233

Брюкселски неволи

преди 3 години

Оле майкоооо....писна ни от либерализЪм!Дайте малко авторитаризъм!!!Оооо -Будаа....Оооо-Слънцеее...ООо-Вожде наш....Да се слави името твое во веки веков!АМИН!!!!Папата от Рим суфлира:ПОДДЪРЖАМ го....благославям го...АЛИЛУЯ!!!

232

р.п.

преди 3 години

Христо Иваном-Маджото защо не занесе в Брюксел ковчезите, бесилките и тези, които правят магии в центъра на София? Да бяха направили една магия, пък можеше и да им се получи. Това са хора с болни мозъци. За власт , а оттам и за пари, какво ли не правят. Но това преминава всички граници. Ето, затова народът няма да даде гласа си за Маджовци, Галевици, крушовски биволици, Грипеновци , пикаещи във фонтани когато са пияни, Бабикяновци и други такива. Бог да пази България от такива ид-ио-ти.

231

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 години

А тролските дупетати от БСП какво казаха, защо не се коментират техните изказвания?

230

Брюксел ехо-айларипи

преди 3 години

Е ле па тия....ЯнБибиян,хаджиГЕЙЧО и светлинМИНЕТКОВ са наскоро мобилизирани български протестъри-*** ,пратени на площадите от Черепа да се бият с вятърните мелници на ГЕРБ.За смях и съжаление ШВЕДСКАТА ТРОЙКА-е напълно непригодна за въстания!За да се утежни още повече положението са им изпратени на помощ сестра Мая Костинбродска-и *** на "Боец" и "Възраждане".На 02 септември по време на "всенародното си въстание"те са пред пълен разгром наполицията ,но черна котка им мина път ........

229

Анонимен

преди 3 години

Отчайващо кухи парчета са на смяна в гербаджийската ***-бригада днес.

228

Бях в БГ

преди 3 години

"Бях на софийските протести, говорих на място с много хора и чух, че им е писнало от корупция..", каза Даниел Фройнд от групата на Зелените. И аз бях в Германия, видях как ги набиха на демонстрацията за Ковида. Що не ги оставяте да си изразяват свободно мнението? Да вземете и на вас да си спрете парите, ЛИЦЕМЕРИ !!!

227

890

преди 3 години

Отровното трио май освен че отрови себе си, друго не успя. Тримата гл-упа-ци много се изложиха. те мислеха, че ще подведат народа, но не, не успяха. Как да тръгнат след Бабикян, който поиска 3 милоина от ГЕРБ, за да им прави ПР. Като не му се получи, започна с Деса *** да прави фалшиви новини против ГЕРБ. И на протиста удари на камък. Опазил Господ България от такива като него да влязат във властта.

226

Европейски парламент

преди 3 години

Отровно трио изправи се и изцвили и отрони със сетни сили:ОСТАВКА!На плажа Росенец наш Ристю се затече и се зарече,че Маджо не е негово човече.Бандата на "Боец" на помощ се притече и отзад им го навлече!Кака Мая Костинбродска в унисон с тях рече:Иде време за гювече!пРЕЗИДЕНТА юмручето си вдигна-рече и отсече;"Ронт Фронт дрУгАрЕ!"В прокуратурата Гешев хитричко се подсмихна и каскета си повдигна.А Баце на мисирките троснато им рече:Време е за КЮТЕЧЕ и Конституцията отече!!!

225

съветите на Брюксел

преди 3 години

У БРЕЕЕ... За сведение на публиката-Участниците във виртуалния протест ще могат да участват в онлайн залагания, кой ще надделее в борбата за надмощие между водачите на протеста или ще пристане на властта, за да се качи в джиПькЪта на Баце.По-иновативни решения могат да бъдат въведени чрез дронове с камери, които да предават бойните действия на големи екрани в ресторантите,в които опитни тамади и ентъртейнъри/от сорта на социолози,политолози,антрополози,ихтиолози и маймунолози/ ще вдигат тостовеи приветстват всеки успешен изстрел по врага с наздравици и песни на Учидолския славей -Слав

224

резолюция на Брюксел

преди 3 години

НЕМА ЛЕВИ НЕМА ДЕСНИ ВСИЧКИТЕ СМЕ С ТРЪТКИ ТЕСНИ , ГОНИМ БОЙКО С НАШИ ПЕСНИ И ЦОЦАМЕ ОТ ДУБАЕЦА И ЦЕКО КИНТИ ЧУДЕСНИ!Извод:С приближаване на есенния сезон на тиквите в София, риалити въстаниците ще могат да участват в кулинарни фестивали с парче печена тиква в ръка като организират Масово ядене на тиква пред Министерски съвет, съчетано с раздаване на банички с тиква и боза за силите на реда, бдящи за сигурността на родния плод и зеленчук, насаден в парламента.

223

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

до 237..............................................ЕЙ *** отговори ми на въпросите:Минеков защо не хвърляше ЯЙЦА в Брюксел????Минеков защо той и неговата компания от "умни,млади и красиви" не блокирахте достъпа на европейските депутати до ПАРЛАМЕНТА им???

222

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 239Значи баце не се бил пребоядисал, което означава, че си е *** от класа. Твои думи, не мои. Същевременно, според средния лоботомиран гербаджия, вожда е голям евроатлантик. Когнитивния ви дисонанс ме забавлява искрено.

221

Омир

преди 3 години

БРЮКСЕЛСКА Ода за лумпенщрасе:Черни сили,подземни сили ,там/ в ***/ за власт и кокъл мрънкат...Ропот и клетви в пияна ОТРОВНА мъка парадират за демокрация...Скърцане със зъби,неолиберални вопли и сълзи от плажа на Росенец бликат...Гняв и надежда/говежда/ да ги огрее Баце с ОСТАВКА...въстание подир въстание извиват се кат змия в пазва...И нахалос падат от кревата с трясък след наркотичен сън дълбок ...Събуждайки се виждат ,че краката им са отвити...И чаршафите ОПИКАНАНИ!

220

Анонимен

преди 3 години

До 223 До 228И както го махнете кой ще ни докарате? Той поне имаше доблестта да не си хвърля червената книжка, като Костов и осталите. И да се пребоядисва. Виадуктите по магистралите бяха пред падане! Проекти от 70 години си стояха нереализирани, а парите изчезваха! Къде отиваха? Тогава ББ нямаше шкафчета на Секвоя? Трифонов плюеше ли го на лягане и ставане? Нито го гони по подлезите, нито го преби с железни пръти пред заведение! Ако се сещаш за делата на тези дето искат да го свалят.

219

Док

преди 3 години

Думите на мой преподавател "няма съюз който да е прокопсал с участието на България" започнаха да добиват смисъл. Щом еврозелките взеха да бият разнобой по основни теми. Почвам да си мисля, че ние от тях нищо няма да научим, ама научихме тях на нашите балкански номера.

218

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 3 години

В Брюксел съм...В Брюксел съм...

217

всички са корумпета

преди 3 години

Манфред Вебер, опората на корумпираното правителство на ГЕРБ в ЕНП, беше изловен от разследващи журналисти, че прибира 4200 евро месечно от Европарламента за фантомен офис, инсталиран в гаража му в отдалечен селски район.Та тоз и нашата мутра са си лика прилика, крадат си на воля от нашите пари.

216

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

Може ли задам два малки ТЮТЮ-тютю простички въпроса:Минеков защо не хвърляше ЯЙЦА в Брюксел????Минеков защо ти твоята компания от "умни,млади и красиви" не блокирахте достъпа на европейските депутати до ПАРЛАМЕНТА им???КАТО СИ ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ ДВА ВЪПРОСА ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО КАКВИ БЯХА ВАШИТЕ СЕЛСКИ ВСЕНАРОДНИ ВЪСТАНИЯ и най вече ПРОСТОТИЯТА СИ!!!!

215

До 228

преди 3 години

До АнонименКомунистите са ГЕРБ и любимата ви мутра.Партиен член, работещ в пожарната. Отказващ да си върне партийната книжка. Охрана на бай Тошо и приемащ го за велик държавник.Та, ние ли сме комунистите, които протестираме срещу този престъпен комунист или вие- които го подкрепяте???Кажи ми гербаджийски ***.

214

Анонимен

преди 3 години

До аааааааааааа 227ББ си рита топката на Дианабад у сред Софето. Въобще не се крие и никой не го търси. Оставил ги е лудите да се налудуват. Магаретата да си пожат магарията. Маймуните червените ***. Да опляскат парите и да мирнат. Че нова вълна КОВИД - 19 идва пък и Коледа.