17

Комунизма си отива

преди 3 години

Жълти жилетки,*** и бг протестъри.Никога повече комунизъм.

16

Анонимен

преди 3 години

Комунистите навсякъде са едни и същи!

15

ФАКТ!

преди 3 години

Всяка новина със заглавие съдържащо думите Борисов, Радев или протест са пълни с *** на герб!Разликата в коментарите под останалите статии е брутална!Явно има някаква шизофрения в аудиторията - под всички статии събират плюсове всички коментари оплюващи властта и еднокнижника, но има ли опорна дума в заглавието ордите на башибозука са там да слагат минуси на всеки против Мутрата и да пишат дивотии в подкрепа на Мафията!

14

Българин

преди 3 години

Човешкият стаден инстикт решава, че 1 % смъртност не е проблем. Стадото не се бои от това. Всичко друго са глупости. За 10 години вирусът ще премине през всички като отнесе под 1% от световното население. Предимно стари и болни хора. Останалите искат да живеят номално.

13

проф. Иво Христов

преди 3 години

80% и в Германия, не само у нас. А е 21-ви век.

12

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде трябва! Всички виждат, че това с маските е т__ашак, че те са.вредни, ама ов_цете в бг си траят. Такъв им е манталитетът. Страхливи мишоци.

11

Човек

преди 3 години

Нормално! Всеки има право да протестира. Трябва да има толерантност между хората. Все пак, когато се касае за здравен проблем като този вирус например, трябва да се зачитат и правата на другите и да се спазват елементарните мерки. Не знам, може би трябва да се определят места, където желаещите да куфеят както си искат. Но трябва да са се отказали от здравна помощ относно Ковида и да спазват мерките на обществените места. Така бързо ще се разбере в крайна сметка кой крив, кой прав...

10

Анонимен

преди 3 години

започва се ...

9

до европа ни казва

преди 3 години

Сега замени навсякъде Германия с България и се получава същото!Еднакви мерки, еднакви изказвания, еднакви лъжи, но в Беларус са горди борци за свобода, а в България са платени да разрушат държавата анархисти!Европа никога не ни е мислила доброто.Който не познава историята е обречен да е роб на германци и други извратеняци!Когато Русия прогони ислямистите от земите ни, Европа се събра да ни разцепи на части и обрече на бедност и разруха!!!Долу Германия! смърт на немския поробител!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Мафията и контрабандистите искат да свалят Меркел.

7

Анонимен

преди 3 години

Европа ни казва:1. Протестите в Беларус показват диктатура, протестите в Германия показват демокрация.2. Полицията бие хулигани в Германия, полицията бие дисиденти в Беларус.3. Провокаторите в Беларус са борци за демокрация, провокаторите в Германия са борци срещу демокрацията.

6

Ямболски цървул

преди 3 години

Това е протеста.Срещу лъжата на века в световен мащаб.

5

Анонимен

преди 3 години

Арабска есен!

4

Анонимен

преди 3 години

Някой да се свърже с германските ни колеги, да им каже да пишат за хладилни камиони, че яко ще се мре и да идат в някое ковид отделение да видят болен. Шефа каза, че ще има голям ефект.

3

Ямболски цървул

преди 3 години

Браво....И тук трябва да избухват такива протести.Това са истинските протести срещу СВАЛЯНЕТО НА СВЕТОВНАТА ДИКТАТУРА!

2

Анонимен

преди 3 години

Германската пролет започва, който вади Ковид-19 на Лукашенко от Ковид-19 умира.

1

Анонимен

преди 3 години

Платени са от черепа!!!Тиквата каза!