95

Анонимен

преди 3 години

В България имаше някакъв малък пик между 8 юли и 11 август, но от 15 септември има всички признаци за започнал нов малък пик. Дали ще го има или не, ще се види в близките десетина дни. Дано си остане малък, т.е. под 250 нови случая средно на ден.

94

Анонимен

преди 3 години

"В Швеция не въвеждат мерки, а съветват какво да се прави. Резултатът е, че реално в Швеция се спазват много повече ограничения в сравнение с България.".......Това изобщо не е вярно. Когато нас ни бяха затворили като добитъци, децата не ходеха на училище и нямахме право дори на разходка в парка, те си учеха, работеха и ходеха по заведения. И най- важното - докато нас непрестанно и все по-агресивно ни психясват с медии, брифинги, мерки и пр., те живеят СПОКОЙНО.

93

Дънинг-Крюгер

преди 3 години

До ДртПрчА-а-а-а, значи нещата не били приключили, ама за момента били добре. Я да питам - ако НОЩ у нас обяви 4000 положитени теста за отрицателни, кой ще му вява? Не 1, не 2, а 4000. Шведите отиват към 100 000 случая, все едно у нас да са 60 000 и 3500 починали. Трябва да си луд за да говориш, че са се справили добре. Нито са се справили добре, нито нещата там са приключили.

92

Мяу

преди 3 години

До анонимния изрут - това с чувалите с трупове по детските площадки не е стара шега не е и мое пожелание - това е изказване на този дето ти плаща жалко ***.

91

ДртПрч

преди 3 години

До Дънинг-КрюгерМоже да има заразени, но това не значи, че са болни, а от друга страна почти няма починали. В интензивното има всичко на всичко 20 човека, а Швеция е 10-милионна страна. Проблеми с този вирус в Швция към този момент няма.Хората са здрави. Няма

90

Дънинг-Крюгер

преди 3 години

До ДртПрчГлупости са това, че е приключила. Като е приключила, какви са тия стотици заразени на ден. Нищо не е приключило. Оня с очилцата там няма ли пак да обяви 5000 положителни теста за отрицателни, че нещо много станаха случаите.

89

ДртПрч

преди 3 години

До Дънинг-КрюгерВ Швеция епидемията де факто приключи. Това не го казвам аз, а СЗО, които бяха най-върлите противници на шведския модел в началото на кризата. От два месецазаболеваемостта в Швеция е сред най-ниските, а смъртните случаи рядко надвишават 2-3 дневно, като има поне два дни в седмицата без нито един починал. Край, свърши. Финито.

88

Поручик Ржевски

преди 3 години

Да това е целия въпрос - има определен брой хора със слаба имунна система. Тези хора короната ще ги умори. Въпроса е как - наведнъж или с малки вноски но редовно.Цената за първия вариант е съсипване на икономиката, тази цена дори не сме я платили за да видим струва ли си

87

Дънинг-Крюгер

преди 3 години

Мориарти си мълчи, но изчисленията му се потвърждават безмилостно. Питаха го за Швеция и той каза, че не иска да говори за това, защото няма да е хубаво. Тоест с едно изречение каза, че тоя модел не струва. В цяла Европа смъртността е ниска, дори у нас сме под средното ниво за света. Я вижте Швеция къде е и стига сте я хвалили. Зле са.

86

Анонимен

преди 3 години

В Швеция не въвеждат мерки, а съветват какво да се прави. Резултатът е, че реално в Швеция се спазват много повече ограничения в сравнение с България.

85

Анонимен

преди 3 години

Брой на починалитеШвеция - 5890Норвегия - 274Финландия - 345България - 813*Много ясно, че в Швеция сега ще има малко починали, там те вече измряха.

84

Явор

преди 3 години

Не е вярна статистиката, корупция я мотивира тази статистика. Ние сме едно заспало общество и си мълчим. Всеки си решава да спазва ли удължената с цел кражба на средства извънредна епидемиологична обстановка или не. Има хора, за които тя вече е приключила, няма да чакат до 30 ноември. От 13 март досега сме затъпели яко, яко не сме измрели, но яко сме затъпели от нестихващата епидемия от новини за COVID-19. Ние сме виновни. Затъпиха ни с риалититата по тв-то, със социалните мрежи и с това.

83

Поручик Ржевски

преди 3 години

смртни случаи Швеция21 септ - 322 септ - 023 септ - 2

82

Поручик Ржевски

преди 3 години

Погледнах пак графиките на Швеция - има заразени в последните дни, но смъртните случаи са почти на нула, абсолютно пренебрежими едноцифрени числа.Това им беше основната причина да не въвеждат карантина - очакваха втори и трети вълни.

81

Анонимен

преди 3 години

Швеция нови случаи22 септември - 43823 септември - 55424 септември - 54025 септември - 633

80

Сава Томов

преди 3 години

Който го е страх да си седи у дома до края на живота.Останалите нормални хора си продължаваме нормално живота!

79

Факт

преди 3 години

За последните седем дни имаме 1424 нови случая, средно по 203 на ден и 46 починали, средно по 6,6 човека на ден. Нещата вървят на зле.

78

Анонимен

преди 3 години

Вирусоносител и болен от не са едно и също нещо. Пълна бъркотия с терминологията.

77

Коко

преди 3 години

До Поручик РжевскиПогледни първо резултатите и чак тогава пиши глупости... последните дни Швеция има заразени със стйности близки до пиковите им.... така че стига си разпространявал фалшиви новини.

76

Анонимен

преди 3 години

В Швеция също има втора вълна. От около 158 случая средно на ден в края на август месец, сега са около 359 средно на ден.