пандемията от новия коронавирус държавният глава на Руската федерация Владимир Путин никога не се е появявал с предпазна маска?"===Ами няма смисъл да се питаме. Знаем отговора. Когато е без маска и се появи в някакво изказване обикновено предава от бункера, където се крие. Когато има опасност от зараза се облича в американски астронавтски скафандър, с бутилки въздух отзад. И това видяхме

65

Анонимен

преди 3 години

Каква маска като се крие в бункер ?

64

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, Путин пък кога са пускали навън, че да ходи без маска. От една година е под ключ в Кремъл и се появява пред хората само когато му разрешат, спрете да пишете глупости.

63

Анонимен

преди 3 години

Не е въпрос на предпалзливост, а на знание за фактите - в случая тия хора са наясно, че вирусът е голямо театро, световно, нагло и безцеремонно.

62

Анонимен

преди 3 години

Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), още никой в света няма такива оръжия.

61

Анонимен

преди 3 години

Путин се е ваксинирал тайно за какво му е маска.

60

Анонимен

преди 3 години

Само излизане от ЕС и НАТО и ориентиране към Русия може да бъде спасение за България. Останем ли в ЕС и НАТО ни чака само бедност и мизерия, и до няколко десетилетия България ще се стопи. ЕС и САЩ само се подиграват с нас и ни подритват като хора втора ръка. За тях сме просто задния двор, слугите, пушечно месо за война с Русия.