6

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Статистиката търси си Шарани,Лятото-тука има...тука няма,оплакват се и друго те не знаят,а данъчните не ги барат и си траят.

5

Атанас Велмазов

преди 3 години

От 35 години ходя на нашето море, никога не съм виждал по-силен сезон, какъв спад , какви 5 лева, особено на южното черноморие цял сезон шезлонг не можеш да си намериш на плажа !!!

4

Ще се оправим когато

преди 3 години

"Ако кажете, качвам се на третия етаж и падам жертва. В петък и това ми мина през акъла. Аз съм си изживял живота, няма смисъл да стоя тук и да ме плюят на 70 години", категоричен бе Рагин."-----------------------------------------------------------------------------скочи ... категорично скочи ...

3

Пони

преди 3 години

Навсякъде където ходя и ям редовно (т.е. поне мен са ме спечелили с услугата си) ми казваха, че сезона е силен и не се оплакваха. Естествено всякаквите турист трапове и прочие места залагащи на еднократни туристи сега реват и фалират, ама сори, не изпитвам съжаление, а дори злорадствам.

2

Васко

преди 3 години

Кой си Драганов и за какво се бориш? Кое му е доброто в туризма, че фалираха много ТО? Я излез иззад бюрото и свали розовите очила и виж реално нещата... Така лесно да взимаш заплата от бюджета и да говориш това, което ти отърва... Много си далеч от реалността, много. Живееш си в твой измислен свят!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Невероятно прозрение, браво!