148

Анонимен

преди 3 години

Радев вдигна тези зомбирани комунисти на протест

147

е те това е

преди 3 години

1031 пълнолетни граждани-Как пък мен веднъж за 30 години демокрация не ме анкетираха,което ме кара да мисля .че всичко е стъкмистика на тези дето дават пари за манипулиране на общественото мнение!Мое мнение,никого не ангажирам!

146

Цезар

преди 3 години

Другарката Елена Йончева създаде това на което способна - МРЪСОТИЯ

145

Анонимен

преди 3 години

Борисов е най големия социалист---- високо вдигна летватаБългарска Социалистическа Партия----само име (комунисти) една градинка не са почистели защо не са сред народа на кого помогнахасамотна майка реве с Мая Манолова платени гарги

144

Реалността

преди 3 години

Нищо ново !Това е нормален процес.Софиянци видяха с очите си що за *** се готвят да ни управляват.В провинцията хорицата гледат и вярват сляпо на продажни медии като бТВ.Липсата на реална информация за съжаление ги поставя в положението да бъдат лесно манипулирани.Това е истината !

143

Видев

преди 3 години

Мая е чиста РадевкаСамо факта, че тази се обажда в 5 часа сутринта на Радев август месец и му казва" Тука на Орлов мост, г-н президент започнаха да ни разбутват палатките..." говори колко й е акъла на тая!

142

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До 7 единствената смислена алтернатива е партията на безпартийните като се създаде а не костовистите ,прокопиевисти или чалгарите

141

Затъмнение медийно

преди 3 години

В провинциите не стига реална информация за протестите здраво крият.Радиото по цял ден бълват политически глупости и за ковид.Телевизиите дъвчат окаси от протестите.Заблуждават ни с тия проучвания.Подкрепяме протестите ОСТАВКА.Сега ще го изтрият.

140

Анонимен

преди 3 години

ЛЪЖАТИЗВЪН СОФИЯ НИКАКВА ПОДКРЕПАЛЪЖАТпротестират зомбирани наркомани

139

Анонимен

преди 3 години

Партията на безпартийните скоро ще се създаде и ще спечели 100% за никакви чалгари,бесепари,гербарасти,костовисти,прокопиевисти и тнт няма да се гласува а ще се емигрира

138

Снимката е стара!

преди 3 години

Когато правите такъв *** трик със стара снимка,внушението е, че изследването е нагласено!

137

1

преди 3 години

"в момента най-голяма тревога буди не здравната, а икономическата и политическа ситуация"Някой може ли да ми разтълкува горното изречение?

136

Анонимен

преди 3 години

Ти го гониш, той гони топката, що е то?

135

от село

преди 3 години

ДА БЕ В ПРОВИНЦИЯТА ПОДКРЕПАТА БИЛА ПО ГОЛЯМА,АМА ДРУГ ПЪТ .В ПРОВИНЦИЯТА ,АКО ИЗЛЕЗНАТ ТАКИВА *** РЕВЯЩИ ,ЧЕ СА ГЛАДНИ И ИСКАТ ОСТАВКА ВЕДНАГА ЩЕ ИМ СЕ НАМЕРИ РАБОТА В ПЪРВИЯ КРАВАРНИК МНОГО ОТ ПРОВАНСА ЗАРАБОТВАТ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ДОКАТО НЕ ИМ ИЗМРЪЗНАТ МЪРЗЕЛИВИТЕ ***.

134

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези протести, стига с тази София, стига с тази провинция.Видяхме подкрепата в столицата,а в прованса хептен не искат и да знаят за този протест! С яйца революция..дрън-дрън ярина!

133

Анонимен

преди 3 години

Калинковите тролчета напразно се хабят да пишат опорки. Две трети от хората подкрепят протеста.

132

АМИ , НОРМАЛНО Е...

преди 3 години

Което не става у София....ше стане вън от София...ха,ха,хааааааааааааа...ПОБЪРЗАЙТЕ , ЩОТО ЦИРК "СБАБИКЯН" , МОЖЕ ДА БЪДЕ МООБИЛИЗИРАН ЗА ВОЙНАТА В АРМЕНИЯ!ВЕЧЕ СА ПОЛУЧИЛИ ПОВИКВАТЕЛНИТЕ СИ!

131

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

"...едно Ферари с цвят червен... и ...ВСИЧКИ МУТРИ В НЕГО С МЕН..."....ХА,ХА,ХААААААААААА...ВСИЧКИ НАЧЕЛО С РАДЕВ ВИ КАНИМ НА ПЕЧЕНО ПРАСЕНЦЕ В ХОТЕЛ "СОФИЯ"!!!ВХОД СВОБОДЕН!!!

130

Трупа Бабуини

преди 3 години

Бабичкян му пратили призовка за Арменския фронт - той я върнал с обяснението: "Аз не съм арменец, а съм от цирка, и не съм Бабичкян, а съм Бабуин от маймунската трупа! Най-характерно за нас е, че ГЗ ни е ярко червен."

129

Анонимен

преди 3 години

До Хан Крум и АлцекДЕПОРТАЦИЯ НА МУТРАТА В АНАДОЛА!