39

Анонимен

преди 3 години

Навални трябва да се страхува от западните му господари. Те могат да го жертват, за да спечелят санкции за Русия.Навални е по-ценен за Запада умрял.

38

Хайли лайкли Санкции

преди 3 години

А някой да се е съмнявал че целта на 'отравянето' е била друга?

37

Патриот

преди 3 години

ЕС и нато врагове на човечеството!

36

Класика

преди 3 години

"Ночвичок" сатана навичок на запада за схема за налагане на санкции срещу неудобни конкуренти...

35

Анонимен

преди 3 години

Двоен аршин. За убийството на кашоги нищо, а за измисленото отравяне на безопасната игла навални, санкции.

34

Е то ясно!

преди 3 години

Цялата бутафорна сценка се разиграва за санкциите!:)Комичното е че ЕС е като клоун дето си реже клона на който седи.

33

Анонимен

преди 3 години

Първо да осъдят виновните за фалшивите епруветки и заблуждаващата информация за химическо оръжие в Ирак.Навални е същата "Фалшива епруветка".

32

Анонимен

преди 3 години

Европейският съюз се е превърнал в асболютна гнусотия....

31

Анонимен

преди 3 години

По-зле скалъпено обвинение за отравяне и по-пресилени опити за санкции не бях виждал.Дори да не било извършено от Русия, пак трябвало да й наложат санкции ахахахахМисля, че е време нещастниците от ЕНП да бъдат свалени от власт защото са неадекватни, дори вредни за Европа.

30

Хемус

преди 3 години

Булката много весела!Май обича да слага рога на лопатара!Брей всичките опозиционери в диктатура,един от глад не е умрял,че и на социални помощи гледам не я кара!Самозабравил се е кой пръв му е подал ръка в живота и Вова не прощава на предатели

29

Ха-ха

преди 3 години

Холивудска класа-в лъжите...

28

Анонимен

преди 3 години

Този Новичок е бил с някакво отложено действие ли ????/Не би ли трябвало, след като е пил отровената вода в хотела , още тогава да му стане поне малко зле

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Да, в СИВ имаше разпределение на ресорите, за които всяка страна трябваше да отговаря.Ние имахме отлично развити доходоносни отрасли. България достигна 26-то място по БВП/per capita! Правехме джобни калкулатори ние, американците и японците! На всяко бюро в Univ. of London имаше български калкулатор!Каростроене, корабостроене, електроника, електрически уреди, телфери,хранителна промишленост!ЗАЩО СЕ ПРАВИТЕ, ЧЕ НЕ ПОМНИТЕ?

26

Анонимен

преди 3 години

работа на ЦРУ ..ама само не знам как сами биха се разследвали ..а сетих се за разчлененият журналист в Саудитското посолство..нещо некой да тазследва или санкции ...да сте чули ..или наще убийци са си наши и тех не ги разследваме

25

Анонимен

преди 3 години

уж Новичокът е едно от най-смъртоносните БОВ , а потенциалните жертви не само не умират , но нямат и никакви здравословни проблеми и си живеят живота Как се намират хора , които се хващат на подобни инсинуации

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"Силна икономика и армия и неутралитет" а обяснява колко добре сме вбили в СИВ, където икономимката ни беше инструктирана какво ще произвежда, а неутралитет имахме толкова, че Тодор Живков ни предложи на СССР да им станем 16та република.Тва дечурлигата, че ставате от година на година по-неграмотни е ясно, но вече взехте баш двойкарите да давате акъли.

23

баба мара

преди 3 години

както за скрипал така и за навални няма никакви доказателства напротивможе да е отровен от покровителите в Лондон които дават парите и акциите всичкое заради сев поток2 да се спре това вади очите на сащ да им купуваме ам втечненгаз и смешни ваксини

22

Анонимен

преди 3 години

"Това силно предполага, че руските органи са били в основата на нападението. Ако все пак някой друг бъде намерен за отговорен, това също би представлявало явно нарушение на международните правни ангажименти от страна на Русия, гласи текстът."Ахахахах егати логиката, тоест дори чужда служба да извърши покушение на руска територия, санкциите са за Русия. Ако някой бъде застрелян с калашник да речем в САЩ, пак Русия трябва да е виновна по пътя на тази странна логика.

21

За Европа, против ЕС

преди 3 години

Още няма доказателства за това, че Навални е бил отровен. Меркел упорито крие епикризата с подписите на лекуващите лекари в Шарите. Въпреки това, корумпираните декадентни бюрократи от т.н. "ЕС" си точат зъбите за санкции! Ако Русия нямаше сибна алмия, веднага щяха да я нападнат и ограбят.

20

Анонимен

преди 3 години

това беше схемата от самото начало, за който не се е сетил де ...Ако помислите малко реално и си напънете сивите вещества кажете каква е връзката между някъв отровен и санкции за икономически проект .. по принцип няма и не трчбва да има но ФАЩ напъват да продават ТЕ газ на Европа .. всичкия цирк е точно затова.