19

НИНОВ

преди 3 години

госпожа лъжа разчита на 80 процента + на изборите за Народно събрание, не знам ЗАЩО НА РЕВОЛЮЦИИТЕ вече 4 не ГО свикват от площадите, така по ЛЕНИНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ, сигурно защото нямат Аврора

18

Анонимен

преди 3 години

Тази партия е нула баз Тато една голяма кръгла нула, миришат им на тия краката за политиката. Ония имаха и топки да грабнеш оръжие и да идев в гората не е лесно, тия могат само да се кланят на Истанбулската конвенция и да пеят пляс пляс *** водно колело на Слънчакa.

17

МИКОВ

преди 3 години

даже Мишо Миков бе с повече достойнство, загуби, но не ПЛЮ

16

Анонимен

преди 3 години

Сергей се провали с Орешарски и Пеевски. Изплю се върху надеждите на хората. Опетни името си и сега само с появата си буди погнуса в цялото общество, не само у хората с леви разбирания. Така ще бъде и с Нинова, ако я подкара безпринципно. Ще задмине по изборни резултати и Миков...

15

отвратен

преди 3 години

На нинова партията пак ще падне на следващите избори ,защото вече никой не им вярва ,и тогава пак ще реват като Мая Кюстендилска ,че изборите са фалшифицирани .

14

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

искате *** да ви бъде премиер, колко ще издържи?

13

Анонимен

преди 3 години

Нинова няма качества да изведе БСП като конкурент на управляващите. Вдигна в най висшия орган на БСП, манипулативно говорене ниво масов полит. агитатор. Това дразни що годе интелигентни хора.Няма да вземат и предстоящите избори. И пак ще има оправдание, обяснявайки колко хора не харесвали управляващите. А проблема е, че не разпознават БСП като алтернатива за промяна. Таванът им е 0,5 до 0,7 мил. гласа и до там. Сумарно, на всички движения които ще се нароят. Дори и Радевите.

12

Анонимен

преди 3 години

Леля Нинова е един голям кьор фишек.

11

Анонимен

преди 3 години

Нe е победила нищо, един политик не може да си съчинява политика ден за ден във БГ последния политик умря преди 30 год. Тези само могат да обсъждат безкрайни стратегии и планове със нулев резултат. Тези ще бъдат най-изненадани като вземат 2 % на изборите.

10

Анонимен

преди 3 години

корупцията е създадена от БКП те назначаваха само проверени другари на добри постове а наЙ тъпите ги правеха ДИРЕКТОРИСега БСП продължава с този подходНинова фалшив избор

9

Анонимен

преди 3 години

Такива като Нинова,които прескачат от партия в партия завинаги си остават склонни към предателство или колаборационизъм! Привърженик съм на лявата политическа идея,но подобни нейни идеолози като Нинова,К.Добрев,Гергов,Портних,дори и онези които набързо стаха независими,ме отвращават от тази партия и розовата мъгла !Предпочитам изчистени и принципно доказаните политици например на АБВ или движение 21!

8

Анонимен

преди 3 години

НИНОВА ОСТАВКАне те искаме в БСП

7

Зозо

преди 3 години

БСП са на доизживяване. Всеки ден намаляват по естествени причини.

6

Вейхайвей

преди 3 години

Дайте нещо по така новина. Стига с Нинова, бесепе и пр. червени.

5

Анонимен

преди 3 години

Дали предложението на ГЕРБ е за печелене на време или не, НЕ Е РАБОТА НА КО МУ НЯ ГИ ТЕ.

4

Анонимен

преди 3 години

Настояването на Нинова отцепилите се да напуснат парламента, защото хората били гласували за листата на БСП всъщност е доказателство на това, което виждаме отдавна. Народните представители всъщност не са представители на избирателите си, а са представители на партията и на лидера, който ги е поставил в листата. Народа гласува за абревиатура, която може да е ГЕРБ, БСП, ДПС или ВМРО, но не гласува за конкретни депутати, които да го представляват. След изборите избраните прадставляват партиите си.

3

Анонимен

преди 3 години

И защо им е притрябвало на ГЕРБ "да печелят" време?Времето за избори си е определено от Конституцията, за преждевременно "раждане" лае гръмогласно само сляпата ***, дето ражда всичките си копе..ета недоносени и все на наш гръб. Хванете калпавия яловец, дето подкокороса многобройните си *** с гнусните храчки и го питайте - КОЙ е ставал "цар" и на НС, и на МС, и на пРЕЗИЛдентство, и на Прокуратура само с ПЛЮНКА? Стъпил върху собствената си храчка - такъв ли ще те искаме за "цар" бре, ***?

2

Стоил Янакиев

преди 3 години

Пирова-мирова........важното е, че е победа!

1

Анонимен

преди 3 години

Вече никой не вярва и не гласува за БСП-Русия.