20

Анонимен

преди 3 години

предпочиташ разруха и смърт пред диктатура?Ходил съм в повечето западни дъжави и разруха и смърт не съм видял, ако според теб диктатура значи просперитет и градивност спирам дискусията.Виж в страните от източния блок разруха и смърт колкото искаш, щото и по тия държави съм бил. Та въпроса е аз на оная си работа ли да вервам или на твойте глупости?

19

Анонимен

преди 3 години

Брей,да не си мислите че хората там живеят,бедно в някои отношения са по добре от нас,училище безплатни,университет безплатни,болници безплатни,хранителни продукти евтини и истински,газ навсякъде,и по селата също ,и много да пиша )така че ЕС да си гледат техните бежанци от кол и въже,хората са ми ще се справят

18

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/7Тимошенко говореше за снайперисти по покривите подкрепящи подкрепяния от байдън премиер.

17

Христо Христов

преди 3 години

До до 16/17Всезнайко, я кажи коя държава в европа е по-голяма диктатура от немско?!

16

Анонимен

преди 3 години

До 17Нали не искаш да кажеш със своето напредничаво мислене, че предпочиташ разруха и смърт пред диктатура?С други думи - демокрация на всяка цена.

15

до 16

преди 3 години

Заминавай в анадола като ти е по-добре диктатор да те управлява, аман от прости хора. Тия държави, за които говориш как да се оправят след толкова години диктатура, ти имаш ли гънки в мозъка. Толкова назадничаво мислене в модерни хора е трагично.

14

Анонимен

преди 3 години

Нека всички прозападно "мислищи" посочат една, само една държава дето са я освободили от "диктатора" и са ядемократизирали в момента съществува нолмално и в мир.

13

Анонимен

преди 3 години

В сърцето на Европа се разразяват средновековни действия, някакъв сатрап ходи като клоун с бронежилетки и автомати... бог да пази от такива ***. Това не е 21ви век. И тука искат да ни докарат президентска република по путински модел, дано се опазиме, че и нас това ни чака.

12

Анонимен

преди 3 години

Защо всеки мрази азиатскатаКлоака?

11

Анонимен

преди 3 години

Мръсната игра на Запада е една и съща. Либия, Сирия, Ирак, Афганистан, Украйна.Разликата е само в различната тояга, която посреща кучето.

10

Анонимен

преди 3 години

сашаЛисия с каска ли спи......, че скоро ще го влачат по улиците?

9

Анонимен

преди 3 години

Зелените човечета в Беларус ли са вече?

8

Анонимен

преди 3 години

Парите в евро и долари ще направят достатъчно хора русофоби и американофили.Стигат 10 000 наемници, платени от европейските фондове за подпомагане на дисидентството по света.

7

Анонимен

преди 3 години

дъртите платени русофобоски кухари, не *** а такива като туск иво минджев плевнелиев илиян василев и т.н.------А Борисов и Гешев русофили ли са?

6

Анонимен

преди 3 години

Беларус не е Украйна. Беларус е много по-проруски настроена и много по-зависима от Русия. Освен това Западът не е въоръжавал опозицията с Украйна.

5

митя

преди 3 години

защо бе, от този вестник, наливате вие масло в огъня?знайте, съграждани, като сложат война и беларус в едно изречение, особено като заглавие на статия, значи работят за някой.това ли ви е неутралния журнализъм, бе?аз не ви знам в училище дали сте давали някаква клетва журналистите(като докторите), ама и да не сте давали-нямате ли чувството, че служите на много лоши хора?

4

Анонимен

преди 3 години

Може, ако Европейският съюз започне да въоръжава опозицията в Беларус, както направи в Украйна, Сирия, Либия.

3

Totenkopf

преди 3 години

Експерт по международна сигурност. Хахахахах откъде го намерихте тоя неадекватник?

2

Мда

преди 3 години

Ако Лукашенко не направи драстични реформи,времето му изтича.От друга страна имаме "светлия" пример на провалена Украйна,който показва какво НЕ трябва да се прави-тоест цветна революция от соро*сов тип.

1

Анонимен

преди 3 години

Война едва ли, но беларусите да прстят няколко батальона спецчасти под прикритие да минат през соросовия ЕС и да начупят дъртите платени русофобоски кухари, не *** а такива като туск иво минджев плевнелиев илиян василев и т.н.