19

SS

преди 3 години

Няма да мине много време и ще настъпи такъв глад,че някои ще се самоубиват от отчаяние.Началото на 21век по нищо не се различава от началото на 20век. Само че идващата война май че е последната световна.После с камъни и лъкове.Обаче както е казал народа всяко зло за добро.Искам да ги видя милиардерите какво ще си правят парите като започнат да никнат ядрените гъби?Бог ще накаже хората заради прекомерната им алчност.

18

Анонимен

преди 3 години

do 17- ами някои слугуват на великите доган бей, мутрите и тиквунции, а способните живеят в свободни държави без мутри и връзки и мания за чалгаджийско величие .

17

Анонимен

преди 3 години

И какво ни пука? Англичаните са бита карта и не са никакъв фактор никъде освен в съзнанието на диемаджиите, гледащи низшата лига.

16

Времето ще покаже

преди 3 години

Какво като някои дърти врачки предсказвате бъдещето? Времето ще покаже кое и как ще се случи, но ние никога не сме бели колонизатори, не сме грабили и изземвали богатствата на други държави, не сме живели начужд гръб, със слуги от цял всят, не сме обличали безчинствата си в лицемерно благоприличие и политики. Моля чуждо поклонниците да си хвалят англетата, но да не обиждат българинът и България, в която се постига всичко с работа, пот и див инат, а постигнатото ни се краде от продажни лакеи

15

До 17

преди 3 години

Това неговото не е комплексарщина, а чиста селяндурска простащина ! Или както е казано "Пази Боже сляпо да прогледа " !

14

Анонимен

преди 3 години

Много плоско, да плаши ирландците с глад, само дето не е 18-ти век, това, което ще се случи е че всички компании, които осигуряваха мост между европейската и американска дефенс и аероспейс индустрии ще се преместят в Сев. Ирландия, пък това недоразумение джонсън ще обикаля по тихоокеанските архипелази и комънуелф бананови държавици в жалки опити да убеждава местните диваци да купуват английски стоки на нереални цени.

13

До 12

преди 3 години

:)))) човек ти ме уби от смях честно. То бива бива комплексарщина ама чак като твоята е патологичен случай. Чудя се на какво ли имаш вкус в устата след такова близане на чужди дупета. Ми за твоя изненада не всички тук са страхливи мишки готови да избягат първи от кораба. Има и доста читави хора дето знаят и могат много повече от това да слугуват на *** и пульо някъде. И ти сега какво продал си къща кон и куче уредил си се на строежа при бай Асан в Берлин и си играч. :)). Бачкай че наем те чака

12

Анонимен

преди 3 години

Това което убива българите в България не е системата а народностния паталогичен селияндуризъм възприемащ се за традиция, но на практика си е чисто тесногръдие и задръстения!И никой до сега не го е осъзнал за да може да го промени.

11

Анонимен

преди 3 години

Борисе, Борисе, английския парламент е в правото си да гласува, каквото си иска. Това важи и са европейския парламане. Хайде, вън!

10

Анонимен

преди 3 години

Само Германия и ЕС нашите естествени партньори и помагачи!Ингилизите винаги са вземали решения срещу България!Даже бомбандираха София без нужда!

9

Анонимен

преди 3 години

От Великобритания ще останат Лондонското сити и Чатъм Хаус, имаперията Ви умря.

8

Анонимен

преди 3 години

Ирландците трябва да си получат свободата.

7

До мноо

преди 3 години

Българите не са прости те тези неща дето ги описваш за глупости те не са от глупост, а от интерес. Проблема обаче е друг че всеки гони собствения си такъв без да му дреме за останалите за това не вървят нещата не щото сме прости. Даже сме доста по умни и адаптивни от разни други "бели" западни нации, стига само стимула ни да е удовлетворителен. България съществува от почти от 1340 години все някак сме оцеляли няма да е било с глупост.

6

Анонимен

преди 3 години

Британският съюз ще се разпадне.

5

мноо

преди 3 години

мноо ми смешно български форумци като злорадстват как са се прецакали англичаните с брекзит , аз пък си мисля че едва ли ше си оставят магарето в калта векове наред са вземали правилни решения за себе си та сега да са прости - ами не го вярвам не са българи да правят глупости знаят си интереса

4

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовВсички, умниче, всички. Британците зачитат международното законодателство само тогава, когато го оценят като изгодно за тях. Заявяват го без всякакво притеснение публично и докато непрекъснато изискват други държави строго да се придържат към същите тези норми.Актуално, британците заявяват, че са готови да нарушат собственото си споразумение с ЕС, подписано напълно доброволно от двете страни преди месеци. Британската наглост в действие.

3

Анонимен

преди 3 години

Храната ще внасят само от Британска Канада и САЩ.

2

Анонимен

преди 3 години

Четвъртият райх ще накаже Великобритания.

1

Христо Христов

преди 3 години

Само не разбрах, за кои "международни норми" става дума...