59

Анонимен

преди 3 години

А първия закон на Нютон знаеш ли го германофилче прсто.Хахаха.Брадатите се увеличват защото няма кой д им работи на тия смешници а шнеле вундабаа ама раждаемостта им е катастрофална.

58

Анонимен

преди 3 години

Когато брадатите се увеличават, увеличават се и тези, които са против тях.Втори закон на Нютон.

57

Анонимен

преди 3 години

Германската полиция е много расистка както всичко в германия медицинна също........полицията им е съставенна от немци и мелязи родени или дошли като малки в германия това са от италия,испания,португалия,югославия,турция,полша,унгария,араби,кюрди,виетамци от бившият ссср така наречените съветски немци и ни считат за врагове че отнемаме работата на техни роднини и вообще че сме ниши и не трябва да сме в гемания това е антиХристкият ес-нато-сащ.

56

Анонимен

преди 3 години

До: реалнафантазия (номер 55)Имало е много учени освен Вернер фон Браун които са наети в САЩ по специална програма.Названието на програмата е "Операция Кламер" (Operation Paperclip) и са използвали много германски учени, въпреки че са били нацисти. Един от тях, освен фон Браун е Курт Дебус, както и много други. Програмата, или операцията е била секретна и се разсекретява десетилетия по-късно.А в Израел от Мосад са още по-брутални - вербуват например Ото Скорцени.

55

Анонимен

преди 3 години

Летящата чиния я е имало на хартия нищо реално а базите в антарктика са такъв смях.Ама то има и хора дето в господ и рая и ада вярват.Смахнати всякакви.

54

Анонимен

преди 3 години

Сещам се за фон Браун в Америка другите нацисти са били използвани основно като шпиони в полза на Сащ срещу Ссср.За друг учен германец в Сащ не съм чувал.

53

реалнафантазия

преди 3 години

До 55,А не е ли истина, че голяма част от нацистките учени са внедрени в Америка? :) и това ли е пропаганда? Дори като победена Германия е дала достатъчно на света. Нейната загуба доведе до прогрес на човечеството, каквото и да означава това. :)

52

До 55

преди 3 години

Ти си много, амс много зле с инфотмацията! Има интернет, па имсш компи може да се просветлиш ско еладефш нспример руски език с английски трудно ше намегиш инфо за постиженията на третив райх тъй като англоезичните световни издания са еврейски и има цензура. Нацистка база под ледовете на Антарктида, антиграситационния двигател с който прототип на летяща чиния се е издигнал за 5 минути на височина 15 километра и многи други. Нестав ссмо с тролене срещу заплащсне от НПО на сорос

51

Анонимен

преди 3 години

Почти всички победи на Ерих Хартман "Буби" клоуна са всъщност непотвърдени немците са си измисляли невъществуващи победи същото е и с Рудел и неговите победи да не говорим за измислената победа на Витман във Вилер Бокаж където унищожава колона от камиони и каруци.Смех пълен са тия ***.

50

Анонимен

преди 3 години

основното нещо което са имали германците е пропагандата така че за никакво чудо не вярвям.Летящи чинии ли хаха че какъв е смисъла от тях като скоростта им е мизерна и харчат гориво тъй като аеродинамично не могат да използват подемната сила създавана от въздушната струя.Но товя е мехлем за неонацистите те са прсти тпи и озлобени скин хедс дебли.

49

реалнафантазия

преди 3 години

До 49,Има изследователи като Владимир Терзийски, които говорят на немското технологично чудо. Но си остава в сферата на конспиративните теории за технологиите, с които е разполагал Хитлер... :)

48

реалнафантазия

преди 3 години

Какво научихме от историята, освен че се повтаря? Бабите и дядовците ни са последните, които са останали живи свидетели на ВСВ. И няма как да не се повтори пак, след като последните поколения, от което част съм и аз не знаят какво е война.И не искам да участвам в нова такава!Цял свят бяга в християнска Европа и сигурно има защо. Животът тук е уреден. Обаче не може да си решаваме проблема с демографията на белият човек, като внасяме имигранти. Цялата тази толерастария ще избие в един миг.

47

Анонимен

преди 3 години

Хаааха всички немски подводници са били потопени до краят на войната.Колко са жалки.

46

Анонимен

преди 3 години

немците са невзрачна държава без влияние в Света.Какво правят няма никакво значение.

45

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНадмощието за което всички псевдо хитлеристи бълнувате е било само при подводниците.При всичко останало е било много малко (с надеждата че са германски следователно безсмъртни и непобедими) срещу ужасно много (с надеждата че щом не се германски са от картон) Е, не са били от картон.

44

Анонимен

преди 3 години

До 46Ем да не ся губили войната ... Па щи не ги натиснаха 5 пъти по тежко след въората ни знам

43

Анонимен

преди 3 години

Стига с това дете Хитлер.Бил е на прав път и оплеска всичко.Още 1940 пуска Англия да си върви и тя за благодарност го унищожи.Революциите изяждат децата си ,а империите също.Хитлер е много отдавна историческа личност за учебниците.Нито една задача в днешния свят не може да реши защото му е тотално непознат.Днешните неонацисти са нелепи и нямат общо с истинския националсоциализъм през 30тег.Вчрочем като новите либерали ,нео комунисти и тн.Нямат нищо общо с преди.

42

Анонимен

преди 3 години

Да вземем един етнос у нас не плащат данъци не съм видял ц... в данъчното ток вода си берат а когато им кажем че това, не е правилно веднага казват дискриминация

41

Анонимен

преди 3 години

До: номер 44Виж, много сложно е да се обясни в 500 символа.Но, накратко:Да, неизбежна е била войната. До голяма степен поради унизителните условия в които е поставена Германия в края на Първата.В никакъв случай не оправдавам нацистите, но в окупираната зона където се добиват въглища, французите са се държали с германците така както турците с нас когато сме били част от Османската империя!Като види французин, германецът е бил длъжен да си сваля шапката и да му се покланя!

40

Анонимен

преди 3 години

До: номер 37Впрочем, същото можеш да кажеш и за Бойко Борисов, но това не е причина да си против протестите. Както и да е, току що ми хрумна да го кажа.Германия и сега е светлинни години напред в сравнение с България.Много години след Хитлер. А когато Хитлер се самоубива в бункера си в Берлин (единственото добро дело което е сторил), Германия е в развалини.Оня ден гледах исторически филм за това - като влизат в Берлин руснаците казват че са си мислели, че е невъзможно да възстановят града!