56

Анонимен

преди 3 години

Не виждам факти за извършена незаконна дейност.Бил харчил пари, спечелени от телевизията за да помага на другите си бизнеси... ми негови са си - вестниците ли да пита, какво да си прави парите?!Бил харчил 70000 за косата си - ми харчи я - и косата и парите са си негови.Даже дарява заплатата си (цялата) на фондации.Либерално хейтване.

55

ЕрдУган

преди 3 години

Не трябваше да му отпускам заем!!!!!!!

54

Анонимен

преди 3 години

Останаха малко повече от 30 дни за да видим подвитата упашка на перхидрола......и началото на безкрайни съдебни дела.

53

Анонимен

преди 3 години

Щерка му Ванчето е била в "управлението" на фалиралото казино в Атлантик Сити.....

52

Internet Research A.

преди 3 години

Свършиха ми опорките за перчема.

51

Алкаш

преди 3 години

Защо му дадох заем???

50

Американците НИКОГА

преди 3 години

няма да забравят как юдо-масоните ги накараха да коленичат пред неггратта и да искат прошка за това че маймунняците били заробени никога няма да простят на юдо-масоните 50 милиона безработни в резултат на фалшивата пандемния !на жидюхите им остава единственно да убият Тръмп,така като убиха Кенеди и да се опитат да направят преврат в САЩ

49

Тръмп води

преди 3 години

на юдо-масоните поне с 25%не мога да повярвам че жидюхите наистина ще идат на избори ако се стигне до избори, в което дълбоко се съмнявам, Тръмп ще спечели поне с 15-25% разликаидва края на юдо-масонската нео-либерална лудост !!!

48

Анонимен

преди 3 години

В Америка банки бол, ***, а той дължал само 400 млн - толкова малко за един милиардер. В Америка няма крупна компания без кредити, там всичко е на кредит.На средния американец текущите му кредити са обикновено за 100 000 долара

47

Анонимен

преди 3 години

Дължи 421 мил. и завесата ще падне, когато се разбере, кой му ги е дал.

46

Анонимен

преди 3 години

Тръмп си има счетоводна фирма да му оправя счетоводството и данъците, така че очевидно всичко това са клевети. Докато при Байдан има злоупотреба със служебно положение и подкупи и то от чужди държави

45

Анонимен

преди 3 години

Данъци плащат само балъците, на тарикатите като Трумп - им връщат данъци без да са ги платили - щото са тарикати

44

Анонимен

преди 3 години

Днес падна по долно и от CNN. Те поне го правят за пари а вие ?

43

KAG2020

преди 3 години

CNN определи материала като "най-голямото и важно разкритие не само за годината, но и през последните пет години"ХахахахахахахаХАХАХАХАХАХАХААХАХАХА, разкритие....бахахахахахахахахаха. Тея брътвежи на фейк медиите били разкрития. Нали и кълюжъна с раша и то беше разкритие? Либерастите похарчиха $50М и не намериха нищо, НИЩО. Напротив, оказва се корумпираните са байдъните и баща и син, оказа се корумпираните са клинтъновците и два двамцата. Мда, няма как да спрете най-великия президент!!!!!

42

Анонимен

преди 3 години

Демократите винаги са имали слабост към Русия. Републиканците Рейгън и Буш сринаха СССР.

41

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКойто си пада по левите пaрцaли от фабриката за лъжи нека ги чете. Щом това ви кара да се чувствате по-добре. Но реалността е друга.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Леви заклинания без доказателства. Невинен до доказване на противното.Ако имате нещо срещу Тръмп го дайте. Но нямате. Разследвахте го 3 години и нищо не открихте, само потрошихте десетки милиони $$$ от американските данъкопладци. Този който е взимал пари от Русия и Китай е Байдън. Но за това левичарските издания мълчат. А това че демократите са подслушвали Тръмп по време на кампанията е по-голям скандал от Уотъргейт. Присъди ще има и те ще са за демократи-метежници.

39

А

преди 3 години

Дали е така ,кой да ни каже... !

38

Додо

преди 3 години

Тръмп не е бутафорен, просто идват избори в САЩ след 5 седмици и затова неомарксисткия комплекс за медийна пропаганда го атакува със скалъпени глупости.

37

Анонимен

преди 3 години

"Вестника ще бъде съден от хората на Тръмп за лъжлива информация без доказателства."Очакваме неговите такси......и рано или късно ЛЪЖИТЕ му ще лъснат.....неадекватнотоНедоразумение изкара 4 години в Белия дом....очакват го безкрайни съдебни дела!!!