84

mko

преди 3 години

Не се чудете!Всичко под носа ви се върши,но не се знае кой е кум и кой е сват и кой е на булката брат. Учудването ви ще е мнго по-голямо след няколко месеца. Продължавайте да се чудите.

83

65

преди 3 години

И аз се чудя защо вчера на конгреса на БКП чух едвин да казва ,,другарката " на една засукана госпожица.А ми то стара любов ръжда не хваща.Цветанов да не би да се е родил в ГЕРБ?Всички са комунисти.

82

Анонимен

преди 3 години

Какво късокрако джудже е...

81

Анонимен

преди 3 години

Интереса клати феса.

80

Анонимен

преди 3 години

ноо проста тая . откъде е !?

79

Странджата

преди 3 години

Какво се чудиш решил е да си пазарува още апартаменти ! Бил е на великия конгрес на БСП скоро ще подаде и молба за членство !

78

Анонимен

преди 3 години

Зло венче си изплети...На езичето си го сложи...

77

Христо Христов

преди 3 години

Който подценява ченгето цветанов греши.Цецо има информация, пари и гръб.И само слобоумните полуграмотни граждани за европейско развитие интерпретират критиките му като сближаване с радев.ПП. Навремето точно атлантиците соломон паси и леа коен спасиха бкп на луканов от разпад, за да попречат на България.

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "на народ който не си знае интереса" ТАКАВА ПРЕДСЕДАТЕЛКА И ТАКЪВ ПРЕДСЕДАТЕЛ СЕ ПАДА

75

Анонимен

преди 3 години

До Българинтъпа ама ти си задължен да носиш маска а тя демонстративно без маска вижте ме коя съм аз съм над вас и няма да нося маска мене вирус не ме лови нито ковитодеветнасет де

74

Щирлиц

преди 3 години

Една класирана като партийка комсомолка се чуди,защо е червена комунистическата звезда на Бузлуджа...Защото сте кръволоци,другари АБПФК!

73

До наРОДЪТ

преди 3 години

наРОДЕ, Караянчева е пътник, и какъв точно п.и.ч е, ще видим след като Бойко я хвърли и нея зад борда. Сигурен съм, че тогава ще запее друга песен, а може и на Цецо да пристане.

72

diana21

преди 3 години

До Перпуций ПилатесАко ме интересуваше нещо такова, не бих била тук, значи...Мисля, че много хора подценяват мисленето по политически въпроси и за това сме стигнали до тук...Тази национална катастрофа трябва да свърши един ден, но е явно че това няма да стане от самосебе си...Иначе, ако съдя по подхода ти с жените, не мисля, че си на път да намериш скоро, а може би и никога, половинката си в този живот, за което наистина съжалявам. Жената не е играчка, трябва да се уважава!

71

Перпуций Пилатес

преди 3 години

До diana21Дианче, нещо кафенце, фейсбук ?Ако си на 21 не ти ли се иска да мачкаме чаршафите и да си правим хубаво, вместо да се занимаваш с политика и глупости, като можем да се позабавляваме, а?Не съм много надарен (18см), но компенсирам с желание и липса на медицински аномалии. Правя невероятни конилингуси за твое удоволствие. Ако решил пиши, не си губи времето тук, като можем да се изоърпешкаме някъде там в планината на хотел. Аз плащам.

70

Анонимен

преди 3 години

на народ който не си знае интереса точно такива тъ.пи кърджалийски п..и дето са правили поцинковани кофи трябва да го управляват- честито

69

diana21

преди 3 години

Като се замисли човек защо Цветанов се овърта около Радев при положение, че декларира, че най-големият му враг е БСП, ми идват мисли като провокация на БСП, значи...Напълно е вероятно БСП да си измисля неща за Цветанов за да не допусне обединена опозиция срещу себе си - тези хора в БСПто, значи, са иузучавали специални предмети по мръсотии и манипулации за посредствени политици вече 75 години, пък и повече...Бог е казал: По делата ще ги познаеш!

68

diana21

преди 3 години

До Рашконикакво!

67

Койчо

преди 3 години

Цъфтан е бавно развиващ и всичко му е простено.

66

diana21

преди 3 години

До АнонименПо-добре кажи кога е излъгал щом го обвиняваш в лъжа...А иначе това си е празнословие и влиза в графата клюка, значи...

65

diana21

преди 3 години

Какво може да се очаква от един псевдополитик у нас в този момент - нищо друго освен да рита срещу Бойко, който явно го е резнал жестоко.Като знам с кои други публични личности се е случвало това, няма съмнение, че Цветанов е постъпил много грозно с "беззащитното пожарникарче".Всички явно не само че подценяват много Борисов, но и не искат да приемат истината, че са сбъркали адреса, значи.Но доколкото Цветанов декларира, че най-големият му враг е БСП, има смисъл да се обедини с ГЕРБ, не да го лае