44

:)

преди 3 години

Искаме банани!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

Анонимен

преди 3 години

43, , образовай се малко. Франция приема имигранти МНООООООГО преди Германия да почне да си внася фе...сове. Германия преди тая дърта *** беше много напред, и пак ще се издигне. За Франция отдавна няма никаква надежда.

42

Анонимен

преди 3 години

"Русия сама със собствени сили спаси света от европейския фашизъм"За което САЩ ПОХАРЧИ 180 милиарда долара помощ + десанта в Нормандия с 3000 кораба и 6000 самолета.Но това не е най-лошото. Най лошото е, че като спаси света, превърна Източна Европа в своя колония разположи там войски и затри икономиките на държавите. Отвори си концлагерите и започно руската месомелачка с реки от кръв.

41

Анонимен

преди 3 години

Е как няма да изостава. Колхозния батуш където стъпе после трева няма да поникне стотици години, вие за 75 години чакате подобрение.Тея ДОПОТОПИ така ос..раха Източна Европа че дори и внуците ни няма да са живи да видят някаква оправия.

40

Анонимен

преди 3 години

Мдааа, Франция си плати за дипломатическото късогледство. След 6 седмици война вермахта маршируваше по шанз елизе. И до днес Франция е немска колония. Германия им каза да приемат бежанци и те приемат. Германците ходят във Франция да разпускат. Но все пак поддържат изкуствената илюзия, че в ЕС нещо зависи от Франция за да не се чувстват франсетата твърде зле.

39

Газдов

преди 3 години

*** да изтрият малко коментари на ***, ясно е че България е пълна с дребни завистливи душици, които ще обвинят всеки друг за своите неудачи, но все пак се излагаме. Статия за Германия, ние плюем, все едно това има някакво значение. Хора, в света има почти 8 млрд. души, от тях около 99,9999% никога не са чували и предполагали за съществуването на България. Стига се вземахте на сериозно, гледайте си живота и не си създавайте комплекси.

38

Анонимен

преди 3 години

На 18 март 1939 г., по заповед на Йосиф Сталин, съветският комисар за външна политика Литвинов предлага Франция, Полша, Русия, Румъния и Турция да се съберат на конференция, за да изработят споразумение, с което да спрат Хитлер. Британският Чембърлейн се обявява против тази идея.

37

Анонимен

преди 3 години

На 14 април 1939 година, британският външен министър лорд Халифакс казва, че Великобритания няма да разшири съюза си и до Русия, в случай, че Германия нападне. Очевидно на Русия й се казва, че ще бъде сама срещу Германия.

36

Анонимен

преди 3 години

Русия сама със собствени сили победи и спаси света от европейския фашизъм.

35

Анонимен

преди 3 години

На 16 април 1939 г., Сталин кара Литвинов да предложи на сър Уилям Сийдс, британският посланик в Москва, Русия, Франция и Великобритания да сключат пакт, който ще свърже трите страни и ще ги принуди да обявят война на Германия, ако те или някоя нация между Прибалтика и Средиземно море, бъдат нападнати. Великобритания и Франция отказват.

34

Анонимен

преди 3 години

Мюнхенското предателство вече е подписано на 30 септември 1938 година, когато Британия "позволява" на Хитлер да анексира германоезичната територия на Чехословакия, всякаш става въпрос за английска колония, с която Лондон може да се разпорежда както си иска. В добавка към това, Банк ъф Ингланд и Банката за международни въпроси, чрез гуверньора на първата Монтагю Норман, позволяват директния трансфер на злато на стойност 5,6 милиона лири към Хитлер, което принадлежи иначе на Банката на Чехословакия.

33

Анонимен

преди 3 години

Съвременна Германия я създаде САЩ. Опростиха им дълговете, наляха милиарди в икономиката им за да я вдигнат чрез плана Маршал, спасиха ги от Сталин, дори конституция им написаха. И до днес наливат милиарди като ги пазят с бази и войници, докато германците се радват на щедри социални системи и излишъци. А сега мрънкат защо бай Тръмпи не иска повече страната му да бъде в ролята на дойна крава докато американците бачкат ден и нощ. Комунизма свършва рано или късно.

32

Анонимен

преди 3 години

В Русия здравеопазването е на световно ниво и достъпно за всеки. А в България ако дете се разболее родителите трябва да се унижават да просят във Фейсбук пари, някой престъпник и убиец който го бори съвестта да им даде благотворителност кървави пари от кражби и убийства за да платят на търговците лекари да оперират детето им.

31

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, много ви боли като ви докажем, че Блатная е нищо в сравнение с България. По черноморието е пълно с бежанци от Блатная, само да ви припомня.

30

Факт

преди 3 години

До Извънредно положениеПропаднала Русия НЕ е застрашена от изчезване,обаче процъфтяваща България е на ръба...Е все пак статията е за Германия.

29

Анонимен

преди 3 години

Дневната норма за транжиране на телешко трупно месо в Германия е 360 тона на смяна за 12 часа при 9 евро на час плюс безплатно жилище - българите са настанени в апартаментите в Хановер са с по три стаи, като във всяка има по 6 легла на 2 етажа - българите живеят по 12 души в стая. С обща баня и една тоалетна.

28

Словянин

преди 3 години

То вече няма Германия. Който е живял година там, знае, че Германия е мюсюлманистан.

27

Анонимен

преди 3 години

А как думата за ум?

26

Анонимен

преди 3 години

Според репортаж на германската държавна телевизия WDR, 90% от ***в Германия идват от България.

25

Мда

преди 3 години

Колелото на Историята се върти без да спира и тези,които са били отдолу се изкачват,а горните слизат.Нищо чудно в съвсем близко бъдеще Източна Германия да стане по-привлекателна от Западна.За белите хора.