11

ДОКЛАДЧИК

преди 3 години

протестърите непрекъснато се оплакват, първо чакаха този доклад, после заплашваха, че ще ни разкатае и най-вече Баце, сега пък ЕК не я признават и си искат да сме в руска орбита и Гумен Гедев да ръководи държатаа с помощта на Черепа и отровителите

10

Анонимен

преди 3 години

И сто наблюдения да ни направят е все тая, когато всичко е проформа. Корупцията стана водещата политика на ЕС и е време да се махаме - не защото затъва съюзът, а защото е избрал този път на развитие.

9

Анонимен

преди 3 години

Е как да пише в доклада "Защо не съдите Фигуранта за погазване на Конституцията ?".

8

Анонимен

преди 3 години

Наблюдението на България по механизма за сътрудничество и проверка остава паралелно с общия мониторинг на Европейската комисия за спазването на върховенството на закона в 27-те страни от ЕС. Това се разбра днес от думите на зам.-председателката на ЕК Вера Йоурова при представянето на първия доклад за всички държави.С други думи, България остава под двойно наблюдение от Еврокомисията заради корупцията.Какво положително има в това???

7

знаем бе

преди 3 години

В доклада има 2 изречение. "Анадолски клозет. Без съществени промени."

6

Анонимен

преди 3 години

ЕК за пореден път показа колко е бутафорна и безполезна. Какъв е този доклад, в който не може еднозначно да се разбере, дали е положителен или не. Това не е меморандум.

5

Анонимен

преди 3 години

ДОКЛАДА ОТРАЗЯВА ВСИЧКО ПОЛОЖИТЕЛНО ЗА МУТРИТЕ - КОРУПЦИЯ, КРАДЕНЕ, НЕПОЧТЕНОСТ, БЕЗЗАКОНИЕ. ЗА МУТРИТЕ И КОМУНИСТИТЕ ТОВА Е ПОЛОЖИТЕЛНО.

4

Стар набор

преди 3 години

Това, че сме в групата на Полша и Унгария съвсем НЕ ОЗНАЧАВА, че "страната ни стои зле".За жалост обаче не сме нито като Полша и Унгария, нито като останалите от Вишеградската Четворка. Ние сме ни рак, ни риба и се въртим безпринципно накъдето духне вятъра. Полша и Унгария имат НАЦИОНАЛНИ СТРАТЕГИИ и не са обикновени ВАСАЛИ като нас.

3

Анонимен

преди 3 години

Е нали русофилите и червената Мафия симпатизират на Унгария и Полша, че отстоявани змията "неданисивост", а сега критикуват ГЕРБ, че е и България е в тяхната група !!!

2

БСП са гад.ини

преди 3 години

До 1. Ама това е мнението на теб. Защото много голяма част от хората изобщо не мислят така. Разрухата идва, когато БСП е на власт.

1

Анонимен

преди 3 години

Жалките опити за гербави манипулации на тема доклад биха били много смешни, ако не ставаше дума за пълната разруха, до която докараха държавата ни!