102

Emigrant

преди 3 години

България е типичния пример за тоа,че крадеца вика дръжте крадеца!Борисов бил Баш Мафиота на Балканите и в света?!Аз не съм чул и видял мафиот да целува ръце на свещеници,да строи църкви,манастири и джамии?!Поне не съм видял нито веднъж ни Черепа,ни Мустака,ни Миню Стайков,ни Баневите?И Премиерът го тарашиха в определени моменти,но не виждам да са му намерили яхти за милиони,Банкови сметки,къщи любовници?!Той бил виновен,че нямало осъдени?!Не съдът на О,сран Пънов не ги съди,а ги пуска!А,Народе

101

едикойси

преди 3 години

Работя във държавно предприятие ..ДЪРЖАВНО..Първата работа на шефовете като дойдат на рзбота е да изпратят някой от подчинените си за закуски.50-60 ГОДИШНИ МЪЖЕ ВЗИМАТ СПИСЪКА СЪС БАНИЧКИТЕ ,БЮРЕЦИТЕ И БОЗИТЕ И МАРШ КЪМ БАНИЧАРНИЦАТА....и да така е в провинцията ,за справка само.Та така.Не знам,капитализъм ли е,синдикализъм ли е,ама си е чист феодализъм.Това се случи при втория мандат на Борисов.Тотално самоуправство.

100

Антисоросоид

преди 3 години

Най много от всичко на света мразя сороскитеГендар ***. Герберските и бесепарските ***, не се успокоявайте и вас мразя

99

Анонимен

преди 3 години

И като такьв линч ЛИ *** МОМЕ.А тия кви са кандидат дубайци ли ***. Кьф е разликата знаеш ли *** .Вашто си още по нагьл и гладен.Много гладни за келепир не станахте ли ***.

98

Пич,

преди 3 години

ти си гербераст, както и да се маскираш! Яйцата си бяха съвсем заслужени, макар че щяха да свършат по-добра работа, ако бяха свършили в омлет или сладкиш.

97

Анонимен

преди 3 години

Аре стига злоупотребявахте с това народ. Тълпа - може. Мъ с народ все едно всички сме съгласни с действията на тия чички и лелки.

96

Bлк

преди 3 години

***. Срам за Университета.

95

Анонимен

преди 3 години

така постъпват платените протестери

94

Анонимен

преди 3 години

Малко му е на Стойчо средния пръст дето показваше...Е ,няма как да не го замерят...след като е на страната на мафията и нейния главатар Б.Б. с шкафчето и позорните записи...с перце ли да свалим диктатурата на тиквата и нейните слуги...

93

говорит Дубай канал

преди 3 години

Хората които протестират и повечето хора в България , искат нормално правителство, малка и работеща администрация, социална държава, работеща държава , без НПО и по възможност минимално зависима от едни посолства. Искат български бизнесмени , но не назначени , а възможност можещите да правят бизнес. Искат закона да е за всички. Достойни пенсии и заплатиТО БЕ ПРЕДИ ДУБАЙ ФИЕСТАодръпнете поне до изборите хората да знаят кои кьде сте че стана БРАТО ЬЬ СТАНИ ОТ МОЙТО МЯСТО

92

До 113

преди 3 години

Аз гласувах за Радев!И не съм на протеста заради такива като тебе! Няма никога да застана до хора, които налагат демокрация с бесилки и ковчези! Това е тоталитаризъм! Никога няма да говоря до хора, чиято всяка втора дума е зад%ник, бо%луци, да ти е%а м.. и т.н. Вие убихте протеста, вие със злото и омразата, която сеете, с гадните си извратени пърформанси! Гласувах за Радев, а сега ще гладувам против него, заради такива като тебе!

91

До Кьорсуфра

преди 3 години

Въпросният доцент само попита дали така се дава пример!Кьорсофричке, ти деца имаш ли? Псуваш ли като хамалин пред тях? А детето ти утре като започне да псува, ще му плеснеш ли шамара? Ето това попита доцента. Нормално ли е да се държиш като кре*ен, претендирайки, че се бориш против кре*енизма!

90

до 111

преди 3 години

Каква демокрация бе? Крадете и с гъзовете си. След като не спазвате законите, ще бъдете изстъргани от власттта, ако трябва и с бръснарски ножчета! Само крадлив из род без грам достойнство може да подкрепя Тиквата!

89

Чебурашка

преди 3 години

До Истина..... народа на България излезнал по улиците....... Ими посочи с какво е обидил доцента вандалдтващата и озверяла тълпа или просто си хейтиш?

88

Анонимен

преди 3 години

До ИстинаЧовече, народа не са 20 хиляди!Да, протестиращите са ЧАСТ от народа, но не сте народа! Има много неща, които протестите казват и те са верни, но простащината на протестиращите отвращава голямата част от народа! Крещите, че ББ се е самозабравил с неговото аз,аз..., но вие правите същото! Вие говорите за народа, всякаш сте само вие! Голямата част не ви припознава, защото мислите и постъпвате по начина, срещу който крещите! Ако искате демокрация, ще се наложи да уважавате и чуждото мне

87

Чебурашка

преди 3 години

До Истина.. народа на България излезнал.Една шепа индивиди платени от олигарха беглец Васил Божков, координирани от Отровното трио и вдъхновявани от превратаджията Радев не са народа бе приятелю. Из провинцията пък изявите им са съвсем мижави и дори износа на революция организиран от Отровното трио не успя да им вдъхне живот. А напоследък виждаме единствено озверяла тълпа, която хвърля яйца по посочените им от организаторите сгради и хора и, която е готова да убива всеки, посочен и за враг.

86

Истина

преди 3 години

3 месеца плюе и обижда народа на България излезнал по улиците да протестира срещу мафията, 3 месеца се влачи по платените Пеевски медиини ПАР.цали да вдига изкуствено чрез Спекула рейтинга на БКП ГЕРБ хунтата , псува и ругае народа а сега изведнъж бил учуден защо някой го мрази и че видиш ли той не бил политик. Не ти не си политик , ти си ПЛАТЕН ПЛАЗА.МОДИИ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ който ги защитава и застава срещу народа чрез обиди и плюене. Ти заслужаваш не яйца а камъни

85

Митев

преди 3 години

До АнонименБля бля бля

84

До 103

преди 3 години

Какво разбираш под ,, нормално правителство"?Служебното ли?Хората искат да не сме зависими от чужди държави, но защо не отчиташ факта,че съветници на Радев шпионирали за чужди правителства, а Елена Йонкова и Р.Кънев пишат доноси срещу България в ЕК с цел да ни спрат субсидиите и да живеем зле.Защо приемаш спокойно фактът,че деца на комунисти са писали донос срещу България до Меркел?Пражка пролет в София ли чакате?Няма такива практики в ЕС.

83

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен.... Без НПО.... Не знам какво разбираш под НПО, но си вижда, че си много объркан и живееш в някаква измислена реалност. Защото "Изправи се БГ" на Мая Манолова е НПО, НПО е и "Системата ни убива" и още редица други НПО участват в протестите.