43

Веско

преди 3 години

Абе, подсетиха ме да попитам. Шведите измряха ли най-после?

42

Анонимен

преди 3 години

Този коронавирус е слаб и няма да може да се справи със антиХристката западна система затова за бъдеще ще бъде поразяван от по тежки язви до пълното му унищожение

41

Анонимен

преди 3 години

При толкова много бежанци от кол и въже,нищо чудно да имат малцинство от много красива раса)

40

Анонимен

преди 3 години

Почти всичко по медиите вече е лъжа или пропаганда на отkачалките които движат света.

39

Анонимен

преди 3 години

Сега да кажа и аз.Строги или не е лирика. Има наука епидемиология, на нейна база са разработени всички мерки за съществуващи и очаквани значими по отношение на човешкото общество болести.Ако неумноста на новото общество, на база харесват ми и ми пречат на комфорта ги отрече, ще се върне в средновековието, където с молитва на правилния светец е лекувала чума. При модерното ниво на раждаемост в западните общества, популацията им е обречена да се превърне в малцинство.

38

Къде са мъртвите????

преди 3 години

Еми, те са в моргата или в ковчега. Какво, медиите да почнат да показват умрели от вируса ли сега? Ковидиотщината е придобила страховити измерения

37

Хаха

преди 3 години

Защо защо страни като русия, беларус, украйна, т.н. се смятат като европейски катп се води статистиката?

36

Анонимен

преди 3 години

Белорус в Европа ли е?

35

Анонимен

преди 3 години

Бау полудя с минусите. Какъв странен либерал си ти?Направо си като обсебен. Стария свят си отива, няма да го задържат господарите ти с каквито и да е мерки.

34

Анонимен

преди 3 години

До Бау Ти може да охлаждаш супата, все пак много е нагорещена

33

Анонимен

преди 3 години

Учените до сега не са могли да изолирят вируса в чист вид. Всичко са предположения, а снимките които показват са фотошоп измислици. Най вероятно вирус не съществува и никога не е съществувал, това е цял щам от вируси които постоянно мутират. И хората трябва да са много наивни, за да си мислят че могат да овладеят всичко това с маски и изолация и спиране на икономиката. Хем ще се разболяват от тези вируси, хем ще гладуват и ще загубят работата си и домовете си и всичко.

32

Анонимен

преди 3 години

С тая статия може да си избърша д..то.

31

Анонимен

преди 3 години

Вие нямате ли чуство за национална принадлежност ве, лапета???

30

111

преди 3 години

Какви мерки бе измамници. Мерки срещу нещо което го няма. Мерки угодни на тези които пуснаха лъжата ковид. Целта е тотален контрол над хората, инжектиране на бавнодействаща отрова, намаляване населението на Земята. Света се управлява от непознати ***-пcиxопати, а не от познатите ни политици които са техни слуги. Повечето мейнстрийм медии са техни и служат за манипулиране на хората.

29

Анонимен

преди 3 години

С тези маски така са вербували гладките мозъци на зомбитата, че стават за смях. Носете маски, че да пазите другите. Да бе, да.Отивам за пуканки...

28

Анонимен

преди 3 години

До 22Млъквай, роб!Миришеш на страх.

27

УМЕН

преди 3 години

Какво очаквате от човек с псевдоним Бау? Едва ли друго освен да лае и да *** от страх. Типичен НПО копой.

26

Анонимен

преди 3 години

Западът няма ресурси и не може повече да се развива и да живее по стария начин. Ресурсите са в Русия. А като няма ресурси, няма и икономика. Има маски и ограничаване на личните свободи.

25

Бау

преди 3 години

последно обяснявам и ви оставам да си ръсите глупости ... Нещата не са супер зле по една много проста причина ... ИМА МЕРКИ! Няма лечение, вируса е силно заразен, вируса мутира, убива болни и възрастни. Ако нямаше мерки и всичко си беше по старо му, починалите нямаше да са 1 мил, а 50 .....

24

Анонимен

преди 3 години

Механизмът за стимулиране на търсенето изграден върху печатането на долари без покритие вече не работи. Затова се всява страх от поредния грип (принципно който и да е грип не бива да се подценява, но всяка година е имало и ще има нови грипове), въвеждат се мерки и се слагат намордници-лигавчeта на населението за да свиква с мизерията, униженията и да се учи на подчинение при диктатурата която се задава.