37

Анонимен

преди 3 години

До ПитърОпозиционер ли е Жирик или рупор? Когато както му е удобно, но не може да се отрече, че протестите срещу Путин това лято в Хабаровск, избуяваха под неговата егида.

36

До Питър

преди 3 години

Жириновски е националист и раздава нац идеи и не е рупор на Путин.Човека не е добре с главата,но е на страната на Русия и говори истини и понякога фантасмагории и Това се харесва на руснаците зад Урал.

35

Питър

преди 3 години

До Анонимен 32С всичко съм съгласен, но Жириновски не е "най-видният опозиционер". Жириновски е черният рупор на Путин. От неговата уста излиза всичко, което Путин мисли, но не иска да каже на всеослушание :)

34

Владимир Путин

преди 3 години

Успешна е много ясно, Новичок за целия свят, че и пари ще ми дават. Колко ги мразя краварите и еврогейвете, на ви Новичок, мразя ви, мразя ви. Форца СССР!

33

Д-р Ох Боли

преди 3 години

Руснаците не бъркат водката с дезинфектант! пият това което трябва. Същото е и с ваксините!

32

Анонимен

преди 3 години

Голямата мъка идва от факта, че руснаците обявиха, че цената на ваксината ще е между 5 и 10 долара. Едни западни компании, дето си представяха как ще продават ваксини за 5-10 пъти по-високи цени, май ще гризнат дръвцето. Това е целия проблем с руската ваксина - едни мечтани печалби от милиарди ще си останат само блян.

31

Анонимен

преди 3 години

Вече уверено може да се каже, че руската ваксина е успешна.Не е толкова важно дали ще се ваксинира Владимир Путин.За Русия и за света е от изключителна важност новината, че най-видният руски опозиционер Владимир Жириновски се ваксинира със "Спутник В".

30

Анонимен

преди 3 години

В интерес на истината в историята има доста ваксини които са взети прибързано , най вече в САЩ три пъти пускат опасни ваксини и ваксинират доста американци с тях.Така че с основание ЕС изчакват било руска било американска ваксина ,поради това че тези две държави в повечето случай действат политически и крият научните си данни които са отрицателни но пък с времето те стават ясни , затова просто трябва да се изчака достатъчно време и нещата ще си дойдат на мястото.

29

Анонимен

преди 3 години

Руска ваксина нема да препоръчам и на враговете си, хора сме все пак.

28

Анонимен

преди 3 години

Ако искаш да се видиш със св. Петър, бий си руска ваксина.

27

Анонимен

преди 3 години

Мащабите на обикновения форумен умник, не стигат за да си представи какво означава собствена ваксина за независимата държава Русия.За диваните експерти, е непостижимо, какво би означавало, епидемия на кораби, атомни подводници, или поделения по стратегическо ядрено въоръжение.

26

Засега не

преди 3 години

Е как може да е успешна като не се прилага ?!

25

Влад

преди 3 години

Истината за руска ваксина от руските медии и институции поне няколко години няма да се разбере. Дори не и обръщам внимание.

24

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

У БЪЛГАРИЯ НАЛИ НЕМА ВИРУС КОВИД-19 , БЕ...ХА,ХА,ХААААААААА...ЗА ЧИЙ *** НИ Е РУСКАТА ВАКСИНА??!

23

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ДА БЕ .....ШЕ СИ ВЪРЖА ЧЕРНА ПАНДЕЛКА НА МЕТЛАТА У ДОМА ....ЧЕ РУСИЯ ПРАВЕЛА ВАКСИНА .....ХА,ХА,ХАААААААААААМИ АЙДЕ , ХОДИ СЕ ВАКСИНИРАЙ ,БЕ....НЕ МИ Я ФАЛИ!АКО ОЦЕЛЕЕШ ---МОЖЕ И ДА ТИ ПОВЕРВАМ...ХА,ХА,ХАААААААААААААА

22

Бай Асан

преди 3 години

А-а не,първо Вовката,потом и ние с Айшето!

21

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е факт.Ефективността и е заявена. От там насетне е въпрос на време но избор на по малко зло в определени ситуации. който я има има избор, който я няма, може само да се обяснява, но нямането не е като имането.

20

Анонимен

преди 3 години

американофенчета руската ваксина е факт и защитава успешно,другото е бош лаф,*** са от яд че Русия пак ще спасява света

19

Георги Спасов

преди 3 години

Още една теория:А възможно ли е, че коронавируса е създаден в Русия?А възможно ли е да са го пуснали на печално известните военни игри провели се през септември 2019 в Китай?А възножно ли е да са искли да помогнат на Америка и Китай,точно в разгара на икономическата война между тях?А възможно ли е да вярна старата поговорка " Двама се карат, третият печели"?А възможно ли е да са имали вече готова ваксина?А възможно ли е.......?

18

Анонимен

преди 3 години

Неочаквани доказателства за руската РЕАЛНА сила практически подлудяват Запада.