55

Анонимен

преди 3 години

До до 58 Ти да си не мислиш, че земята се върти покрай тебе бе ,СКРЪБ

54

Анонимен

преди 3 години

До до 58 Типичен комплексар си

53

Анонимен

преди 3 години

До до 51 Къде са тези десетки хилиади бе ***. Като отвора тубата има само клипчета от някакви медии... Отвори тубата и сам се убеди....Квото и да говориш ***, знаем истината

52

Република Банкя

преди 3 години

След 19:45 започва дебатът против Банкянския Тигър в Европейския Парламент.Гледайте го НА ЖИВО във Facebook, на страницата "Европейски парламент в България"

51

до 56

преди 3 години

Льоло неквалифициран, нали сте много ценни всичките слуги в ЕС- берачи, гледачи и какви ли не там нули. Защо има храна по масите, защо ви изритаха с лека ръка?! Какво загуби средната класа от вас? Нищо.

50

Република Банкя

преди 3 години

Болните от Рак ги виждамеБолните от Грип, всяка зимаБолните от чума - милиони Болните от Кови? Ъъъъм.... виждали ли сте ги? Щото до сега не съм виждал подобен.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54 Добре,че има такива за да може такива като теб, да могат да си сложат храна на масата и да се облечат. Недоволно същество. "богоизбран" т.панар

48

до 51

преди 3 години

Има десетки хиляди видео материали, ама на човек с 2000лв. заплата на бензинджия как да обясниш, че такъв вирус има и е доста опасен?! Живуркай си там с 2те хиляди лева и се надлъгвайте пред панелката. И да не забравиш да купиш 2 нови зимни гуми на 15-годишната немска бракма, че старите 2 са ти за *** вече.

47

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да има влияние. Ниската класа по цял свят беше опустошена и загуби мизерните си работни места масово. При нас изгониха от ЕС берачите и всякакви там нули, които тичат да слугуват за половин заплата на студент в кол център с 2 езика, разни камериерки и сменящи *** изхвърчаха от хотелите. Останаха средна класа и богати, които ги издържат с високи данъци и осигуровки. Това е. Светът винаги ще има нужда от слуги, пак ще има работа. Няма страшно.

46

Анонимен

преди 3 години

Ковидеветнайсе влияе зле на СЗО и скоро може да има неочаквани развръзки защото на хората взе да им писва. Добре че има достатъчно дървета по парковете и прочие.

45

ОЗС

преди 3 години

Виждали ли сте някъде някой кякога да лежи болен на легло, диагностициран с Кови?Аз не съм виждал.

44

Анонимен

преди 3 години

До 49 Няма нито едно видео на обикновен човек да каже, че го е изкарал този "вирус" НИТО ЕДИН. Само по официалните медии бълват пропаганда на платени дребни души, които от 1 км ги виждаш, че лъжат

43

...::злия Лойко::...

преди 3 години

Много ни е грижа за живота и здравето на хората. Честен кръст!Лойко Борисов

42

Млад и богат тарикат

преди 3 години

Не съм чул или видял болен от Ковид. Само по телевизията го повтарят. Но доказателства няма.Един болен не показаха, ЗАЩ????

41

до 39 от славянин

преди 3 години

''Сега става ясно защо някои *** отричат толкова ожесточено вируса. Явно вече са имали среща с него и ги е поразил в главата.''Сега става ясно защо короназомбитата са толкова тежко мозъчно увредени - защото медийно разпространяваният вирус им е лифтирал лифтираните мозъци! Короназомбито се познава отдалеч - ходи с лице захлюпено с *** до очите и има ''интелигентен'' стреснато-празен поглед като след удар с бухалка между ушите!

40

Тая

преди 3 години

Световна хранилка се издигна в очите на слепите.Луди гъби.

39

славянин

преди 3 години

''Короназомби'' е една от най-тежките диагнози в психиатрията и заболелите по цял свят са няколко милиарда!

38

USA

преди 3 години

Тръмпи е на 74г. и ще го изписват, стига сте плашили хората.

37

Анонимен

преди 3 години

Сега става ясно защо някои *** отричат толкова ожесточено вируса. Явно вече са имали среща с него и ги е поразил в главата.

36

Изтъкан

преди 3 години

Според Истукан, СЗО стои зад създаването на този измислен вирус и си рекламират произведението в момента колко е опасно и как уврежа освен физиката, а също и психиката. Това си е лично техен патент. "Господи, прибери си версиите", каза той.