28

Анонимен

преди 3 години

Отдавна казах, че този вирос е по-фалшив от програмата Аполо.

27

Анонимен

преди 3 години

Бързо да се съобщи на лабораторията в Ухан какви пропуски на направили с този вирус и да се направят корекции да заразяви всички.

26

говори на ум

преди 3 години

До АмиНосителите на тази специфична геномна комбинация биват заклеймени като заразени с вируса или положително тествани.Най-лошото от всичко е, че Световната здравна организация настоява за различните националности да бъдат използвани различни протоколи на PCR sequence primer тоест търсят се различни носители на тези специфични гени в различните страни. СЗО задължи България да използва PCR тестове, произведени от конкретни лаборатории.Всички държави участват в тази измама. Измамата се осъществява със съдействието на медиите, всяване на страх и паника и колосален натиск за тестове.

25

Анонимен

преди 3 години

То тия де помагат и намазват от това не са случайни

24

Ами

преди 3 години

че вървете в ковид отделенията, да помагате бе! И влизате без предпазни облекла. Смешници

23

Oppa

преди 3 години

Ей умници прочетете какво ви е казал Хемус по-долу,а Индия, Бразилия и може би в близко бъдеще и Африка имат своето значение, но целта са развитите държави и тяхното народонаселение!

22

КОРОНА

преди 3 години

НЯМА КОРОАНА НЯМА И ЗАРАЗА ОСОБЕННО В БЪЛГАРИЯ А И В ОСТАНИЯ ЛЪЖЛИВ УЖ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ.!

21

Анонимен

преди 3 години

Ковид 19 като отделна болест няма!Факта , че след близо година епидемия и пандемия се надпреварват да ни убеждават в страшната болест и още далеч не са успели за какво говори?

20

Анонимен

преди 3 години

Вирос нема.

19

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

18

Анонимен

преди 3 години

Ох на баце мутантите! Затова ли протестирате и нищо не ви лови?

17

знаем

преди 3 години

Преди години Мими Виткова от БСП първа зарази хемофилици с хепатит С и ХИФ.По това време беше и скандала за заразени деца в Либия......

16

знаем

преди 3 години

До този момент никой учен не е успял да изолира вируса per se и да докаже неговото съществуване. Това е факт. Няма вирусно РНК, а само фрагменти от човешко РНК, което PCR тестовете откриват.Всички PCR тестове търсят специфичен генетичен материал, характерен за хромозома 8 в човешката клетка. Ето защо се инсценира тази ПЛАНдемия и за какво се оказва толкова голям натиск за тестове, повече тестове. Търсят се носители на специфични генни.Какви гени?ХЕМОФИЛИЯ

15

Анонимен

преди 3 години

Няма антитела. Дори и изградените антитела за Ковид19 са трайни 6 месеца.Има резаразяване.Нищо не са открили.Плямпат да изкарат хонорар.Нищо не са намерили.Налучкват.Двама шведски изследователи са открили у неандерталеца ген,който повишава до три пъти риска от тежко протичане на Ковид-19.Мутацията на гена, който е имал неандерталецът,и който ние сме наследили от него, се носи в Европа от всеки дванайсети.Докато в Африка почти не се среща, обяснява Шифелс.Мутациите на гените до сега не вредяха.

14

А дали е така ......

преди 3 години

Научни твърдения от Роспотребнадзор не звучат много убедително .........

13

Гено от Грамада

преди 3 години

Лекари и учени се уморени вече, вкл. и от производството на лакърдии.

12

Анонимен

преди 3 години

Значи това *** борисов да е спокоен

11

Анонимен

преди 3 години

До ХемусИндия например е с "развито гражданско общество"... Ха-ха-ха. Много си зле с логиката.

10

Хемус

преди 3 години

'Вирусът' удря страни,в които има силно гражданско общество!Налага се един нов фашизъм по-света!Докато ония още имат някакви права,Иван и Драган нямат и няма какво да му вземеш,затова и тука само едни кухи статистики!Докато в големите страни ги баламосват,за да станат равни по-джобове и задължения с българите

9

ПроСоТо

преди 3 години

не знам дали вече споменах,но.."Короната" .."НЕ Е ЗА ВСЕКИ"!!!.."Сека жаба да си знае гьола!"..