48

А, не!

преди 3 години

Щом е убил полицай, прошка няма.В Щатите на убийците на полицаи да не би да им връчват медал на Конгреса?!Така трябва да е навсякъде.

47

Анонимен

преди 3 години

Много е странно Помпео и Тръмп да говорят против смъртното наказание, след като САЩ е единствената развита страна, която го практикува. А иначе не знам за случая, в Иран редовно си екзекутират някой, за съжаление, но ако наистина е убил полицай, до някъде е разбираемо. В САЩ щяха да го застрелят на място и после да обяснят как е оказал съпротива при арест. В Иран дори са му провели някакъв съдебен процес.

46

Йово

преди 3 години

Лошо но двойният стандарт на западняците продължава. Колко смъртни присъди особено на жени има при най големия съюзник на САЩ в Близкият изток Саудитска Арабия но за там се мълчи нали са съюзник и един от най голените купувачи на американско оръжие.

45

Анонимен

преди 3 години

А можеше да стане премиер мутрата борец, каква загуба :/

44

Анонимен

преди 3 години

Две мутри се сбили едната заклала другата и сега бесят останалата жива.Е какво по-добре от това?

43

Анонимен

преди 3 години

Те в посолството на Саудитска Арабия в Турция убиха и разфсовха журналист и всичко се покри пък се възмущават за убийство в Иран. Аман от западни и демократични лицемери.

42

Анонимен

преди 3 години

Там поне има пародия на процес.При нас колко неудобни за Тиквата починаха от "инфаркт"...Без съд и без процес, било то и пародия!И от Иран сме по-назад!

41

Анонимен

преди 3 години

Справедлива присъда

40

Десен

преди 3 години

До АврамТова го правят глобалистите и радикално левите либерали. Те забраниха смъртното наказание, те ни отнеха оръжията и свободите. В САЩ по-трудно ще наложат социализъм докато я има втората поправка, но в Европа нямаме оръжия за да не можем да се защитаваме от хора като Меркел, които ни пълнят с мигранти. В състояние на война сме.

39

Десен

преди 3 години

Тези които ритат полицаи и палят къщи и бизнеси на хора са антифа, анархисти и black lives matter комунистите. Такива хора заслужават арест/разстрел/съд за тероризъм и насаждане на етническа омраза (вменяване на вина на белия човек или white guilt). Мюсюлманите да правят каквото искат, но да не идват в нашите страни да ги рушат и да не се сърдят, че ги бомбим след като извършват терористични атаки. Трябва да победим глобалистите преди да са унищожили Европа и САЩ.

38

Анонимен

преди 3 години

Война е! Ако генерал Харири беше жив, тогава и пехливанинът Афкари щеше да бъде жив.

37

Анонимен

преди 3 години

Да, но защо УАДА мълча?

36

Аврам

преди 3 години

Хубаво е, че все още има държави които защитават независимостта си и наказват предателите подобаващо. Защо мислите у нас и другите бивши соц. държави веднага премахнаха смъртното наказание и въведоха глупостите с правата на човека. За да могат предателите да ви продадат и долните *** без да има законово основание някой да ги накаже. Ето ви и резултата- лаете си гладни пред министерството, а керванът си върви.

35

Мая Безпартийная

преди 3 години

Да бяха взели Новичок! Сега пътища много за обяснение! Спортист, допинг, претоварване!

34

House M.D.

преди 3 години

"...да докаже невинността си."Доказва се вина, а не невинност, и, неграмотно журналистическо племе!!!

33

Джо

преди 3 години

И тези иззроди са първи дружки с руснаците!

32

Анонимен

преди 3 години

Всеки родител го боли,когато загуби дете,независимо от причината.Но такъв е закона.По добре ли щеше да е ,ако се подадат на лично отмъщение,без да се съобразяват със закона.Строго но справедливо.А колкото до Светът.За кой Свят става дума?На Земята има два Свята.Единият е на злото,другият е на доброто.Но не всеки сам избира в кой свят да живее.А колкото до злото.То дреме във всеки и когато бъде предизвикано то се проявява.Смисъла на закона е точно в това,да бъде обуздано,преди престъплението.

31

Христо Христов

преди 3 години

научили са се от цру практиките...

30

Леле до 29

преди 3 години

Ми, не, не казват това... Концентрирай се и прочети бавно отново каквото са написали и казват. Бавно...концентрирано... Вземи си необходимото време... Ще успееш

29

Анонимен

преди 3 години

Ми правилно какво като е спортист?Да дойде в Европа на социални помощи ли искате?