34

Анонимен

преди 3 години

Гледах дебата. Байдън говори като типичния либерал демократ, само лъжи, заучени фрази, заучени жестове, не знам колко зoмбиpaн и с промит мозък трябва да си за да гласуваш за подобни пионки на Copoc.

33

Анонимен

преди 3 години

Към каквото и да я води, ние няма да им стигнем прахта още 500 години, така че...

32

Анонимен

преди 3 години

Представям си човек който ръководи фирмите си на загуба, към какво води една от най - могъщите държави!

31

Анонимен

преди 3 години

Харесвам републиканците: Рейгън, Тръмп и Цветанов!

30

Анонимен

преди 3 години

Щом данъчната агенция мълчи, значи "новината" е предизборна партенка. Елементарно.

29

Антонио

преди 3 години

Той работи за без заплата. Така, че може и да не плаща такси

28

Додо

преди 3 години

До До Анонимника 21еее, щом "живееш отвъд голямата локва" си специален и знаеш най-добре. Няма да спорим с теб относно Тръмп повече. Хайде, отивай да миеш чинии, че бая милиони ъндокюментид чоканоси си чакат фууд стемпса, секшън 8, обамафона и безплатните найкове, за които ти плащаш с данъците си.

27

Анонимен

преди 3 години

Екстра е бате Тончо. А инфото може да е фейк.

26

Анонимен

преди 3 години

За да харесваш биден, трябва одобряваш педофилията, корупцията, канибализма и да си готов да спиш в една стая с клинтънови. Готови ли сте? ха-ха

25

Анонимен

преди 3 години

Ще гледам Уе Тончо. Каквото ти е името такава ти е и логиката.Сега поне разбрах, че си си мил очите в либералната локва в някой от умирашите либерални щати. Да ти е честито. Само не забравяй Around blacksnever relax!

24

Handel

преди 3 години

По време на предизборната борба 2016 баба Клинтаняга за да покаже колко разбира от икономика се похвали, че 2000 година с мъжа и били "разорени", а сега имали повече от 500 милиона долара... след кеото се усети, че е сгафила и почна да пелтечи "ама то фондацията значи...". А от тези 500 милиона долара 320 милиона са подкуп от Путин да разреши Русия за закупи 20% от американската компания, която единствена може да добива уран на територията на САЩ.

23

Хаха

преди 3 години

Очевидно българския *** се кефи на лъжеца и мошенник с рижавия изкуствен перчем, защото и той като него- не си плаща данъците, лъже и *** . За щастие разумните хора са наясно , че това изкуфяло и лъжливо старче води страната към упадък . Малко остана до изборите- ще гледаме сеир.

22

До Анонимника 21

преди 3 години

Живея отвъд голямата локва и имам инфиормация от първа ръка, а не като теб , четейки жълтите новини , повтарящи Фокс Нюз. За твое сведение дори Фокс го критикува . А Нюйорк Таймс са неутрална медия. Ако харесваш Тръмп , то тогава си като него - лъжец и мошенник или си ред нек с промито мазъче. Само гледай какво ще стане.

21

Додо

преди 3 години

До До ДодоЯсно. Това по CNN ли го казаха, или го прочете в Ню Йорк Таймс (или в някоя подобна метастаза на Дийп Стейт)?

20

Бау

преди 3 години

има си фенове дядката. Такива на неговият акъл и злобно мислещи. Честно да си призная никога не съм очаквал да спечели, но ...

19

До Додо

преди 3 години

Тръмп правеше пари като играе голф на игрищата си и охраната трябва да заплаща за престоя им в хотелите му. Тръмп посреща чуждестранни гости в имота си във Флорида - пак му се плаща за това милиони, Тръмп назначи дъщеря си и зет си на държавна работа , Тръмп лъже че е милионер, а е кух и фалирал многократно. Тези , които го хвалят че е избегнал плащане на данъци да се замислят откъде ще дойдат парите за пътища, училища и др. ако всеки *** и лъже като президента , който трябва да дава пример.

18

Анонимен

преди 3 години

До ТончоТи си типичния овчар, който разбира от политика колкото от космически пътувания.Една жена ли ти каза по телевизора, че Тръмп ще ходи в затвора. Опитай се да намериш малко истинско инфо кой издигна Тръмп, защо Абе подаде оставка, защо Саудистския крал не е между живите, защо Холивуд не съществува вече (това са само 1% от нещата) и се върни да пишеш.

17

Браво

преди 3 години

Наистина Тръмп е единственият US Президент който не направи война през мандата си!Номинация за Доналд Тръмп за нобелова награда!

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Как какво те интересува Путин? Не виждаш ли че той използва палето си Тръмп както го нарече Байдън за да води завоевателни войни навсякъде по света. Ти уж си борец за мир и срещу тези войни но не виждаш каква е причината за тях. Затова Рейгън беше велик защога щом СССР се опитваше да започне някаква война като Путин той го поставяше на колене и светът беше много по-мирен и предвидим по негово време отколкото днес.

15

Анонимен

преди 3 години

Питайте и пишете, колко данъци плащат ганьовските т.н. политици вкл. кметовете