57

Анонимен

преди 3 години

Цвете срещу мутант това си е свирен мач.

56

ШибиРиби

преди 3 години

Цвети Пиронкова най вече затрудни водещите по телевизиите в Америка да произнесат името и, и се отчетоха с тенисистка от булгерия. Иначе Серена я измете за нула време. Айде три бучки лед в мастиката и чиърс!

55

Шопо

преди 3 години

Изпусна я нашето момиче.

54

Анонимен

преди 3 години

Ако аз бях на Пиронкова мястото щях да откажа този мач и да протестирам, че целия Святси затваря очите за това допинг чудовище.Нека ме дисквалифицират. В един момент и другите спортисти ще стачкуват.Само, че тенисистите, принципно не са умни хора.

53

Анонимен

преди 3 години

Няма шанс пред чудовище, което взима супер скъпи химии, които за 20 минути не остават следа. От време на време може и да падне само, заради залозите и мафията, но случайност няма. Зад нея стои толкова стройна и мощна мафия... Залози, допинг , правен от най-добрите химици, лекари и биолози.Кой, кой нормален човек може да има такова набозено тяло. А, казват, че комунизма бил нечестен. О, ела да видите капитализма.Това, ако беше рускиня щеше да се вдига врява. Само едно не мога да разбера. За

52

Бай Чуй

преди 3 години

Цвети не беше играла 3 ГОДИНИ, на 33 е, постигна 4 последователни победи, 2 от които над тенисистки от топ 20 /едната от тях бивша номер 1/ и до средата на мача беше по-добра от една от най-великите тенисистки на всички времена, ако не и най-великата. Е, какво да искаме повече?!

51

Анонимен

преди 3 години

Американската *** само като измучи на сервиса и после трябва куршум да ти леят...

50

Серина

преди 3 години

сигурно има ташкенти като на коч. Хълк пасти да яде пред тая, ебси и мутанта.

49

Анонимен

преди 3 години

Петя Славова, слугата на Герб.Трие коментари. Че и спорт коментира

48

Анонимен

преди 3 години

Браво Цвети Пиронкова. Българи те обичат. Зарадва цяла България. Ти си победител.

47

Виеба

преди 3 години

Тениса и тенисискити.. и тенискити

46

Легендата

преди 3 години

Допинг чудовище. Не го казвам, защото съм афектиран. Цвети едва ли щеше да спечели. Българите нямаме психика на финалната права. Но Серина е толкова очевидно допингирана. На почивката и дадоха лекарството за астма. Видя се как залиташе в началото, а после тичаше като кон. Ужасно несправедливо.

45

Анонимен

преди 3 години

Кьорави ли сте? Мачът беше предварително договорен, както и мачовете на Гришо. Един ден ще си чу-кат главите магнатите зад тениса, но нищо няма да може да се върне назад...Но, може би, завистливият и дребнав българин повече не заслужава...

44

Мда

преди 3 години

Нормално е назобаното американско добиче,пардон,момиче да победи...

43

На пътя на хипопотам

преди 3 години

...не бива нищо да застава.Ареала му е,или указан с екстременти, или влязъл в най-личното му пространство-онова очертано с личния мирис на индивида.В случая,отново ще кажа,най-симпатичния трактор не е Волво,а "милата" победителка, която си заслужи победата!Нашето момиче-няма си грамотни треньор,психолог,ПР,а и нашите мили медии не умеят да създадат АТМОСФЕРА ЗА ГОРДИ ПОБЕДИТЕЛИ.Ако би победила-допиг скандал...Единствено е истина,че туй ГОТИНО (сладко,красиво) същество-Цвети има бъдеще.

42

Комунист завинаги

преди 3 години

Мануела Малеева, рожба на БКП, 3-то място в световната ранглиста!Цвъцка Пиронкова, рожба на жалката демограция, 31-во място!

41

Анонимен

преди 3 години

Е нищо пак прибра 500 000$ не я мисля аз!

40

Анонимен

преди 3 години

Залепиха я като гербова марка на пощенски плик.

39

Анонимен

преди 3 години

Браво, Цвети!Елегантна и нежна Цвети трудно би победила жената-мъж Уилямс.

38

Комунист идеолог

преди 3 години

Да се учи от сестри Малееви. Цял свят ги знае тях.Магдалена, Мануела и Катерина Малееви. Деца и рожби на комунизма, на БКП.Ние комунистите тренирахме и обучихме сестри Малееви, донесли слава на Народна Република България по цял свят.Изградихме тенис кортове, бази, спортни центрове, места за отдих и рехабилитация.Възпитавахме спортния дух, борбеността, постоянството. Затова и цял свят настръхваше като чуеше за нас.Слава на БКП, слава на Тодор Живков.Честит 9-ти септември, другарки и другари