19

Анонимен

преди 3 години

Комиците работят в нелегалност, а ще страдат невинни на улицата.

18

Евгени Георгиев

преди 3 години

Крайно десни французи пак са клали лекари, учители и физици.

17

Анонимен

преди 3 години

Шарлитата пак ядосаха Чалмитата с ново публикуване на същите гадни смешки.

16

Анонимен

преди 3 години

До Асенчо ТакситоТо ще е хубав ден, това ...

15

Анонимен

преди 3 години

До защоЕто ти смисъл - защото един от тирмата е лунен демон, на който се кланаят еретици!

14

Анонимен

преди 3 години

Във Франция не бих стъпил дори като турист.

13

Анонимен

преди 3 години

Да ги пращат към Германия нали ония свне ги искат.

12

защо

преди 3 години

Привърженик съм на позицията "всяка жаба да си знае гьола", но наистина не виждам смисъл да се подиграваш с Христос, Мохамед, Буда и т.н. Някои го възприемат, като да се подиграваш с майките им. Каквото посееш - това ще жънеш.

11

Анонимен

преди 3 години

Много просто аз ако имам оръжие а ти какъвто и да си ще си без мозък само да ме погледнеш и това някакс и да не ми хареса.Да не говорим че тогава директно проблема с малцинствата ще се реши

10

Анонимен

преди 3 години

До МюртезаШарли ебдо ще побликува каквото иска, а ако на мюсюлманите не им харесва да се връщат в пясъците. В крайна сметка Алах и Мохамед са литературни герои измислени от средновековните хора, които са се страхували от гръмотевици и са притежавали интелект на зелена еyглена.

9

Асенчо Таксито

преди 3 години

А в редакцията на Пик кога ?

8

Анонимен

преди 3 години

Франция вече не е Франция. Подивяли орди от ислямисти чупят, палят и рушат стотици църкви и синагоги всяка година, а полицията ги пази с кордони. Евреите се изселват в Израел защото се страхуват за живота си. Правоверните колят, бият, стрелят и извършват бомбени атентати. Либералите си затварят очите и след всеки голям атентат се държат за ръце и пеят марсилезата. По улиците лежат бежанци и никой не знае какво да прави с тях. Престъпността скочила до небето, жълтите жилетки чупят и палят.

7

Анонимен

преди 3 години

Казват, че умението да се надсмиваш над себе си и своите вярвания е най-категоричното доказателство за свободата на ума и коефициента на интелигентност!

6

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа речем, че искам да те гръмна, щото не ме кефиш. Хипотетично, разбира се! Кажи ми, ако аз съм закоравял убиец и престъпник или радикализиран терорист, избобщо как ще ме трогне факта, че е "незаконно" да ми се продава оръжие и да притежавам такова?

5

Ro

преди 3 години

*** га папахте от колониите, ни ривахте, нали тъй? Жалко само, че поради алчност и криворазбрана т0лерастия, страдат обикновено хора. Ама то винаги ние, обикновените, го отнасяме, няма да са тия по високите етажи, я! Играта трябва да върви...

4

Анонимен

преди 3 години

Призовавам за отпадането на разрешително за притежание и използване на огнестрелно оръжие за всички етнически българи и забрана за продажба з небългарите.Иначе рискуваме и тук да се превърнем като във Франция Германия Швеция и тн.Само робут няма оръжие.Сега е момента да се запитаме роби ли сме.

3

Анонимен

преди 3 години

Франция тогава, трябваше да разпечата карикатурите на пророка мохамед и да ги пусне показва на Триумфалната Арка, а армията им тярбваше, да отиде на госрит на тея странии да полетят ссъ самолеиет си на по 5-10 метра над джамии, президенства и прочие ....

2

Анонимен

преди 3 години

Неизяснени обстоятелства се превежда като като мигрирали в Европа брадати представители на мирната религия.

1

Мюртеза

преди 3 години

Цитат: В началото на септември т.г. Шарли ебдо отново публикува карикатурите, които преди 5 години предизвикаха възмущението на много мюсюлмани. Кое не ви е ясно? Каквото повикало, такова се обадило. Някои франсета се оказват изключително твърдоглави. А там, мюсюлмани да искаш. За толкова избити хора в бившите им колонии поне да си бяха мълчали.