36

Четвърто:

преди 3 години

Жертва Людмила Живкова - поръчител Симеон 2 Сакскобурготски, изпълнител - лоби Симеон 2 ДСЖертва Георги Марков - поръчител Кардам Сакскобурготски, изпълнител лоби Испания и България Сакскобурготски!

35

Третата стъпка:

преди 3 години

Разбирате ли Господин Премиер Живков беше държавник - и то много умен, втората шепа винаги я имаше, колкото и малка да беше! Живков беше селянин и знаеше поговорката: на полето две шепи зърно - една за колко трябва, една за мишките, птиците и дъжда колко да прогние. А то като има за мишките и птиците има и за соколите, ястребите, орлите. Та цялата държава растеше и народ и държава. Живков не убиваше господин Премиер - той тормозеше и биеше и затваряше, но не убиваше!

34

В смисъл:

преди 3 години

Разбрахте ме Господин Премиер-държавата е опоскана,изядена,разграден двор, ножа е до кокала, парите са ги похарчили и сега идва неприятната за тях час-не могат да върнат парите, народа е бесен и идва време за време, когато съдът е безсилен срещу лобистки нормативни актове и идва време за две неща - саморазправа и отмъщение.Аз понеже знам, че са крали от образование, здравеопазване, МВР и цялата втора шепа я няма и даже не са оставили път да я има аз затова назаем оборудване, ама не срещу народа

33

Мутри вън

преди 3 години

Докато болниците са търговски дружества ще потъват парите а пациентите ще страдат, нищо случайно не се случва!

32

Цирк

преди 3 години

Болниците на загуба!а директорите с огромни заплати!?кой е виновен?

31

Анонимен

преди 3 години

Няма държава в която болниците да са рентАбилни

30

Разбирате ли?

преди 3 години

Господин Премиер това наследство от колониалната епоха се опитаха да го пробутат на много места в света - Аржентина, Куба, Бразилия, Южна Африка и навсякъде последва едно и също нещо - озатворяване и обесване на много Вицекраля, гражданска война и много други весели неща съпроводени с унищожаване на интелектуален и художествен елит, проституция, наркотици, здравеопазване и живот за пари, ученици броени на калпак като дoбитък и т.н. Искате ли да ви дам въже назаем или Симо вече избяга?

29

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да си говорим лекарите се оказаха най корумпираните в България. Под маската , че лекуват хората лъжат и мажат като за световно.

28

Господин Премиер

преди 3 години

Само метафорично да ви обясня какво е Симо -той е олицетворение на 45 години антикомунистична пропаганда(при условие, че тяхната теза е,че комунизма е зло и че трябва да бъде убит и последния комунист на тоя свят),обаче господин премиер това са оправдания, първо комунисти никога не е имало и никога няма да има,друг е въпроса дали не си е просил новите болшевики.То е оправдание господин премиер да се направи всичко против обществения интерес и това да мине пред ЦРУ с идеята комунисти по бели ***

27

Ха-ха

преди 3 години

Докато печалбите са частни,а разходите държавни-така ще е!

26

емиграция

преди 3 години

Кой е виновен? Ситемата да,но и местните ръководства на болниците са под всякаква критика. Системата пък,защото за 30 г. нямате здравна ел. карта.

25

Симо е виновен

преди 3 години

Английското а.к.а e (also known as) тоест още познат като. Господин Премиер интелектуалният и художествен елит на света много пъти е подсказвал и олицетворявал и р предупреждавал какво Симо е! Целия свят знае какво е той! Той е зло, чисто зло ... Но вие за него не говорите, нито се осмелявате да унищожите демоните и минираното му поле, което цели да убива свестните хора, както брат му, както баща му Алеко Константинов, Гео Милев, Никола Вапцаров, Иван Милев ...той е за въжето господин Премиер!

24

Анонимен

преди 3 години

виновни са българите защото позволиха да се направят болниците търговски дружествадруга причина няма- и ще си носят последствията

23

Жо

преди 3 години

До кръпелКрадат директорите, които станаха милионери, а не здравните работници.

22

Хидромелиоратор

преди 3 години

Затуй пък докторята трупат милиони! Природата не търпи празно пространство!Скачени съдове..преливане и източване!

21

Анонимен

преди 3 години

Не става заплатите да са малки и да се наваксва от фалшиви пътеки и пътечки .Прави се подбор на кадри и се назначават добри лекари с добри заплати, слага се ме иджър с добра заплата да управлява и ако не постигне добри резултати под отговорност.Счетоводстводитвлите да се сменят.Начини има, желание трябва и умни и честни хора. С неграмотни и ненаситни мутри нищо добро не може да стане.

20

Бойко Заводостроител

преди 3 години

Орешарски е виновен!

19

Анонимен

преди 3 години

ikonomicheskoto ministerstvo li revizira bg bolnicite ili vanshnoto ministerstvo?

18

Е как кой е ...

преди 3 години

Симеон 2 Сакскобурготски, а.к.а Нихилант, а.к.а Бейл, а.к.а. Сепфирот Абе прости ли сте бе? Тоя *** виждали ли сте минирано поле? Ама гъсто минирано ... Кажи на Специализираната прокуратура да огледа много внимателно делата и постъпките му и "реформите" му по време на двата мандата в които е бил замесен. Виж последиците от глупостите му и ще ти кажа тайна: За всяка отменена негова "реформа" от делегираните бюджети в държавни сектори като образование и здравеопазване ще печелите ...

17

Анонимен

преди 3 години

Реформата трябва да започне с нещо "мъничко", което ще натрупа достатъчно ресурс да се покрият сметките. А именно - защо много лекарствата в БГ са минимум 2-3 пъти по скъпи от тези в съседните държави и по-некачествени.