12

Ученик

преди 3 години

Днес във френската вече имаме един клас под карантина. Момчето щеше да пътува и за това си е направило тест, но имаше и авария и цял следобед нямаше и вода.

11

Баи

преди 3 години

Математика - витанов да лепне короната и после ще направи исчисление каде я е хванал - ако оживее разбира сеТогава ще му поверваме и ние

10

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте учебните заведения! Нито хигиената е на ниво, нито мерките се спазват! Една хигиенистка търка огромни коридори с една бърсалка и тоалетните със същата. Сaпун няма, ако има е разреден за икономия. Университетите са като разграден двор. Няма пропускателен режим. Който не е поискал, той не е влязъл.Маските висят по ушите.

9

митя

преди 3 години

аз имам следната теория.разболяваме се от ковид19, оживяваме естествено, организмът издражда антитела.продължаваме напред.шведите какво мислите че направиха още пт февруари?или г-жа ангела меркел където обяви още през февруари, че около 75% от населението на държавата и ще, в даден момент преболедува кояид?или в обединено кралство великобритания, че знаят за това и умишлено охлабват мерки за безопасност?няма смисъ с тази паника, живота просължава.има опций за спасение.тази хич не е лоша.

8

Анонимен

преди 3 години

Мм да, очаквано и по зле ще става. Само да захладнее. Да го видим тогава министъра още ли толкова убедително ще говори, че няма да затваря училища... или ще обърне палачинката набързо. Върви се към пропиляна година

7

славянин

преди 3 години

С какъв метод установявате кога са заразени ''новозаразените''!?

6

1244

преди 3 години

72 дни хора протестират без маски, единдо друг, млади и стари. Не се чу да са се разболели, да са в реанимация или пък умрели. Затова пък в училищата редовно се разболяват, без почивка!!!Е, много избирателно разболява този вирус, бе!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Вируса си умира от кеф, скъса се от секс и само ни гледа сеира. Другите държави които отвориха преди нас как са? Да не говорим когато застудее и се вдигне влажността на въдуха, тогава вируса направо ще се скъса от секс.

4

Анонимен

преди 3 години

Не не расте. Това са здравите, дето цяло лято си играеха и нищо им нямаше. Нито на тях, нито на бабите им. И някак изведнъж се сетиха да си правят тестове. Може би, щото така или иначе, ако ги установят с температура на входа на у-щето, ще им се наложи.Нарастването на случаите на заразени в у-щето тепърва ще се появява.

3

До 1

преди 3 години

А в Литва,Латвия,Естония,Румъния,Пооша НЕ както Дания !Кво ми сравнявате България с Дания бе ?! До вчера млатихте сланина и трушия,нямахте асфалт и осветление пред блока,днес тръгнал да ми се сравнява с Дания.А ти лично с кого се сравняваш ? М ? Значи може да сравнявате България с най-авторитетните и големите,а самите си вас сравнявате със средностатистическия си СЪНАРОДНИК ! Не казвайте,че нямат общо ! НАПРОТИВ !Еми не става така ! Ние също сме Дания за африканците ! Бъдете реалисти !

2

9

преди 3 години

И ще расте до преминаване към дистанционно ,поради неподготвеността на системата за новата учеббна година . Не вложиха никакви средства за подготовката на училищата и образованието изобщо ! Още една провалена учебна година предстои ! Кой ще отговаря !? Никой у,както винаги !

1

Анонимен

преди 3 години

в Дания децата са не-повече от 10 в стая .през чин с 1 учителка и храната е кетеринг опаковки в стаята.тестовете са безплатни.мога да си направя и по 2 на ден без пари .но ако наруша карантината...леле майко.