67

Лудия шапкар

преди 3 години

Каква наборна армия за шест месеца?За боравене със съвременно въоръжение е необходимо висше образование (не от Югозаоадния университет) и специализация. За шест месеца не можете да ги научите да различават ляв и десен чорап. По скоро трябва да имаме по малко генерали май.

66

Анонимен

преди 3 години

Тоя е луд.Каква армия какви пет лева.Армията бе унищожена и обезличена за 10-20г.

65

Анонимен

преди 3 години

Nabornata armiq umre bratchet nqma NRB nqma BNA Nqma i BG svyrschi se tq prodadoxte q dadoxte q na koncesiq na kravarite.

64

Анонимен

преди 3 години

България намалява, ама на тях наборна армия им се искало. Под шапка акъл не вирее, и реформи не се правят. Кога ще се реформира прокуратурата.

63

Искаш ли шок 9?

преди 3 години

Та още през седемдесетте някой мисловни танкове мислеха как да върнат колонията в България и започнаха подмолна, подривна, саботьорска дейност. Убиха прехода за който Живков на гости в Швеция каза така: Ха ми вие вече сте построили вашия социализъм и комунизъм. Сега някой хора ми казаха, че не трябва да говоря за работа. Добре в тях за работа няма да говоря, ама на вас ви казвам, че ни върнаха в Праисторията, в Дивата гора с големия лош черен вълк ... И както казват честните селяни Ай сполай ви!

62

Анонимен

преди 3 години

Нищо не дължа на тая пропаднала държава, достатъчно е че все още работя тук и плащам данъци, ако трябва и да служа ангария, дирекно емигрирам.

61

Анонимен

преди 3 години

Абе тези шамандури съвсем изперкаха. Роди ме мамо военен и не ми трябва друго наказание.

60

Искаш ли шок 8?

преди 3 години

Нашия невинен и чист български народ, който имаше един честен селянин да го води 45 години се отърсваше от петвековната си робия и 75 годишната си колония, натрапената му чрез клане религия и минаваше леко полеко към това, което днес наричат хоризонтални бизнез модели чрез едни предприятия наречени ТКЗС-та. И това не бяха комбайнеро-интелигентските на Трифонов, а бяха преход. Знаете ли българският Джек Лондон - много го харесвах като дете "Дивата гора" и "Зъб за зъб" та какво се е случило ????

59

Анонимен

преди 3 години

предателите унищожиха ракетите сс-23 п-300 х-400 ще защитават нато еи на управляващите децата задължиелно не да ги пращат в чужбина.

58

Искаш ли шок 7?

преди 3 години

Говори се, ама само се говори, че Николай Банев се е самоубил в килията си с писмо от негови "приятели" или "роднини". Интересното е, че жената от семейството леко го е понатопила в цианкалии или рицинова субстанция интересно откъде? Интересно е това семейство синът им какво работи и със сигурност е син на майка си, ама на баща си не е сигурно дали е син!

57

Анонимен

преди 3 години

Всички служители които са на заплата и пенсия е крайно време да ги махнат,пет години цоцкат от бюджета,като че ли на никой не го интересува а има толкова млади момчета без работа!!!

56

Ко?

преди 3 години

"трябва да се възстанови наборната служба" -този зеленочорапковец има проблем с главата. Няма как, невъзможно е да има повече наборна армия. Някой да му го набие в гъдулката.

55

Юсуф помака

преди 3 години

Който не държи на кило не става за шaпкap!

54

Анонимен

преди 3 години

В армията трява да има равнопоставеност, говоря за боеца. Или всички платени, или всички наборни. Иначе гониме комунистически извращения, които сме преживели. Тоя да го ду.ха със смесения тип. Тоя е извратеняк.

53

Анонимен

преди 3 години

Значи идвам утре у вас, и насила ви карам да ми прекарате строителни материали за вилата. Ако ми откажете ще носите наказателна отговорност. И на какво основание- дълг към родината. Тоест могат да си правят каквото си пожелаят с вас, под претекст, дълг към родината. Не приятели, дълг към родината е да спазваш закона и да си плащаш данъците, всичко друго е извинение, за да ви третират, унижават и да ви карат да вършите неща против волята си.

52

българин

преди 3 години

До 73 Да сега могат да ни прегазят! Защо Не се пробваха до 1989 г? Имало е защо! Имахме оръжие и бяхме силни момче!-:) Днес 30 г по късно сме жалки Даже и като численост!-:( Схващаш ли до къде ни доведе " демокрацията" ?

51

Сержант

преди 3 години

1. Трябва да имаме МЛАДА армия. 2. Повече правомощия на командирите от по-ниски нива. 3. Изкореняване на шуробаджанащината. 4.Реално провеждане на изпити . 5. И много ей такива дребни неща, който хора с по 30+ години в армията не могат да направят. И за хората извън системата, обяснете колко е заплата+пенсия на незаменимите в БА.

50

123

преди 3 години

Наборната ще е от автоматчици, пушечно месо, а кадровата ще борави с по-сложната техника.

49

Lora

преди 3 години

Никога няма да пусна сина си да служи в армиата ако има наборна армия. Ще го пратя в чужбина, ако трябва ше взема чуждо гражданство. Аз съм пацифист и възпитавам детето си в принципите на мира и разбирателството, не войната. Естествено той ще вземе решението сам, ако е необходимо такова решение, но се надявам никога вече военната служба да не бъде задължителна. Това е в разрез с демокрацията и правото на човек да взима решения за себе си.

48

Доктор Гьобелс

преди 3 години

Българския кашик страх не знае. Където стъпи трева не никне.