6

Анонимен

преди 3 години

С корона вируса управляващите са в положение цунгцваг каквото и да предприемат грешат.

5

до 1

преди 3 години

Затвориха ги защото имаше само една лаборатория. Нямаше обособени Ковид отделения и тестове нямаше. Нямаше аспиратори. Не се знаеше почти нищо за вируса.Сега има 32 лаборатории, има обучени лаборатни, тестовете са по-надеждни. През пролетта над 70% от тестовете в Италия и Испания отчитаха грешки в резултата. Хората през пролетта не знаеха как да се предпазват.Затвори се света-не България. В България баха най-леките мерки. Съседите Гърция и Сърбия излизаха от домовете си с SMS.Спазвайте мерките!

4

Виготура

преди 3 години

Що не затварят кръчми и ресторанти, когато има установено, че има заразил се от това място? С какво училището е по-различно от кръчмата, че трябва да го затварят?

3

Анонимен

преди 3 години

Вчера чух за новата мода в училищата - децата си разненят маски. Било куул и това е в 4-ти клас.Та помислете си още веднъж както няма учители и се разболеят 2-3-4 кой ще преподава и аз ти казвам че точно ще затворят училищата.

2

Анонимен

преди 3 години

Ще заразя двама като съм без маска, ама ако се навра при тях. Ако съм на дистанция, ще ги заразя друг път. А с маска и в навалицата ще заразя гарантирано поне един.

1

..

преди 3 години

Защо ги затворихте пролетта? Тогава нямаше НИТО 1 случай в училищата!Защо тогава ги затворихте?