35

Нафарфорий

преди 3 години

Бай Грантьо се накичи с име Европеец и взе да мърси форума със словоблудства и сквернословия.

34

Анонимен

преди 3 години

Докато Тиквата е на власт и има форумни клакьорки на сороссс в тази държава ще е така.

33

Ти си ганьо!

преди 3 години

До ЕвропеецТи не си никакъв европеец . Обоколил съм цяла Европа и половин Азия . Навсякъде е пълно с частни и ощински паркинги . Тук никой не строи подобни "сложни съоражения. Общественият транспорт е друга тема. Има хора, които искат да направят няколко улици пешеходни , та белким нещо се промеи , но "интелектуалците" от центъра крещят , че няма къде да паркират и накрая пишман - софиянеца не иска нищо да се променя за да не му се нарушава удоството. Е как нещо да се промени към по-добро?

32

БългАрия

преди 3 години

Винаги ще се яви дежурния еврогеец троол да изкаже най-*** възможно мнение от всички 7.5 млрд. човека на планетата. Няма такъв шампион и рекордьор по тъпотия.

31

Анонимен

преди 3 години

Винаги

30

всичко в джоба

преди 3 години

дилчев да каже , какви заплати получава и най простия работник в ЦГМ и всичко затова директорите да взимат по 10000 месечно срам , от данъците ни е това. ЦГм е една рекетьорса организация която рисува паркоместа по улиците , които не са затова , а за движение на колите.

29

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше, само дано са назначили повече хора. Да се научат разни тъпчовци да не спират на втора линия, в кръстовища и т.н. Особено около училищата е ужас.

28

Анонимен

преди 3 години

Някак си е глупаво хора от провинцията да дават акъл каква е столицата, каква е била и каква трябва да бъде. Който не му харесва има право да живее където му харесва, но щом си в София няма нужда да плюеш.

27

Европеец

преди 3 години

Ха-ха, *** иска държавата/общината да му построи паркинг за да си паркира таралясника. В нормалните държави паркирането до жилището ти е твое задължение т.е. търсиш си жилище с паркомясто или гараж. За работата ако работодателя не ти е осигурил си ходиш с градски транспорт. Ако имаш да си вършиш работа в центъра - почасово платено паркиране. Така се прави.

26

Дани

преди 3 години

Да вземата да свършат нещо полезно като да направят многоетажни паркинги, вместо да глобавят. Работа за строители, охранители, някой ще крадне от усвоените пари ...Кое му е сложното?

25

От София с тъга.

преди 3 години

От София съм , но с тъга трябва да се съглася с по- долу мразещите българи София, че сме адски неуреден град. Много по- малки бг градве са успели с мн по- малко пари да изградят в пъти по-добре и тротори и улици и центъра си дори. А иначе елате в някои централни квартали на София да видите как масово се паркира на тротоара. Кога ще се изградят паркинги най-сетне в центъра и по кварталите? Вижте Бургас, Белград и мн. други . Тук в София нищо не се прави както трябва . За срам сме наистина !

24

тото

преди 3 години

Надявали се да дисциплинирар нарушитеите. А то впонеже създадохте условия за правилно паркиране или пък в общината са най-дисциплирани от всички ли.

23

Vako

преди 3 години

Влизам в тез сайтове да не забравям колко. криворазбран е Българинабеден *** но горд и обедидлив.щом опира до его казва на черното бяло

22

до 15

преди 3 години

за околовръсното на Софето говоря от към банкя към боянаиндиска отсечка

21

до 15

преди 3 години

типично за човек с капаци.да командава и да казва на другите какво да правятда с кеф се махамно не в Куйнаре а в Швейцарияи дано не ми се налага дори по околовръсното да минавам че няма на 100 процента такова Приятелю

20

Vako

преди 3 години

Та питам един стар софиянец инфраструктора?тои се смее и отговаря-Това е София каква инфраструктора.

19

Анонимен

преди 3 години

София е най-смешната столица в Европа. Обиколил съм почти всички столици в Европа. По-жалка столица от София няма никъде.

18

Анонимен

преди 3 години

Ей сетиха се след един век, хората в Европа от един век така правят, лепят глобата на стъклото и толкова, няма паяци няма нищо!България - 100 години назад от белите държави!

17

Анонимен

преди 3 години

София е ужасен град. Невъзпитани и нагли жители, мръсен, прашен, няма места за паркиране. Лесно е да глобяваш, но това не решава проблема. Проблемът ще се реши, когато има места за паркиране за всички коли.

16

Истината

преди 3 години

София най смешната( столица )в Еропа.столица?няма даже река!!!!!!