9

Герб мижитурка

преди 3 години

И бойко не каза нищо за пребитите зверски журналисти и граждани от Милилицията по негова заповед

8

Анонимен

преди 3 години

Някакъв си, самозабравил се, ме нарича мафия. Някакъв си, който ни загуби 10 години от живота, ме нарича мафия.Някакъв си, който опорочи думите европейско развитие, ме нарича мафия.Някакъв си, който провали идеята за правова държава, ме нарича мафия.Някакъв си, който съсипа институциите, ме нарича мафия.Някакъв си, който раздава нашите данъци, както му скимне, ме нарича мафия.Някакъв си, който лъже хората, ме нарича мафия.Някакъв си, на когото ние плащаме заплатата, ме нарича мафия.Някакъв си, когото вече цяла Европа порицава, ме нарича мафия.

7

Просещ Гербер

преди 3 години

Бай Тошо мислеше за Народа.Тоя крадец само ***. Някакъв мутрaген, прoстак.

6

Анонимен

преди 3 години

То прочи има ама не им уйдисва на комунистите от БСП.Затова вият на умряло.Днс Нинова почете 9те ястребинчета дето били убити от фашисти.Но дума не каза за избитите деца които са били в църквата "Света неделя" по време на комунистическия атентат.От комунисти и до ден днешен ТОЛКОЗ ЧОВЕЧНОСТ.

5

Ха-ха

преди 3 години

По-големи комунисти от гербавите няма!А Вождът им надмина Бай Тошо по всички показатели...

4

Има Прочит :

преди 3 години

Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР през 1995-а. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Става известен като персонален бодигард на развенчания Първи Тодор Живков.

3

Патриот

преди 3 години

кой е правилният прочит бе предатели герберастки !"гадните камунисти" изградиха цяла България а вие един тротоар не можете да направите без да се разбие след първите месеци !Няма какво да кажа!Боклуциии безроднически

2

българин

преди 3 години

Ами нормално е госпожо да няма Правилен прочет! То 30 г да говориш на младото поколение Американофилизирано и да му подмениш под носа историята за български революционери борещи се за свободата на отечеството и народа си. Какво да очакваме друго? Днес се говори за "турско присъствие"? Нещо което Ми е непознато! Аз съм възпитан че Турците са ЗАВЗЕЛИ БЪЛГАРИЯ И " Присъствието" им е бил най малкият проблем .Лошото е че са колили,изнасилвали и бесили и клали българина ПО СОБСТВЕНИТЕ МУ ЗЕМИ! -:(((

1

Котьо

преди 3 години

Ам къде е ТКПто да каже нещо "умно"?