21

Анонимен

преди 3 години

Някой по бедни гости не можаха ли да поканят в предаването ?

20

Анонимен

преди 3 години

ко стана с въстанието ве? Аре полицията да ошамарва катунарите и кой откъде дошъл!

19

Анонимен

преди 3 години

ДПС е етническа партия, а ГЕРБ е фашиска антибългарска и двете трябва да се забранят.

18

Анонимен

преди 3 години

мнозинство в Народното събрание без Слави Трифонов и ДПС няма да има", смята политологът.След като не става със старите партии, ще се направят нови партии ако трябва. Напр. БКП ОФ и т.н. Старите ГЕРБ, ДПС, БСП, ВМРО и т.н. се забраняват като антибългарски и новите вземат власт.

17

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

АРАП ЧИС НЕМА !АРМЕНЕЦ КОТУ ВИДИ РЕКА ПЕЕ ТИХ БЕЛ ДУНАФ !

16

Анонимен

преди 3 години

ами тия като не виждат визия за промяна да си седят в гербавото блатоаман от тъ.пу.нге.ри дето се правят на умни да изкарат някой левкаква визия бре народа до шията в гербавите ла.***

15

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

АЛГАФАРИ И БИБИКЯН КОИ ШЕ ГИ ТЪРКА ОТЗАДЕ ?МНО МРЪЛЯФИ !

14

А,

преди 3 години

то бабикян прелива от чистота!

13

Каренин от Петербург

преди 3 години

Извинете,тоя къпе ли се??? Че косата му все е мазна...

12

До

преди 3 години

Анонименпреди 8 минути 1 2И Димитров и Алгафари са част отсделката.Вузията за нормален животни я торпилираха отвън.Щото катоидваха на море и виждаха спокйният иуреден живот,се чудеха и маеха.14 лв за14 дена,карта пълен пансион.Всички съссобствени жилища,общежитие 15 лв намесец и т. н.Визията се отврати отвсичко,защото е принудена да се подчи-нява на мръсните пари и намерения.Пропуснал ,за да бъде идилията пълна _ чакане за москвич 15г, тв и пералня,ако имаш познат ,може и да вземеш

11

Анонимен

преди 3 години

Това не е въстание, а граждански протест, протеста е наречен Велико въстаниe ако иска ще се нарече и Космическо нашествие. Въпроса не в името на протеста а къде е борбата със корупцията ГРОБ шайката ако туй са им Пи Ар експертите да идат и да се заключат във зоологическа градина при другите павиани

10

Анонимен

преди 3 години

Една власт почне ли да се крепи на полицейски палки и платени хрантутници с нея е свършено.

9

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите не са политици, за да имат визия за каквото и да е. Не са длъжни да имат. Стига политолозите на властта са ги упреквали, че нямали визия за бъдещето и не знаели какво искат. Протестиращите искат оставка, а след нея какво ще е не са длъжни да дават предложения. То е като при развод, не си длъжен да обясняваш какво ще правиш след развода.

8

Анонимен

преди 3 години

Протест на декадентството:- поискаха Велико народно събрание - забравиха- поискаха нова Конституция - забравиха- поискаха промяна на изборния Закон - забравиха

7

Анонимен

преди 3 години

И Димитров и Алгафари са част отсделката.Вузията за нормален животни я торпилираха отвън.Щото катоидваха на море и виждаха спокйният иуреден живот,се чудеха и маеха.14 лв за14 дена,карта пълен пансион.Всички съссобствени жилища,общежитие 15 лв намесец и т. н.Визията се отврати отвсичко,защото е принудена да се подчи-нява на мръсните пари и намерения.

6

Анонимен

преди 3 години

Най-много подхожда определението "сапунена революция". Французите ако бяха щурмували Бастилията цели 70 дена подред, всички политически затворници вътре щяха да умрат от глад.

5

Протестиращ

преди 3 години

алгафари да заминава да оправя Сирия!На нас акъл да не дава!

4

жалка картина

преди 3 години

Наистина гламотията не ходи по гората, а по тези откaчалkи и заблудени телета, дето за жълти стотинки се надвикват по улиците и тормозят НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ, докато господаря им си пие уискито и си пуши пурата в Дубай кефейки се на кретенизма , овчедушието и прocтoтията им.

3

Анонимен

преди 3 години

За позитанци всички са тъ пи, само ***, фигуранта, Божков, Мая и Слави са умни

2

Анонимен

преди 3 години

Нито е протест нито е въстание, това си е един фестивал лумпениада порнография. А оня тъ.па.нар като се появи и на нормалните хора им се драйфа.