6

До 4

преди 3 години

Браво другарю, тези избиратели на ГЕРБ са врага дето пречи да станем велика социалистическа страна под мъдрото ръководство на другаря Радев и другарката Нинова.

5

Анонимен

преди 3 години

Едно време хотелите бяха само за чужденци а българина беше като животинка в резерват, дето да му се порадват чуждите туристи като дойдат на ваканция.

4

Анонимен

преди 3 години

Това не са българи.Това са работливите, смирени и немислещи избиратели на ГЕРБ!Средна възраст ~33 години с едно дете, полуобръснато окръгнело лице със славянски черти, тойота седан на лизинг и апартамент на вноски за следващите 30 години.

3

БЕЗВОЛЯ

преди 3 години

Днес съдът във Варна ОСЪДИ ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ НА 4 ГОДИНИ ЗАТВОР за рекет и изнудване на варненски бизнесмен 2014г. Този човек е причината ГЕРБ да продължават да са на власт, като в последния момент типично за себе си , плю на собствените си обещания и клетви и подкрепи исканията на Мафията!!!Докато ни управляват такива , а хората спят пред новините на псевдомедии, така ще е !!!

2

Анонимен

преди 3 години

Айде стига че русофилите ще изтерясат сега горките от тези хубави новини.

1

Атанас Велмазов

преди 3 години

От 35 години ходя по южното черноморие, не бях виждал по-силен сезон, а с оглед на времето, най-доброто тепърва предстои !