16

Анонимен

преди 3 години

естествено, че вярвам на германците и шведите, а не на руснаците!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Тоя да не е бил с ковид?

14

Анонимен

преди 3 години

Щом има толкова жлъч от съветофилите във форума, значи добре си върши нещата. То пък вие сте едни чистоплътни, ум да ти зайде... самата доблест на човешкия род сте. Освен човеконенавист друго не ви е познато.

13

ghghghg

преди 3 години

До Предателкакво достойнство точно имат обикновените граждани там?

12

Горби е пич

преди 3 години

Само човек с несломима воля може да пребори ЗЛО като новичока (сделано в съветска лаборатория). Навални се връща в Русия за да срине бaраката както го направи Ленин преди 100 години, а после и Горби.

11

при меркел завинаги

преди 3 години

Русия НИКОГА не трябва да разреши връщането на този нечистоплътен човек ....Това е подлец, който за пари продава родината си! Като го тровят уж в Русия, защо напира да се връща - за да прави мръсотии - айде да си дондурка "леля" Меркел, дето също постъпи адски подло и грозно за да угоди на САЩ и да спре тръбопровода в ущърб на обикновените германци!

10

Анонимен

преди 3 години

така като гледате снимката прилича ли ви на отровен от бойно отровно вещество?Цирковете продължават, Русия е виновна че изгрява слънцето

9

свежарка мошеник

преди 3 години

Като го гледаме - пълен фалшификат, отровиха го неговите хора за да го изкарат "голЕм борец за правда"! Всъщност дължи милиони на частни лица в Русия и извън нея фондациката му, а никой от много "моралните" западняри не отговаря къде изчезна живеещата в Англия негова близка "сътрудничка", която изнася въпросното шише с вода от Русия? И защо и как го изнася и изчезва?

8

Западняк Натовец

преди 3 години

Гадното отровител-джудже Путин трябва да бъде час по-скоро ликвидирано с високоточен удар от НАТО-вски самолети.

7

Анонимен

преди 3 години

До ПредателБългария е по-уредена държава от Русия, а руснаците идват да ни работят тук. Българите пътуват и работят свободно в ЕС, а руснаците се редят за визи, като останалите страни от третия свят. :)))

6

Анонимен

преди 3 години

Навални е най-големия кошмар на Путин. Навални ще свали Путин, а Русия ще се разпадне отново на още 20-тина държави.

5

ФБК

преди 3 години

е единствената НПО в Русия, която получава субсидиите си единствено в биткойни. За 2019 г. това са 107 БК, т.е. над милион и 200 хиляди долара по сегашния курс. 2020 г. обаче субсидиите падат драстично - или се отклоняват от сътрудници на ФБК, което най-вероятно е истинската причина за отравянето на неудобния Навални. Сценарий за Холивуд, финансиран от американската организация Cinema for peace.

4

Предател

преди 3 години

Някой запитвал ли се е какво би се случило с Русия ако т.н. дисиденти вземат властта и я превърнат в една "модерна демократична" държава? Руснаците знаят защото България и Украйна ги дават за пример. Затова подкрепят диктатора Путин, за да запазят достойнството си.

3

Навални без паметник

преди 3 години

Всяко правителство мечтае за опозиционер като Навалний.Смел на книга, Суров пред микрофона,задълбочен при контактите си с курана вируса,вожещ да *** само на руски,и да краде от собственната си партия.Руснаците имат спецялно мнение за политик който е отишъл да се лекува в странство без да е отровен.Академик Сахаров имаше тежък живот,но и в най тежките за него дни в които боледуваше той не отиде в чужбина да се лекува,а беше носител На Нобеловата награда за Физика.За това за него има паметник!

2

Евро идиокрация

преди 3 години

1. Новичок се произвежда също от САЩ, Германия, Чехия и др. страни.2. Поразява ЖЕРТВИТЕ за половин час, а Навални е бил жив 3 часа, след като е погълнал предполагаемата отрова с чая и преди да получи първа лекарска помощ.3. Ако в чая на Навални е имало 0.1 мг, от горещината веществото е трявало да се изпари и да засегне всички в непокрествена близост. Други пострадали обаче няма.4. Навални не е реален опонент на Путин, а просто политически удобен за Запада, за разлика от истинските опоненти

1

Анонимен

преди 3 години

Много го мразят русофилите, значи е на прав път и се страхуват от него. Навални няма да се спре да разкрива корупцията в Русия докато Путин не падне. Путин видя какво става в Беларус и го е шyбе. Навални е най-големия кошмар на Путин затова го отрови, но Бог го спаси защото има мисия за него. Има руснаци, които не са виждали друг лидер в живота си от диктатора. Мисията на Навални е да унищожи Путин.