7

Луда работа

преди 3 години

Преди повече от един месец Лукашенко с автомат в ръка поведе война срещу собствения си народ. Вчера Путин официално взе страната на Лукашенко и обеща да помага на него. Това значи, че Путин застана срещу мирно протестиращите беларуси. Сега те ще разберат, че ако искат да не ги бият и арестуват трябва да стоят далече от руския"мир" и руското приятелство.

6

Анонимен

преди 3 години

Да, главният въпрос е за съхраняване на Белорусия в орбитата на руското приятелство, в орбитата на Руския Мир. Тезата, че Путин е решен да задържи Лукашенко на власт е повърхностна, защото Бацко е такъв трън в петата на Путин, че последният се принуждава да живее с този вечно недоволен и хленчещ нахлебно-колхозен дискомфорт, поради липса на по-таферен.

5

Анонимен

преди 3 години

Фолксваген е държавен. Китай ще го купи, ако се продава. Германците не го продават, защото е държавен.

4

Анонимен

преди 3 години

На Запад са близо до Африка и Индия.

3

Анонимен

преди 3 години

Дава им заем, защото са я закъсали яко, заради тояТъпак Лукашенко...

2

по-далече от Русия

преди 3 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

1

Луда работа

преди 3 години

Заводите в Беларус са държавни и са на печалба,беларуската икономика е във възход нали продават на необятния руски пазар. Белаз вече купиха Мерцедес и Фолксваген. Камаз купиха БМВ и Фолксваген. Там в момента хората не протестират а се радват колко много добре живеят. Напиват се от радост и полицията най-културно ги настанява в изтрезвителното. Така, че Беларус нямат нужда от този заем и предполагам, ще го използват като купят цветя и ги дадат на. полицаите да ги раздават на празнуващите жени