74

Анонимен

преди 3 години

Милиардер който може да има всяка жена ще тръгне да причаква някаква кифла по кeнефите. Човек който цял живот е бил заобиколен от модели. Само му вижте съпругите. Вие сериозно ли.

73

ОЩЕ ЕДНА!

преди 3 години

ОЩЕ ЕДНА ли беее?? Аууууу!!!! Леелееееее!!! Олеелеееее!!!!Майкооо!!! В момента си скубя ушите от потрес! Как може бе!23 години го е таила в себе си и е живяла в СТРАХ и УЖАС, нищо че го е разказала на поне 2000 човека. Това е една силна жена. БРАВО!ОЩЕ ЕДНА...

72

USA

преди 3 години

Каквото и да правят, Тръмп ще бъде преизбран. Просто демократите от център-ляво се превърнаха в радикално леви екстремисти. Такова чудо никога не е било. Обявиха се срещу полицията и подкрепиха анархистчетата, които подпалиха Америка. Призовават за "народни бунтове" ако Тръмп спечели и че няма да признаят победата му. Искат да забранят на американците да имат оръжие, искат да наложат социализъм. Но това е Америка. На който не му харесва Америка да ходи в Китай и да се радва на социализъм.

71

Мда

преди 3 години

Бих искал да кажа на всички гербави и гербоиди,които подскачат тука,че сек*суалният живот на любимият им премиер ВЪОБЩЕ НЕ ни интересува.Обаче живо сме заинтригувани какво прави с ПАРИТЕ НИ!И явно не са добри неща...

70

Картофчо

преди 3 години

Наближават избори, така че нищо ново - почват обвиненията в какво ли не, когато си наясно че губиш изборите. Опитваш се да си спечелиш служебна победа с манипулации, тъй като нямаш солидни преизборни идеи, които да привлекат хората в твоя лагер.При последните избори се видя че този номер вече не върви, но нямат нищо друго с което да се опитат да променят настроенията!

69

Ненормалник

преди 3 години

Може да е вярно.Гледайте Пицагейт,Педогейт и Кой уби Джефри Епщайн и ще се хванете за главата какво правят болните световни мозъци

68

Анонимен

преди 3 години

Браво на чичо Дончо! Плющи наред-куцо,кьораво и сакато!Нема стигане!

67

Анонимен

преди 3 години

Бавния Джо е толкова зле, че си забравя изреченията и речите, затова комyнeтата ще изкарат Тръмп изнасилвач, пeдофил и антихрист за да добутат своята кукла на конци.

66

Анонимен

преди 3 години

Левите вече се чудят каква глупост да измислят за да провалят Тръмп. Но това се връща като бумеранг срещу тях. Живеем в ерата на информационните технологии и нищо не може да бъде скрито.

65

Анонимен

преди 3 години

Пък мен преди 25г. ме натисна Мелания. Голем зор беше,*** нямаше накъде да бегам.

64

митя

преди 3 години

дошло е времето за ударите под кръста.аз мисля, ако такива компромати са неистина-то инсигаторите и гражданката на която е платено да играе роля, трябва да им се отнеме свободата за известно време, чрез съд!инъче-успех, г-н тръмп!няма да ви е много трудно срещу този мозъчно немощен противник! :-)))

63

Анонимен

преди 3 години

Бе и тук налазили ГЕРберуги да обясняват колко е лошо да покажеш снимки на пачки и кюлчета на ББ

62

Ф.С.В.

преди 3 години

Ах Палавник)))- ама като я гледам и нея- бая се търка в него на седалките!

61

Депутатин

преди 3 години

Ето това е политиката, дами и господа!Ако си мислехте, че влизате просто ей така с добри намерения в Парламент и започвате да правите чиста и свята политика, се лъжете.Първото нещо, което става, когато влезете в който и да е Парламент, е да ви се изкара досието и да се изследват професионално всичките ви СЛАБОСТИ, които после се използват СРЕЩУ вас. Успяват тези, които имат силен гръб.Това е притеснителното. Политиката е превърната в субкултурна квартална дразгя, сбирток интриганти. ФАКТ

60

Суверен

преди 3 години

Обществото се ползва като дойно стадо овце. То е държано в обезлесена пустош, дава му се храна и вода, колкото да оцелее и да дава мляко, а компроматите в тази картинка се явяват пастир, който е от другата страна на оградата и размахва свежа клонка с прясна паш.Когато овчиците я видят, те се ЮРВАТ ПРЕЗГЛАВА да се докопат до квото може, блеейки.Резултатът от този ход е ясен - просто един НОВ пастир за стадото.Стадо, което седи и се оглежда жадно за новата подхвърлена клонка.ГРОЗНО Е!

59

1997

преди 3 години

Хммм... ако случая е от 1997-*** година, това означава, че жертвата е имала цели 23-години да подаде жалбата си.Но тя решава да го направи ДНЕС... което е меко казано ЦИРК.Това е като с шкафчето на Борисов, което е снимано преди 1-2 години, но се изкарва в точно определен момент.ЗАЩО не изобличавате нещата СВОЕВРЕМЕННО?ИМА ли налице търговия с компромати? Ако да, тя облага ли се с данъци? :D Тва в рамките на шегата, но нещата в задкулисията са доста грозни. Само интрижки и скандали...

58

Предизборно

преди 3 години

Когато изкараха снимките с чекмеджето, клюкарката от афера бе споменала, че изпращача е посочил, че има ОЩЕ компромати за премиера.А щом не са изкарани до момента, вероятно ще ги изкарат предизборно.Моето мнение е, че не бива да влизаме в цикъла на интригантството и аморалността, когато говорим за политика.В една демокрация е редно хората да могат успешно да използват демократични лостове, в случая протестите, което би елиминирало подобен изход. Но в БГ не е така, за съжаление.

57

Предизборно

преди 3 години

Ето ви нагледно.Ако мислите, че компроматите и предизборните бухалки са измислени в България или МАсква, се лъжете.Мен единствено ме е СТРАХ, какво ще покажат за Бойко Борисов на предстоящите предизборни кампании.Щом чекмеджето се извади просто ей така - между другото... това говори, че хората разполагат с още ДОСТА ПО-СТРАШНИ компромати(козове), срещу Премиера.Което е доста плашеща хипотеза.Това са спекулации, разбира се. Дано не се окажа лош пророк... Държавата НЕ БИВА да върви натам

56

Тъпи Бедняци

преди 3 години

Много съм ЗА да търсим отговорност за престъплението "Сексуален тормоз".Обаче, за да го правим правилно, ние трябва МНОГО сериозно да изследваме мотивацията и да изчистим всеки казус от възможни зависимости от трети страни на жертвата.Идеята е, че не трябва да влизаме в хипотезата, че скоро и за палаво гледане могат да осъдят някой клет загорлия. ХАХАХАХ:DВъпросния случай може да се провери лесно, защото тамА е имало много ВИДьО камери и може да се види, че Трумпета е влизал в женската.

55

Анонимен

преди 3 години

В много удобен момент го обвинява, точно преди президентските избори.