14

Анонимен

преди 4 години

Хора,подкрепете АБВ,БСП,ДПС,това са партиите,които защитават поне до известна степен държавните интереси и граждани,не подкрепяйте нови партии,които не се знае на кой ще бъдат патерица след изборите,а ЕНП и ГЕРБ са проклятието на България,докато продължават да управляват, България ще продължи да бъде ограбвана,а българските граждани избивани и тероризирани!

13

Анонимен

преди 4 години

Ирландката Клеър Дали - депутат в ЕП на заседанието на LIBE в европарламента:"Хората по улиците в София искат да знаят дали стриктно ще следите с този мониторинг, но също така и дали ще спрете парите на тези бандити. Защото европейските фондове овластяват тези хора и им позволяват да се развихрят в пълномащабна корупция, която всъщност наказва българите. Ще ви кажа, че е абсолютна срамота, че комисията се колебае по този въпрос и е съучастник в корупция."

12

Ф.С.В.

преди 4 години

Имало една държава-Била като Бананова,но пък в гори Тилилейски-Имало един Вожд който бил прочел една книга за Индианци-Той бил много"почтен" беден и"честен' винаги казвал как ще направи пътища за да може каруците да се движат и да има икономически възход-като разнасяне на банички и хляб и найлонови торбички в каруците-Той редовно се хвалел че го Канят Големите Вождове и там винаги има торта за Него-Дори Великите Шамани и то Трима подред-Му Галели Облата Глава-Но един ден се Спънал в едно ШКАФЧЕ!

11

Анонимен

преди 4 години

До българинще има! през март! и борисов отново ще спечели!

10

Анонимен

преди 4 години

Очаквам компетентните мнения на Симеон Сакскобурготски, Александър Лилов, Лютви Местан и още знайни и незнайни мераклии за пет минутна слава

9

Анонимен

преди 4 години

По комунистически стандарти протеста е морален. Финансиран от олигарси, надъхван от БСП и фигурант кукла на руското посолство. Протестиращите са криминални типове и празноглави сеирджии

8

Анонимен

преди 4 години

Избори ще има Март бе калфа, може да се кандидатираш

7

Май е зле

преди 4 години

Значи протестът отива на зле, щом и Неуспешният кандидат на БСП за президент Калфин се включи в агитационната работа на Партията !

6

моч

преди 4 години

Мнението на някакъв си калфа или чирак , *** и слуга на агент гоце , едва ли буди интерес у когото и да било. Аман от всевъзможни *** , долни , *** безграбначни *** и попъзновенията им в опит да се реанимират и наместят отново на мегдана !

5

Калеко Алеко

преди 4 години

Аман от такива моралисти дето българският политически живот ги изхвърли на бунището ... !!!

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Не са само те, много са, а между тях е и КОЙ, неговото име Е ... ха познай.

3

Анонимен

преди 4 години

До ехааа1000 трилиона за изхарчилиПрост си кат гъс.

2

Анонимен

преди 4 години

До българинМутрите са Божков и Маджо.

1

ехааа

преди 4 години

"За 10 години управление ГЕРБ е похарчила 500-600 млрд. лева публични пари."Колко ли чекмеджета са натъпкани с тия пари?Защото сигурно само 20-30% от тях са използвани по предназначение, другите за наши хора вече милиардери.Честито аборигени!