74

Анонимен

преди 3 години

До сега политик като Борисов които да знае какво иска и как да го постигне не сме имали!А това, да си политик е изкуство което не всеки може ,а тук у нас май почти никои не може!

73

Анонимен

преди 3 години

Всеко който люби БКП-то ще му червеней отзад дупето , а червеното дупе е символът че са те помпали добре!

72

Путкурсула

преди 3 години

Те щели с инструмента на Еврофондовете да принуждават страни да се подчиняват на путкодиктат. Само че при конфликт Турция-Гърция България става първостепенна държава в ЕС. Трябва да си припомним по чие желание затворихме енергоблокове в АЕЦ. Кой не изпълнява задълженията си от Ньойския договор за излаз на България на Бяло Море. Друг е въпроса защо тъпака теляк Борисов ритна Южен Поток за да се натресе на *** на Ердоган. Е това е по-заповед на путкопедалите в ЕС, САЩ и България. Путкини работи

71

Анонимен

преди 3 години

Един от ходовете на Тивата да влезе в историята би бил да използва пистолета от нощното шкафче срещу себе си.

70

Анонимен

преди 3 години

Европа ритна столчето на ГЕРБ.Граждани за Ердоганско Разбирателство с Борисов.Как беше свален кабинетът на Орешарски? Имаше ли "Помощ от приятел" от Анкара?Местан избяга в турското посолство.

69

Анонимен

преди 3 години

Един от ходовете на Тивата да оцелее и влезе в историята би бил да се гръмне.

68

Валери

преди 3 години

Трябва да направим Референдум с въпрос до Народа :"В скучай, че Македония продължи с злоупотребата с Историята и на това основание с териториалните си претенции към България трябва ли да наложим вето на начало на преговори за нейното членство в ЕС, дори с риск да напуснем ЕС."

67

Анонимен

преди 3 години

Чао баце, чао чекмедже. Здравей пандиз.

66

пепе

преди 3 години

Да, знаеме, че скапаните червени протестъри са готови да изгорят България за да се доберат до властта. Те таква идвт на власт - с атентати и насилие. Друго не знаят...

65

Пак неразбрал

преди 3 години

Предпоследният абзац казва всичко, а нашият пак го е изтълкувал на терсене. Или заглавието е измишльотина на клявките и щеше да е смешно, ако не беше трагично.

64

Анонимен

преди 3 години

67 Бъркаш изключително много, аналога на " Единна русия" у нас ще се формира около агента радев и безкруполната проруска олигархия чиито имена добре познаваме от престъпния " преход"- божков, цветанов, бобоков, арабаджиеви, пеевски и др. подобни! Подмяната вече е в ход с мафиотските приом " няма леви, няма десни"..., както и " непартийните" " протести"! ГЕРБ се появи и успя да влезе във властта заради безчинствата на Тройната коалиция и спрените евро фондове, те са като НДСВ на Симеон

63

Валери

преди 3 години

Демек, не пипайте Македония и си налягайте парцалите, че ще ви таковаме таковата.Аз мисля, че при това отношение към нас от Германия и ЕК би трябвало да проверим алтернативите на ЕС и да направим Референдум за Македония. И без ЕС ще ни бъде при определени условия.

62

Христо Христов

преди 3 години

Един от ходовете на Тивата да оцелее и влезе в историята би бил да започне линия на излизане на България от ес.

61

Христо Христов

преди 3 години

До Майора 65В холандия компартията се саморазпуска 89-91ва, защото са постигнали целите си, и политактивните некадърници стават зелени - основна движеща сила на реформите в ес.

60

Анонимен

преди 3 години

Щял, ама надали. И ние сме щели да станем богати и свободни, като дойдела демокрацията, ама нищо подобно не стана.

59

Анонимен

преди 3 години

64 МайораПримера ти с русия е крайно неудачен, защото "Единна Русия" на Путин е всъщност някогашната КПСС, проучи въпроса с документи, ще ти стане ясна подмяната! При сформирането на " Единна русия" над 80%!!!!, от местните структури на КПСС " СПОНТАННО" се преливат в " новата" преименувана партия"...Позната история и за т.нар. " преход" у нас!!!

58

Майора

преди 3 години

"Патриот е душа дава , но не свойта душа , а душата на народа".Отдавна всичко е казано жалко е когато ние самите не се подкрепяме.И Господ да дойде да ни помага и него ще оплюем.Тук не се търсят личности тук всеки гледа да оплюе всеки.И може би затова не вървят нещата и докато имаБСП/БКП/така ще бъде.В нито една европейска страна дори и в Русия няма компартия, а нашата е пълна с олигарси и изгонени за корупция.

57

Анонимен

преди 3 години

Истинските проблеми за Европа ще дойдат, когато проруската мафия напълно овладее управлението на страната! Когато руските агенти начело с комуниста радев и олигархията свързана с тоталитарен Кремъл зададат курс на Бг към евразия! Тогава страната ни ще пламне в открита гражданска война, а Европа ще чете декларации за " върховенството на закона"! Това бъдеще е съвсем близко и вече почти неизбежно! В нашия случай не става дума само за Евра, а и за русофилия...

56

Анонимен

преди 3 години

До ИзбирателПо принцип няма да чуеш нищо положително за ГЕРБ от когото и да е, освен тролчета като теб, но нищо, вервай си :)))

55

акуд

преди 3 години

европа днес иска да вкара България в конфликта с турция vs гърция и да ни използва за буфер. също искат да накара България да си затвори очите за македония която нарушава договора за добросъседство. бб е ясно .че се издъни отвсякъде. но ЕС не може да извива ръцете на България за интересите на гърция. македония и някой северно европейски държави