18

славянин

преди 3 години

А като изтъкна на короназомбитата, че точно там където са най-маскирани и най-дистанцирани като западна Европа и САЩ например има такъв голям ръст на новооткритите заразени, короназомбитата съвсем изперколясват от яд и злоба! И как да не изперколясаш, когато такива факти, както написах, изхвърлят в канализацията всичките им теории за ''ползата'' от маскирането и дистанцирането!

17

славянин

преди 3 години

Забелязвате ли как побесняват короназомбитата, когато им задавам въпроса защо цяла София не се е заразила и разболяла от над 70-дневните протести, където нито маски се носят, нито дистанция се пази!? А побесняват, защото символ-веруюто им, че ''маските и дистанцията пазят от страшния и страшнозаразен вирус'' изтича в канализацията и на това отгоре изкарва наяве и *** им!!

16

славянин

преди 3 години

''Щото сиТъпГъз...." Лекуват" се в къщи или умират по домовете си ... Голямо чудене...''Обикновено умират в болниците от ''адекватно лечение'', тиквичке, в домовете си умират единици, пробвай се да ни лъжеш по-интелигентно, за да минава!

15

Анонимен

преди 3 години

Ямболски ***, мерси за отговора, ама онези масконосители не отговарят. Скатават се нещо. Сега ядат славянина.

14

Ямболски цървул

преди 3 години

До 17Ами носят маски,защото са носители на липсата на мислене.

13

Анонимен

преди 3 години

Има сериозна връзка между температурите и случаите на коронавирус, особено на тежките случаи с летален изход. В момента, когато настъпи есента и зимата в южното полукълбо, там стана страшно. В момента най-засегната страна в света, по отношение на смъртността е Перу. Когато мине септември в Европа ще се върне ужаса от пролетта и ще започнат да измират много хора.

12

Анонимен

преди 3 години

Да питам аз тези дето носят маски защо ги носите?

11

Анонимен

преди 3 години

Славянин, ще те разкъсат. Не бутай масло в огъня.

10

:)

преди 3 години

Затваряй!!!! КПП - та на всички входове, КПП - та на всички изходи, и на КПП - тата и на тях КПП - та!!!! И маски на КПП - тата!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Извод: Мерките са неадекватни Трябват други! Какви маски, като са нагъчкани като сардели и в училище, и в градините, и по пазари, Кауфланди и други? Трябва дистанция и всеки да се пази като не се вре в тълпите. Учениците на две смени сами на чин и това е.

8

славянин

преди 3 години

Аз вече десетки пъти съм задавал въпроса: ''защо след 70+ дни на протести без маски и дистанция цяла София досега не е заразена и болна от ''страшния и страшнозаразен'' вирус''!? Разбира се, короназомбитата се вбесяват от този факт и мълчат като затапени з.дници!

7

до 6 от славянин

преди 3 години

''Нарочно завишават данните, че като дойде време да се слагат чипосаните ваксини хората да са толкова стресирани, че да не се дърпат''Не само да не се дърпат ами доброволно и ''с разбиране'' да стоят на опашки да ги ваксинират, което аз силно го желая, за да може планетата по-бързо да се освободи от този ***!

6

до 1 от славянин

преди 3 години

''Нали всичките тези страни прилагат строги мерки и ходят с маски?!? Нещо май мерките са само да тероризират населението като комунистите в Китай, а''Именно, там където най-стриктно се спазват тези ''превантивни'' мерки има най-много заразени - Испания, Франция, Великобритания и въобще западна Европа и короназомбитата се вбесяват от този факт, защото той изхвърля в канализацията всичките им твърдения, че тези мерки ''пазели'' от заразяване!

5

Анонимен

преди 3 години

Нарочно завишават данните, че като дойде време да се слагат чипосаните ваксини хората да са толкова стресирани, че да не се дърпат

4

Анонимен

преди 3 години

В цяла Европа има скок, в цяла Европа има ковидиoти нарушаващи и най-простите предпазни мерки.

3

До 1 и 2

преди 3 години

Като започнете да пишете глyпocти и пpocтотии, на човек му се отщява да чете и коментира. Това ли ви е целта?

2

Анонимен

преди 3 години

Всъщност скока в Източна Европа е доста по-малък от скока в Западна Европа.

1

Анонимен

преди 3 години

Нали всичките тези страни прилагат строги мерки и ходят с маски?!? Нещо май мерките са само да тероризират населението като комунистите в Китай, а?