3

pe6o

преди 16 години

Ако трябва да виним някого за затварянето на блоковете на АЕЦ, то това са нашите продажни управници от правителството на СДС-Костов, Михайлова, Божков. Заради членството ни в ЕС те предадоха България и ЕС ни наложи непосилни клаузи-ниво на газови емисии и затваряне на четирите блока. Естествено е сега ЕС да ни напомня задълженията и да ни заплашва с глоби. Ориентацията на ЕС за енергиен възел на Балканите е към Румъния с подръжката на Франция. Румъния произвежда за година до 1200 т уран, който се преработва във Франция и с част от него се зареждат реакторите и. Ние закрихме нашия уранодобив, който подържаше със уран и шесте блока-закрихме четири от тях, а сме на път да затворим и Мариците, поради високите емисии на газове. Сега, когато продажните ни политици предадоха държавата, народа трябва да я спасява. Само, че хората се спасяват един по един, стягайки куфарите за чужбина и оттам ни наричат "***, Глупландия и какво ли не още". Може би имат право, защото нашите политици, освен че са продажни са и глупави. Няма страна в света, която да не отстоява собствените си интереси, както правим ние и за това в Брюксел с ехидна усмивка ни наричат "Ест сър"

2

Ив

преди 16 години

в България никога няма да свършат. Защо се заблуждават някои,че нашето единство спасило сестрите? Замислете с малко по въпроса? На каква цена бяха изтъргувани, за чии интереси. Да се радват, че извадиха късмет, а ние българите да наведем глава, защото нито щяхме да ги спасим, нито страната ни знае какво да прави в такива случаи. Ето това е използвал *** Кадафи, защото е знаел че ще спечели. А и те самите са си виновни, защото когато останалите спасени са си тръгвали, те са останали по-желание. Но между случая със сестрите и случая с АЕЦ въобще не може да се прави паралел и нищо няма да се постигне. Това е желание на руснаците, които с голямо удоволствие ще дойдат да "санират" тези блокове. И кой казва че има криза? Сега когато минаха студовете и снеговете, големите минусови температури, се сетиха, че тока бил кът? Хайде холан. Номера от селски вечеринки. Петър Димитров има странно чуство за хумор.

1

преди 16 години

След дъжд качулка, уважаеми политици! Поне подсигурете повече парафинови свещи и *** за следващите 20 години след като ни включите на режим 3:1 -5:2 или как беше през 1983-1986...